trebor Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Jesenice, kot je že Svobodnaptica odgovorila, v ozadju bob steza (AC) :yes:. Če se ne motim, je slikano nekje s poti na Planino pod Golico . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Pogled na Jesenice se mi zdi :yes: Plavški rovt nad Jesenicami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Tole je pa poslopje zraven cerkve na Repentabru Takoj za našo mejo... točno ... od tukaj http://maps.google.c...002411&t=h&z=19 kaj pa tole ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Tko je Basbas. Je že prej NoGo tudi ugotovil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Lastovo, Goveđari? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Lastovo, Goveđari? Mljet Goveđari. a tako simpl je blo? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Lastovo, Goveđari? Pardon MLJET. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Glede, da je ta oliva zelo stara, bi jo morda kdo poznal. Le kje je?????? Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 (popravljeno) Piše po italjansk ... Zdi se mi, da ni tista iz Bara? Popravljeno December 12, 2010. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 Piše po italjansk ... Zdi se mi, da ni tista iz Bara? Res je, piše po italjansko. Za pomoč povem, da do nje vodi lep popolnoma raven drevored dolg okoli 6 kilometrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Glede, da je ta oliva zelo stara, bi jo morda kdo poznal. Le kje je?????? Scarabeo za tvojo ne vem, sem pa tud jaz najdu eno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Res je, piše po italjansko. Za pomoč povem, da do nje vodi lep popolnoma raven drevored dolg okoli 6 kilometrov. Za vse tiste, ki boste v tem delu Toskane priporočam, da obiščete ta zelo majhni biser pozabljen od turistov. Do njega vodi zelo lep drevored. Od morja je ta kraj oddaljen okoli 7 kilometrov. Regione: Toscana Provincia: Livorno Coordinate: 43°14′06″N 10°37′09″ECoordinate: 43°14′06″N 10°37′09″E Zdaj pa bo šlo. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Ni od letos ma vseen , kateri ansambel je na sliki? -moto zbor, Sutrio -Zankolan ITALIJA 06 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGo Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 @Scarabeo Tele pa ne bi uganil niti slučajno, pa sem prevozil po Toscani kar precej. @Zverca Tvoja je pa precej lažja. Nahaja se pri zgornjem templju v dolini templjev (Agrigento, Sicilija). Mi je letos njena senca v tisti vročini prišla ravno prav. Moja uganka je bila relativno blizu in sicer tole. Za vse tiste, ki boste v tem delu Toskane priporočam, da obiščete ta zelo majhni biser pozabljen od turistov. Do njega vodi zelo lep drevored. Od morja je ta kraj oddaljen okoli 7 kilometrov. Regione: Toscana Provincia: Livorno Coordinate: 43°14′06″N 10°37′09″ECoordinate: 43°14′06″N 10°37′09″E Zdaj pa bo šlo. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 Ni od letos ma vseen , kateri ansambel je na sliki? -moto zbor, Sutrio -Zankolan ITALIJA 06 06? forst pivo, odlična kava, kar me še zmer čudi, odličn espresso na zboru, in CCR? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno December 13, 2010 Deli Objavljeno December 13, 2010 (popravljeno) Dejmo dejmo poletje )) Popravljeno December 13, 2010. Popravil logarr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 Dejmo dejmo poletje )) Tale mostiček je blizu Idrije v smeri MNS, če me spomin ne vara. Kje bolj natančno bo pa Suzuki povedal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 Še ena od mene. Mislim, da ne bo problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 14, 2010 Deli Objavljeno December 14, 2010 06? forst pivo, odlična kava, kar me še zmer čudi, odličn espresso na zboru, in CCR? nisem si mislu da jih bom kdaj poslušal v živo , pa evo jih na motozboru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 16, 2010 Deli Objavljeno December 16, 2010 Še ena od mene. Mislim, da ne bo problem. Je problem. Namigni državo v kateri stoji ta kip. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 16, 2010 Deli Objavljeno December 16, 2010 (popravljeno) Je problem. Namigni državo v kateri stoji ta kip. Ena od bivših sovjetskih republik. (tam so se vedno ponosni na zmago). Popravljeno December 16, 2010. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 16, 2010 Deli Objavljeno December 16, 2010 Ena od bivših sovjetskih republik. (tam so se vedno ponosni na zmago). V to sem bil tudi jaz prepričan, sam jih je bilo preveč, zato bi le mogoče povedal državo, glede nato, da še nobeden ni pogruntal. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 16, 2010 Deli Objavljeno December 16, 2010 V to sem bil tudi jaz prepričan, sam jih je bilo preveč, zato bi le mogoče povedal državo, glede nato, da še nobeden ni pogruntal. Scarabeo jutr velja!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 16, 2010 Deli Objavljeno December 16, 2010 jutr velja!? Najdel. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se