JONI 46 Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 (popravljeno) Vrsic, ostanek tovorne zicnice ? Nekaj takega se mi zdi , vsaj mislim ? Popravljeno Januar 9, 2011. Popravil JONI 46 Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Vrsic, ostanek tovorne zicnice ? Nekaj takega se mi zdi , vsaj mislim ? Točno tako :) Če še bo kdo prebral podrobnosti - so na sliki. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Kje v Sloveniji je posneta ta zanimiva fotka?? Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Bom na slepo počil -malo pod vrhom Pece, tam ko prilezeš s težje strani... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Bom na slepo počil -malo pod vrhom Pece, tam ko prilezeš s težje strani... Asociacija ni slaba. Za pomoč, motor je stal par metrov proč in jaz sem pil kavico na klopi. Ti si se pa že peljal tam mimo. Zdaj pa vklopi sive celice. :naughty: Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Višinska zadeva... Vršič mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Višinska zadeva... Vršič mogoče? Visoko, visoko, visoko, nad 1500 metri in garantirm, da si to že videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 A tam ko je klopca in miza (ko sem malical) -Mangart... Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 A tam ko je klopca in miza (ko sem malical) -Mangart... Točno tam, pa še slikica za spomin na prejšnje leto. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Lažje vprašanje: Kje sem jedel????? Težje: Kam smo se namenili z vprego???? :naughty: Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se