brane23 Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 lep pozdrav! Iščem človeka, ki je baje leta nazaj v Ljubljani šraufal italijanske motorje. Predvsem Guzzije in Laverde. Ali je delal na uradnem servisu, al pri uvozniku, morebiti bi sam uvoznik... nevem. Vem le to ,da sem si enkrat po enem pogovoru zapisal to ime. Zdaj ime Andrej Repovž mi google najde v povezavi z harley servisom, tako, da je to možno ista oseba. Problem je namreč v tem, da nekdo ki ima laverdo 1200 rabi mojstra za obnovo mašine. Do zdaj ga je imel v Vidmu pri starejšemu gospodu Tofanu, bivšemu serviserju laverd, a je ta na žalost bolan in ni več zmožen tega dela. Tako da me zanima, ali obstaja v sloveniji kak mojster za te motorje, ker tudi sam v bližnji prihodnosti načrtujem en tak projekt. Hvala, lp
motofrik Objavljeno December 14, 2010 Opozori Objavljeno December 14, 2010 A Giancarlo je bolan... Sem svojo 1200 pri njemu servisiral. No, v bistvi sem k njemu hodil po dele in instrukcije. Si je vedno vzel čas, tapravi mehanik stare šole. Mogoče bi pa SF vedel za kontakt kakega mehanika pri nas, -je tudi Laverda fan.
motofrik Objavljeno December 14, 2010 Opozori Objavljeno December 14, 2010 Sem malo pobrskal po arhivu. TOLE je stran naših ljubiteljev starodobnikov.
brane23 Objavljeno December 15, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2010 ja gospod Giancarlo v Puzuolu del Friuli kao ni več zmožen servisiranja. Škoda, tudi moj oče je hodil k njemu po dele... Sicer je kar nekaj mojstrov po evropi, ki obvladajo te mašine, ampak je nerodno vozit motor nekam daleč v Nemčijo ali pa v Italijo. Havla Sf-ju in 223223-ju za pomoč pri iskanju kontakta.
sayo Objavljeno December 16, 2010 Opozori Objavljeno December 16, 2010 Andrej Repovž stanuje nekje v Rožni dolini v LJ, kakor se jaz spomnim ko sem mu pred več kot 20 leti vozil na servis Kawo Z 650
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se