Skoči na vsebino

GRANIČNO OSIGURANJE - SRBIJA

BREITNER

Priporočene objave

Zanimivo je, da me, ko sem službeno šel z avtom ali v Bosno ali v Srbijo noben ni vprašal po zeleni karti.

Z motojrm pa sem vedno moral kazati to nesrečno zeleno čudo. Enkrat sem zaradi tega skoraj ostal brez osebne izkaznice, saj jo je bosanski carinik enostavno vrnil enemu pred mano !! Še dobro, da smo bili v isti skupini in je ta, ki je mojo osebno dobil opazil, da je njegova prometna po srečanju s carinikom malo debelejša.

Se je pa že zgodilo, da je kolega dal v žep bosanskemu carinku nekaj €, pa je šlo tudi brez zelene karte.

Kakor na koga naletiš, jebi ga...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@MiNa: Meja med GR in AL ni na Ohridskem jezeru ampak na Prespanskem. Za orientacijo naj ti bo sv. Naum na JV vogalu Ohridskega jezera in prelaz Galičica med obema. Na priloženem zemljevidu imaš mejo označeno z odebeljeno sivo črto.

@Whiskey, jaz vem kje to je pravzaprav ni, moj komentar se nanaša na citirano. (bilo je napisano, da so čakali 4-5ur)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naprej iz Sv.Neuma( dobre omlet za zajtrek - cel dan sit ) je mejni prehod Tushemisht.

Lani ko sem šel skozi so ga popravljali. Niti čelade nisem snel, ko je žena vse formalnosti uredila (2-3 min.)brez nobenih težav. Še prosila je, da so ji dali žig v pasuš.

Na mejnem prehodu se ne splača menjat denarja, visoka prvizija!

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!