mngxxx Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 Enkrat sem na koprski noči gledala tekmovanje kjer je biu zelo visok zid narejn kot rov in so se se motoristi vozili po njem okoli in gor v višino ..uglavnem če kdo ve kaj mislim mi naj pove kako se reče temu športu:) ninjaxx in DXR16 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 Enkrat sem na koprski noči gledala tekmovanje kjer je biu zelo visok zid narejn kot rov in so se se motoristi vozili po njem okoli in gor v višino ..uglavnem če kdo ve kaj mislim mi naj pove kako se reče temu športu:) Misliš tole? http://video.google.com/videoplay?docid=-1425957770881170950# Tega jaz ne bi klasificiral kot 'šport', prej 'cirkus šov'. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
szec Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 (popravljeno) to je zid smrti včasih je bilo na pivo in cvetje v Laškem sam kr lep cajt nazaj Popravljeno Januar 31, 2011. Popravil szec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 "Circus motorcycle cage (of Death)" lahko vozita tudi dva mopeda kontra,nekateri asi so pravi dedki ki vozijo dodelane veterane.Baje je neka specifika pri mazanju agregatov..LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 Ups površno bral..tako je kot piše kolega "Wall of Death" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mngxxx Objavljeno Januar 31, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2011 to je to-!!!super hvala..iskala ful časa:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mngxxx Objavljeno Januar 31, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2011 (popravljeno) "Circus motorcycle cage (of Death)" lahko vozita tudi dva mopeda kontra,nekateri asi so pravi dedki ki vozijo dodelane veterane.Baje je neka specifika pri mazanju agregatov..LP aja takrat ko sm bla jih je vozlo več skupaj..! Popravljeno Januar 31, 2011. Popravil mngxxx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 baje da pali samo v smeri kontra urinega kazalca....kontra naj ne bi šlo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se