sesir Objavljeno Marec 28, 2017 Deli Objavljeno Marec 28, 2017 pred 17 minutami, RSV Mille pravi: Tole srebrno ne bi šel niti gledat, glede na to da se prodaja pri Moto Hit-u (meni, pa verjetno tudi marsikomu od vas, iz večih virov znan kot velik nategun in nevreden zaupanja), ta zelena pa se res že full dolgo prodaja Jz pa mislim,da imaš lepe in slabe motorje povsod!Če bi kupoval bi ziher šel pogledat... Predvidevam,da se 12 dolgo prodajajo,ker ni zanimanja... Yoghurt 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojc84 Objavljeno Marec 29, 2017 Deli Objavljeno Marec 29, 2017 pred 10 urami, sesir pravi: Jz pa mislim,da imaš lepe in slabe motorje povsod!Če bi kupoval bi ziher šel pogledat... Predvidevam,da se 12 dolgo prodajajo,ker ni zanimanja... No stvar je taka. Šel sem gledat obe, sivo in zeleno. Zelena čista sestavljanka, siva za odtenek bolje, vendar še vedno daleč od motorja ki bi ga kupil. Sem pa šel vsaj na testno vožnjo ter ugotovil, da mi je tudi 12-ka premajhna. Kar se MOTO-HITa tiče, ja kot povsod imaš dobre in slabe motorje, pač treba videt v živo. Na koncu sem kupil Triumpha Tigra 1050, motor kot nov bil pa je par let nazaj kupljen pri MOTO-HITU (pripeljan iz Italije). Pač treba videt motor, pregledat... pa nima veze tolk kdo prodaja, je pa lažje privat, pač že vidiš po lastniku, pa še kakšen nasvetek lastnika... sesir, Miha X, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy1 Objavljeno Marec 29, 2017 Deli Objavljeno Marec 29, 2017 http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11875234&show=2 pozna kdo tole yamaho yz125 letnik 2000? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Domen L Objavljeno Marec 30, 2017 Deli Objavljeno Marec 30, 2017 Zanimiv tiger haha bojc84 in dAlencc87 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 30, 2017 Deli Objavljeno Marec 30, 2017 ...pa se volan ima poskodovan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ERR Objavljeno Marec 31, 2017 Deli Objavljeno Marec 31, 2017 A tega kdo poyna, je šel mogoče kdo pogledat? http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11684090&display=Suzuki V-strom 650 DL LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno Marec 31, 2017 Deli Objavljeno Marec 31, 2017 Lahko prosim izrazite kako mnenje o tem oglasu: http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11851947&show=2 Me čisto srbi, da bi ga šel iskat. A mogoče kdo kej ve o tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rmtl Objavljeno Marec 31, 2017 Deli Objavljeno Marec 31, 2017 (popravljeno) Ob 7. 1. 2017 ob 12:09, rmtl pravi: Pozdrav, mogoce komu prihranim denar in cas za pot. Sam sem ga sel preverit motor Yamaha fazer 1000s fz1 2007 letnik v trbovlje in ugotovil naslednje: - motor ima na števcu 53000km, ko sem preveril na spletu je imel marca 2016 prevozenih 59300km, tako da so ocitno vracani km "(prodajalec sicer trdi, da so se verjetno zmotili na tehnicnem)" - vdrt rezervoar cca. 3cm - motor je na dveh mestih masten - počena plastika cca 5cm na desni strani zraven voznikovega sedeža - rele za smernike je zanič Link oglasa: http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11482128 Slika: Zgleda da se ta motor zopet prodaja (novi lastnik) zdaj celo z 52000 prevoženih km. Takrat sem ga jaz gledal za 3700, zdaj je cena 4600 res je drugi izpuh gor, nove gume? mogoče je novi lastnik odpravil še kakšno zgornjo napako, ne vem nisem ga šel gledati a kilometri zagotovo neštimajo, tako da bodite previdni http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11973824&display=Yamaha FZ 1 fazer Popravljeno Marec 31, 2017. Popravil rmtl Slika+Link HyperJack in 3nity 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 Bom kr tole temo uporabu. Kako je z Moto Hitom? Je kaka pozitivna iskušnja tle gor? Kolega neki kupuje in bo šel pogledat en motor, pa me zanima kolk so kaj "fer"? Al majo v opisu eno, ko pa prideš pogledat, pa vidiš vse drugo ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 Jah, sam mors bit mojster in pregledat motor, ker sami kaj dosti ne morejo vedeti, ce jih pripelje iz Italije cel sleper. Bolj tiste prodajne fore, da je vse ok, ce je pa kaksna malenkost, ti bojo pa ze zrihtal. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 (popravljeno) pred 20 urami, Greencaj pravi: Lahko prosim izrazite kako mnenje o tem oglasu: http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11851947&show=2 Me čisto srbi, da bi ga šel iskat. A mogoče kdo kej ve o tem? Iz versača na 950SM? Nej slabu... Drugače pa je motor verjetno uvožen iz Ita. Mej nekoga ki se spozna zraven, pa naj malo pogleda v kakem stanju je. Takole preko palca... desna sprednja plastika je bila menjana ali popravljena. Ni videti gor KTM napisa. Popravljeno April 1, 2017. Popravil jskrablin Greencaj 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 (popravljeno) 2 hours ago, ProdriveR said: Bom kr tole temo uporabu. Kako je z Moto Hitom? Je kaka pozitivna iskušnja tle gor? Kolega neki kupuje in bo šel pogledat en motor, pa me zanima kolk so kaj "fer"? Al majo v opisu eno, ko pa prideš pogledat, pa vidiš vse drugo ?? Lani kupil pri njih GSX750f. Po 7000 km nobenega problema. Letos v planu servis vilic (gostejše olje) in čiščenje in nastavitev frgazerjev. Ampak to je preventiva pred malo daljšo furo. Kolega isti dan kupil Tuono, plastike polomljene, posoda za antifriz puščala, nosilec crash pada polomljen, aftermarket ogledala gor (kurcu vredna), ampak je zbil ceno za 400 eur. Motor se še zmeraj pelje (čez zimo je vse zrihtal). Edino kar mi ni bilo všeč je, da pri čiščenju motorja namažejo tudi gume. Na poti do Postojne je bila supermoto varijanta na cesti. Prišel domov zjeban kot cucek. Drugače o motorjih nimajo vlih nekega pojma (ali pa tega ne pokažejo). Definitivno nekoga s sabo vzet, tudi če se sam razumeš v to, ker na koncu več oči več vidi. Kolegi nisem priporočil nakupa, ampak ljubezen je bila močnejša. Dajo pa en mesec garancije, katere ne jaz ne kolega nisva potrebovala. Popravljeno April 1, 2017. Popravil Pajk Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 (popravljeno) pred 2 urami, ProdriveR pravi: Bom kr tole temo uporabu. Kako je z Moto Hitom? Je kaka pozitivna iskušnja tle gor? Kolega neki kupuje in bo šel pogledat en motor, pa me zanima kolk so kaj "fer"? Al majo v opisu eno, ko pa prideš pogledat, pa vidiš vse drugo ?? Enim je ok, drugi bi mu pa najraje salon požgali. Neboš dobil nekega pametnega odgovora tukaj Jst sm v tem ta drugem taboru, sem se peljal 400km, da sem pogledal "odličen" motor, ki je bil na koncu vse drugo kot to. Popravljeno April 1, 2017. Popravil sebar Pajk 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 pred eno uro, Pajk pravi: Lani kupil pri njih GSX750f. Po 7000 km nobenega problema. Letos v planu servis vilic (gostejše olje) in čiščenje in nastavitev frgazerjev. Ampak to je preventiva pred malo daljšo furo. Kolega isti dan kupil Tuono, plastike polomljene, posoda za antifriz puščala, nosilec crash pada polomljen, aftermarket ogledala gor (kurcu vredna), ampak je zbil ceno za 400 eur. Motor se še zmeraj pelje (čez zimo je vse zrihtal). Edino kar mi ni bilo všeč je, da pri čiščenju motorja namažejo tudi gume. Na poti do Postojne je bila supermoto varijanta na cesti. Prišel domov zjeban kot cucek. Drugače o motorjih nimajo vlih nekega pojma (ali pa tega ne pokažejo). Definitivno nekoga s sabo vzet, tudi če se sam razumeš v to, ker na koncu več oči več vidi. Kolegi nisem priporočil nakupa, ampak ljubezen je bila močnejša. Dajo pa en mesec garancije, katere ne jaz ne kolega nisva potrebovala. Pa dokumente treba kar pogledat , za to so pa majstri .......................ti uturijo 4 leta starejši motor kot je res ......... Pajk 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 Res je. Definitivno prečekirat vse papirje. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 Kaj pa tole mogoče: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11909313&display=Honda Africa Twin XRV 750 Zgleda super, pa me malo km skrbijo. Verjamem v to da so pravi Ma mislite da je to ze malo kriticno za motor ki naj bi mi služu vsaj 5 let? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 91k km za ta staro Africo ne bi smel biti problem sploh. Če je vse poštemplano... treba videt. Takole na fotkah pa zgleda v zelo dobrem stanju. Glede na to, da si malo nazaj gledal 950SM. Kak motor nabavlaš pa kak je proračun? Greencaj 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrgota Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 Kolega mel isto Africo 160kkm laufala brez problemov pol pa prodal. Je pa res redno servisiral pa okol 100kkm ventile nastavil in je to slo ko urca in ce je tale tko kot pise bo se 5 let zihr sla Najbols it pa pogledat pa se sam prepricas... Greencaj 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 pred 15 minutami, Greencaj pravi: Kaj pa tole mogoče: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11909313&display=Honda Africa Twin XRV 750 Zgleda super, pa me malo km skrbijo. Verjamem v to da so pravi Ma mislite da je to ze malo kriticno za motor ki naj bi mi služu vsaj 5 let? Će hočeš ,dobro in preverjeno kontaktiraj forumaša sohen , komplet restavrirana , kot nova , za boljšo ceno kot ta na sliki . Pa da ne bo pomote , to iz linka ne poznam in je mogoče isto tops motor . DAMI34, hajoktejn in Greencaj 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 25 minutes ago, jskrablin said: 91k km za ta staro Africo ne bi smel biti problem sploh. Če je vse poštemplano... treba videt. Takole na fotkah pa zgleda v zelo dobrem stanju. Glede na to, da si malo nazaj gledal 950SM. Kak motor nabavlaš pa kak je proračun? Hey, gledam za neki, ki bi me popeljalo po neasvaltiranih poteh kot tudi po asvlatiranih za max 4500€ Pupca bo ispit naredila, pa sem fraj za se po hribčkih vozit ^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 Hm mene bi edin cena skrbela pr tem motorju. Glede na to da je samo 18 let str, bi lohk biv vsaj 5 k eurov...vsaj. Kmet2, GoBobi, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ERR Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 A kdo kaj ve o tem motociklu http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11684090&display=Suzuki V-strom 650 DL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno April 4, 2017 Deli Objavljeno April 4, 2017 Tolk briht tlele na motosvetu da se ne upam dat motorja v oglas! :-) :-( Miha1985 in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno April 4, 2017 Deli Objavljeno April 4, 2017 Zakaj ne. Dej ga. Ti predlagam da daš ceno več kot je nov, pa zraven napiš, "cene ne spuščam, če ga ne prodam za ta dnar, ga raje obdržim". Sej zato pa delajno nove, da nam ni treba rabljenih starih kupvat, k so že skor za odpad po zlatarskih cenah-standard na AN Kmet2 in ukica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ERR Objavljeno April 4, 2017 Deli Objavljeno April 4, 2017 A tega kdo pozna? http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11996800&display=Suzuki dl 650 v strom lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se