Bostjan L Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7775698&show=1 PRSTE STRAN!!! Sprednji diski so multi preveč izrabljeni za 35.000 kilometrov. Lahko da je tovarna namestila preveč mehke diske ali pa so oddrsali kakšnih sto tisoč.
ludiluka Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 zdej pa pomisli kdo naredi tolk km s takim motorjem lahko je sam napačne plošcice not dal aja pa že tko je napisu da ma 35000 zgleda da bo mogu na 20000 zbit da ga bo prodal
macak333 Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 Ja lega, ce jo gres iskat, ne smes reklame delat... d ti jo kdo ne mazne!! Ne delam reklame, ker že imam motor. Zaradi mene tut če ga kdo gre iskat, sam kokr sm reku, obvoz. Sicer pa Celjani dobr poznajo tega prodajalca in verjamem, da bi me tisti dobronamerni podprli . Bostjan Lapajne se po gumah vidi, da motor ni bil šparan, kar pa je pri cestaku za pričakovat. Roko na srce tisti, ki majo cestaka so si ga kupili za žgat in ne šparat .
yamahaxt600 Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 Sprednji diski so multi preveč izrabljeni za 35.000 kilometrov. Lahko da je tovarna namestila preveč mehke diske ali pa so oddrsali kakšnih sto tisoč. oče je imel na fzs1000 diske kot nove, potem je pa dal ene ploščice gor, in mu je v par tisoč km disko požrlo, kot da bi imel motor že čez 50.000. tako da diski niso ravno najbolj zanesljiv indikator kilometrine motorja..
carmagedon Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 če prav razumem je treba dat prste stran od tega motorja, ker " se po gumah vidi da je bil žgan" ??
macak333 Objavljeno Oktober 26, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2013 če prav razumem je treba dat prste stran od tega motorja, ker " se po gumah vidi da je bil žgan" ?? Ne, narobe si razumel. Sem lepo napisal, da tisti ki imajo cestaka ga ne šparajo, saj je narejen da se ga žge. Odgovor se je sicer nanašal na diske. Sicer pa če kdo ne verjame naj ga gre pogledat. Motor ne more biti letnik 2005 saj so te že imeli usd vilice, drugačen zadek in spremenjene zračne kolektorje. Evo za vse skeptike, http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=56628&postdays=0&postorder=asc&start=300 Preberte si celo temo pa vam bo takoj jasno.
Kawl Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Prodam Več informacij po telefonu ali ZS. Prodajam izključno zaradi nakupa močnejšega ducatija. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7780565
Python Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 Če bo kdo gledal, tale je od soseda, zelo skrben in pedanten, tako da jo lahko priporočam http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7786003
Chester Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Pozna kdo to yamaho? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7801534 Hvala Lp
gregorjanc Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 :glare: Kak ma lohk ta Monster 23000 km, če mu na števcu piše 36629km http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7796527 XRider1 in Whitee 2
Tedybear Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 To je slikal enega drugega... Vsipoštenipress
Efendi Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Ma sploh ne razumete! 23000 je prevoženih km. ostalih 13629 je nabildal stoječki na mestu.
TakeALookAround Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Realno jih ima pa 65k. :grim gasperX 1
Whitee Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 (popravljeno) V bistvu je realnih 59629 km, 23000 je samo razlika med realnimi in zbitimi :yes: Popravljeno November 1, 2013. Popravil whiteghost
jozexj6 Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Realno jih ima pa 65k. :grim Ja kje pa kdaj boš pa naredu 65k z ducatijem? Aja na poti do servisa
Kawl Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 jozexj6 - ne vem koliko poznaš ducati in desmodue motorje, ampak ob rednem servisiranju je 100.000km za tak motor mala malica. Tako da ti s svojim mlinčkom boš imel več problemov kot kak ducatist.
jozexj6 Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Ja sej. Redni servis... vsak teden
Kawl Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 (popravljeno) Ja sej. Redni servis... vsak teden Nis resen. Govoriš na pamet brez kakršnih koli osnov. ZAto sem pa vesel da taki kot si ti ne vozijo Ducati Yamaho sem pa imel in vem da je dolgočasen motor Sem kupil novo FZ6 leta 2007 pa sem jo po dveh mescih menjal za italjana! Popravljeno November 3, 2013. Popravil Kawl Gregc in dore 2
ludiluka Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 ja ja ko maš enkrat italjana maš skozi italjana Kawl in Gregc 2
TakeALookAround Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 To vsi Ducatisti pravjo, da so Yamahe dolgocasne.... :grim
yamahaxt600 Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Nis resen. Govoriš na pamet brez kakršnih koli osnov. ZAto sem pa vesel da taki kot si ti ne vozijo Ducati Yamaho sem pa imel in vem da je dolgočasen motor Sem kupil novo FZ6 leta 2007 pa sem jo po dveh mescih menjal za italjana! hmm, po pravici je pa FZ6 skoraj edini motor poleg diversiona pa ybr, ki ga nebi imel, in glede na to da si vozu yamahin moped, je težko rečti ali je yamaha dolgočasna ali ni. mogoče je dolgočasna zato ker skos dela, in veš da se boš pripeljal domu, za italjana je pa že samo to razburljivo, ko nikoli neveš če boš prišel domu. kot ruska ruleta, vsem ki si tiščijo revolver u glavo, pežene kri po žilah. no, pa še moje mnenje: jest sm pa nekoč stal pol metra stran od italjana, medtem ko je motor tekel. in sem prou razmišljal, če bi se lahko navadil na tisto ružljanje, ali ne.. sicer o tem sem razmišljal nekaj sekund, potem sem pa prišel do dejstva da ni šans da bi se navadil na tisto rožljanje v mašini. so pa italjani lepi motorji, in kar se tiče voznih lastnosti, nebom sodil, ker ga še nisem vozil.
ludiluka Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 hmm, po pravici je pa FZ6 skoraj edini motor poleg diversiona pa ybr, ki ga nebi imel, in glede na to da si vozu yamahin moped, je težko rečti ali je yamaha dolgočasna ali ni. mogoče je dolgočasna zato ker skos dela, in veš da se boš pripeljal domu, za italjana je pa že samo to razburljivo, ko nikoli neveš če boš prišel domu. kot ruska ruleta, vsem ki si tiščijo revolver u glavo, pežene kri po žilah. no, pa še moje mnenje: jest sm pa nekoč stal pol metra stran od italjana, medtem ko je motor tekel. in sem prou razmišljal, če bi se lahko navadil na tisto ružljanje, ali ne.. sicer o tem sem razmišljal nekaj sekund, potem sem pa prišel do dejstva da ni šans da bi se navadil na tisto rožljanje v mašini. so pa italjani lepi motorji, in kar se tiče voznih lastnosti, nebom sodil, ker ga še nisem vozil. Če bi se pozanimal bi vedel da je rožljanje slišat samo ko stisneš sklopko ali dela motor na minimumu vsi tej zvoki pa potihnejo pri višjih obratih Gregc 1
Ktr1sk Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 FZ6 (in Fazer)----vsi letniki??? , staari Diversioni tak so sam do 2003 leta pa Ybr ( tile so ja največ 250cc??), si mislil da so slabi smo zato, ker nimajo takšnih pospeškov/moči kot ostali ki imajo enako ccc?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se