stankolovski Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 8 minutami, 5413lvl3145 pravi: Začuda tudi meni barva+oprema ne "ustreza", zdaj jih bomo pa slišali, da smo še izbirčni : D ha ha ha.. Spregledal sem da je poskodovana.. Tako da vec srece prihodnjic:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 pred 18 urami, stankolovski pravi: ha ha ha.. Spregledal sem da je poskodovana.. Tako da vec srece prihodnjic:) aja.. Pa 7.000 hoce zanjo.. ce koga zanima Lp '.' 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Danke, pride prav kot iztočnica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Ob 2. 1. 2016 at 12:16, NARGOTH pravi: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10408953&show=1 A kdo tole pozna??prodaja se ze zeellooooo dolgooo casa....?. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 pred 1 uro, dAlencc87 pravi: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10408953&show=1 A kdo tole pozna??prodaja se ze zeellooooo dolgooo casa....?. Isti motor, dva različna oglasa - eden od firme drugi fizična oseba in dve različni ceni:) Tolko vem.. Lp,S. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Tale je bila najprej pri lastniku, kasneje v avtohiši, potem kr pri obeh, zdaj pa mislim da je samo še od avtohiše ostalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 pred 20 minutami, 5413lvl3145 pravi: Tale je bila najprej pri lastniku, kasneje v avtohiši, potem kr pri obeh, zdaj pa mislim da je samo še od avtohiše ostalo. pred 20 minutami, 5413lvl3145 pravi: Tale je bila najprej pri lastniku, kasneje v avtohiši, potem kr pri obeh, zdaj pa mislim da je samo še od avtohiše ostalo. Ja to mi je jasno vendar po slikah in opisu sodec je videti solidna..cena mogoce malo visoka,prodaja pa se ze slabo leto se mi zdi..sem mislil ce mogoce kdo pozna in ma kake napake.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pozna kdo ?http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10497714&show=1 drugače pa će kdo pozna kako dobro tuono ali fz1n so informacije dobrodošle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 @Bear..najprej se odloc a bi mel palacinke al svinjsko pecenko. Tolk razlike je namrec med omenjenima motorjema. Tuono kr dobr poglej..ni vsaka dobra. Ce je bla vzdrzevana bo en sam nasmesek. Ni pa to motor za dva. Res ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 vem da so 2 čisto razčična motorja fz1 bi bla nadgadnja s fz8 ki jo mam zdej in sm sz njo ful zadovoljen res tak problem za 2, nekako mi za tuono vsak reče drugače, vem da ima probleme z praznjenjem baterije, to pa naj bi bla edina večja napaka tega letnika vem da jo maš ti tko da bom usakega nasveta vesel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 Na polnilec jo je fobr met priklopljeno. Sicer pa nekih problemov ni. Pri italijanih je tako..ce ni motor narjen za dva..capo..multistrada..potem je za tistega zadaj narejen tako da lih tolk da je. Ce primerjas naprimer z japonci. Vzmetenje je stokrat boljse. Sploh ce je factory. Porabi vec goriva kot fz1. Je bolj "grda". Nic ne drsa pi tleh. Zavore so boljse. Dvovaljnik je pac dvovaljnik. Super motor..prva ali druga serija. Je pa sigurno ga treba vec bozat kot japonca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 delam dosti km na leto (sz fz8 sm u dobrem letu naredi 36k km), vozim se skorej usak dan tko da to je edina stvar ki me drži stran od tuono kar sm jo meu možnost probat pa ni debate da je to top motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 No..jest s tuono naredim 1500 cca na leto. In mi dela Mogoce bo pa vseen japonc bols zate. Mogoce celo kak gsxr 1000. Letnik 05 06 Kaj pa kak speed 1050? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 kar se športakou tiče se nism kej dosti poglabljal glede na km ki jih nardim in da rad delam turce speed tripla nism gledou, bom pobrskal v izboru je biu še bmw k1200r in k1200r sport ampak ni neke pametne ponudbe trenutno gledam bolj naked segment oz sport tourer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Januar 17, 2016 Deli Objavljeno Januar 17, 2016 Je že kdo bil na ogledu tegale ali pa ve kaj o njem / o prodajalcu?: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10083131&show=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 Mogoče kdo pozna? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10515015&show=1 Je cena ok, v kolikor je motor ok? Piše, da je prvi lastnik, pa ABS ima, kar se mi zdi dobro. Pa še vse tri kufre da zraven. Bi mogoce kdo iz LJ (ali okolice), ki se res spozna na motorje, sel z mano na ogled? Lahko plačam kakih 50 evrov za trud in cas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 5 minutes ago, Slow said: Mogoče kdo pozna? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10515015&show=1 Je cena ok, v kolikor je motor ok? Piše, da je prvi lastnik, pa ABS ima, kar se mi zdi dobro. Pa še vse tri kufre da zraven. Bi mogoce kdo iz LJ (ali okolice), ki se res spozna na motorje, sel z mano na ogled? Lahko plačam kakih 50 evrov za trud in cas. Sicer samih cen za vstroma ne poznam, zgleda pa motor po slikah zelo lep. Glede nato, da ima motor cca 34k km, povprašaj lastnika ali je že zamenjal verižni set(ketna, zobniki), povprašaj lastnika če je športni izpuh homologiran ter če ima dušilec. Meni po slikah deluje lep. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred eno uro, Slow pravi: Mogoče kdo pozna? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10515015&show=1 Je cena ok, v kolikor je motor ok? Piše, da je prvi lastnik, pa ABS ima, kar se mi zdi dobro. Pa še vse tri kufre da zraven. Bi mogoce kdo iz LJ (ali okolice), ki se res spozna na motorje, sel z mano na ogled? Lahko plačam kakih 50 evrov za trud in cas. Cena, jaz bi rekel, okoli 4000, več že skoraj ne. Malo poglej gume, če ni menjana veriga, pa verjetno še niso bili kontrolirani ventili. Za vse to se lahko znebiš okoli 500 evrov ali več. S tem se da nižati ceno. Če se spoznaš, še pomeri koliko ti polni akomulator, ko motor lavfa - okoli 14.25V mora biti. Scarabeo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 (popravljeno) Hvala obema za odgovor. Kljub temu, da precej prebiram - ampak res bolj kot ne zgolj berem - nisem vedel, da je pri tej kilometrini ta "servis", ki sta ga oba omenila. Tudi nisem vedel, da lahko ze samo to pomeni cca. 500 evrov stroskov. S slike se vidi, da je zadnji obroc druge barve... je to pomembno oz. kaj bi to lahko pomenilo? Napetosti ravno ne bi sam meril, saj se ne spoznam dovolj. Spoznam se na računalnike, na sraufarijo pa ne prevec. Ravno zato bi bilo fino, ce bi sel kaksen vikend, kak znalec motorjev z mano na ogled. Ni nujno sedaj ta vikend, lahko tudi cez dva/tri tedne; ce bo motor se na voljo. Res bi rad nekaj solidnega kupil, preden se zacne sezona. Popravljeno Januar 18, 2016. Popravil Slow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 Obroča sta iste barve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 43 minutami, Slow pravi: Hvala obema za odgovor. Kljub temu, da precej prebiram - ampak res bolj kot ne zgolj berem - nisem vedel, da je pri tej kilometrini ta "servis", ki sta ga oba omenila. Tudi nisem vedel, da lahko ze samo to pomeni cca. 500 evrov stroskov. S slike se vidi, da je zadnji obroc druge barve... je to pomembno oz. kaj bi to lahko pomenilo? Napetosti ravno ne bi sam meril, saj se ne spoznam dovolj. Spoznam se na računalnike, na sraufarijo pa ne prevec. Ravno zato bi bilo fino, ce bi sel kaksen vikend, kak znalec motorjev z mano na ogled. Ni nujno sedaj ta vikend, lahko tudi cez dva/tri tedne; ce bo motor se na voljo. Res bi rad nekaj solidnega kupil, preden se zacne sezona. Povej, kje je motor za ogled in od kje si ti, pa se bo morda kdo javil za ogled. Če bi bil v moji bližini bi ti z veseljem pomagal, pa ne zaradi ponujenega denarja. Čeprav je to lahko nehvaležno delo. Rečeš, da je v redu, pa potem nekaj ne štima. Drugače pa je ta motor zelo hvaležen in spada med trpežne. Vem, da je kriza, če se ne spoznaš, enako sem jaz kupoval prvega in sem imel srečo, da je bilo vse vredu. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 Se strinjam, da je lahko nehvalezno delo, ampak saj ne bi pricakoval, da nekdo prevzame odgovornost in mi ponudi zagotovilo, da bo pa potencialno kupljen motor delal... itak tega ne moremo vedeti. Lahko pa nekdo, ki zadevo obvlada bistveno bolje, kot jo obvladam sam, precej zanesljivejse preveri delovanje motorja, obrabo, morebitne zamenjane, neoriginalne dele, poskodbo itd. Sploh, ce je, tako kot vidim, da ga imas ti, ze vozil Stroma. Pac, objektivno pove, ce bi sam nagledani motor kupil oz. ga ne bi kupil in zakaj ne. Jaz se res ne bi rad nategnil, s kaksno ocitno napako, ki bi meni bila neopazna. Sam sem frisen motorist in sem zgolj sedel na ugasnjenem Stromu. Prodajalca se nisem klical, ker sem prvo napisal tu gor za vase mnenje. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 5 minutami, Slow pravi: Se strinjam, da je lahko nehvalezno delo, ampak saj ne bi pricakoval, da nekdo prevzame odgovornost in mi ponudi zagotovilo, da bo pa potencialno kupljen motor delal... itak tega ne moremo vedeti. Lahko pa nekdo, ki zadevo obvlada bistveno bolje, kot jo obvladam sam, precej zanesljivejse preveri delovanje motorja, obrabo, morebitne zamenjane, neoriginalne dele, poskodbo itd. Sploh, ce je, tako kot vidim, da ga imas ti, ze vozil Stroma. Pac, objektivno pove, ce bi sam nagledani motor kupil oz. ga ne bi kupil in zakaj ne. Jaz se res ne bi rad nategnil, s kaksno ocitno napako, ki bi meni bila neopazna. Sam sem frisen motorist in sem zgolj sedel na ugasnjenem Stromu. Prodajalca se nisem klical, ker sem prvo napisal tu gor za vase mnenje. Dobro razmišljaš ,ni vrag da se ne bo najdel kakšen V-Štromar za pomoč ,si probal v temi V-Strom ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 Nisem saj se mi zdi, da je tole moje "oglasevanje" iskanja poznavalca, ob hkratnem linku motorja, vsaj malce tvegano opravilo, saj bi se lahko javil, kaksen znanec prodajalca in bi se dogovorila, da mi svetuje, da je motor dober. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 pred 1 minuto, NARGOTH pravi: Če je motor vožen na suzuki servis so bili ventili sigurno kontrolirani. Veriga je cca 150eur velik servis pa 100eur če delaš sam. Ceno se pa da nižat toliko kot prodajalec želi. Nič več in nič manj hehe. Ni nujno, da so bili kontrolirani. Sam sem jih 1. na okoli 37 tisoč km. Pač po dogovoru stranke in serviserja. Če si prebral dečko ne ve veliko. Sama kontrola je običajno dve delovni uri ali pa več, če pa je potrebno podlagati pa še več. To pa drži cena, cena se da nižati kolikor je prodajalec pripravljen in če običajno ne spusti ga prodaja, ulala dolgo. Moj je letnik 2009 pa ga ne cenim tako visoko, res ima več km. Scarabeo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se