Skoči na vsebino

Oglasi iz interneta

Senna

Priporočene objave

Ob 20. 1. 2016 at 19:17, Dr. jkuki pravi:

Imam podobno izkušnjo in  se popolnoma strinjam. Če se le da beži stran od uvoženih strojev. Imam avto uvožen iz Francije in vem o čem govorim. 

Jaz sem imel dva motorja iz Italije in avto (sedanji) iz Francije. In ne vem,  o čem govoriš. Vem le to, da sem kupoval tako, da sem prek uradnega zastopnika (kolikor se je dalo) preveril zgodovino. Uvoz vozil iz držav, ki so po tehnični kulturi pol stoletja pred vukojebino Slowenistan, se mi ne zdi problematičen.  

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Tedybear said:

Jaz sem imel dva motorja iz Italije in avto (sedanji) iz Francije. In ne vem,  o čem govoriš. Vem le to, da sem kupoval tako, da sem prek uradnega zastopnika (kolikor se je dalo) preveril zgodovino. Uvoz vozil iz držav, ki so po tehnični kulturi pol stoletja pred vukojebino Slowenistan, se mi ne zdi problematičen.  

Vsak ima svojo  izkušnjo. Moja je 2 x  negativna. Italijanom ne verjamam a  ma nič kar povejo, domačim preprodajalcem pa  glih  tolk. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, dAlencc87 pravi:

hja ze v prej kot v 10urah 1250 ogledov..po slikah sodeč je odličen..in res kot nov..ce bi mel tok evrov bi resno razmislu za nakup;-))

Ogledi ne pomenijo nic:) drugace je pa to cena brez akrapota ce koga zanima.. Motor pa verjamem da je v piko..

Pozz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 urami, Tedybear pravi:

Strinjam ,tudi sam sem pripeljal avto iz Italije,lizing hiša,bil službeni avto  ,ker je služben bil vedno serviseran na uradnih servisih  zato tudi sledljiv in preverljiv do vsakega dela ali popravila ki je bil izveden na njemu,skratka kot nov z vso opremo cenejši 5k€ kot v Sloveniji . Avto je bil star 2 leti .

Ja če pa kupuješ gare z nepreverjeno zgodovino znaš imeti pa prav iste probleme kot pri naših nategovalcih.

P.S. Avto imam 3leta ,200kkm in še vedno brezhiben,edino popravilo (crknil potenciometer za ventilator v kabini) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rabljeno vozilo je rabljeno vozilo, kaj pa ono ve iz katere država oziroma od kje prihaja.

Vsako vozilo je potrebno pregledati in če je moč izvedeti zgodovino. Brez zgodovine je loterija....no sj tudi z znano zgodovino se lahko kaj pokvari.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Kmet2 pravi:

Strinjam ,tudi sam sem pripeljal avto iz Italije,lizing hiša,bil službeni avto  ,ker je služben bil vedno serviseran na uradnih servisih  zato tudi sledljiv in preverljiv do vsakega dela ali popravila ki je bil izveden na njemu,skratka kot nov z vso opremo cenejši 5k€ kot v Sloveniji . Avto je bil star 2 leti .

Ja če pa kupuješ gare z nepreverjeno zgodovino znaš imeti pa prav iste probleme kot pri naših nategovalcih.

P.S. Avto imam 3leta ,200kkm in še vedno brezhiben,edino popravilo (crknil potenciometer za ventilator v kabini) 

Ce se prav spomnim, govoris o Tiguanu, ane....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Tedybear pravi:

Ce se prav spomnim, govoris o Tiguanu, ane....

Tako je.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dejstvo je, da pač nekateri preveč verjamete gostilniškim zgodbicam o uvoženih avtih in imate pred njimi fobijo.
Jebeš sistem "baba čula, baba rekla". Dejstvo je, da se v tujini avti dosti bolj vozijo kot pri nas ... ljudje so od svojih služb oddaljeni po več 100km, kar nanese kilometre. Plus tega pa avti služijo ljudem in ni kot pri nas, ko ljudje služijo avtu!

Tako, da nateguni niso ne Italjani, Francozi ..... itd, temveč naši dilerji, katere bi bilo potrebno malo okrog kepe. Oni kupujejo vozila v tujini in potem zbijajo kilometre.

Ko pogledam povezavi, ki ju je nekdo zgoraj prilepil o Hondi in če je to isti motor, potem ne vem kaj si naj mislim.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Rogerg pravi:

03 območje...sam  tace stran :P

Tale zgornja misel, a ima kakšen globji pomen ali spada v domeno indijanskih vračev...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sj ni treba verjet, aja pa  vsi iz 03 in 02 brez zamere... samo to je pač dejstvo v 90% ... 'občutil' na lastni koži in koži znancev sorodnikov itd..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Rogerg pravi:

sj ni treba verjet, aja pa  vsi iz 03 in 02 brez zamere... samo to je pač dejstvo v 90% ... 'občutil' na lastni koži in koži znancev sorodnikov itd..

Sej ne, da bi probal oporekat, vsak ima svoje izkušnje. Ampak v tejle matematični enačbi mi nekaj ne štima. Če prou razumem: tvoja koža + znanci + sorodniki = 90%

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

krneki... ne smetiva... ugl. skor vsak k je šel po avto motor traktor,, je prišel nazaj praznih rok oz kupil šaro... sam osebno nisem bil nategnjen nikol  edino za bencin sem dal za brezveze.... to je to. lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma kaj pa vem. O3 gor O2 dol....ja, sm slisal zgodbe o nategunih. Ampak...ko sm kupoval motor, sem jih sel pac gledat brez predsodkov. Trije so odpadli ko knof od gat, v "respektiranih" regijah. Vidim tipa in mi je prec jasno da nocem nic s takim. Na koncu sm v O3 najdu normalnega cloveka z licnim motorjem brez zgodbic in pravljic. Se zdej mam CE registrsko. 

Men se zdi de so povsod cvetke in povsod tud korektni ljudje. Sej ma clovek vse v svojih rokah. Sam se odlocis s kom in kasne opravke bos mel...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Rogerg pravi:

krneki... ne smetiva... ugl. skor vsak k je šel po avto motor traktor,, je prišel nazaj praznih rok oz kupil šaro... sam osebno nisem bil nategnjen nikol  edino za bencin sem dal za brezveze.... to je to. lp

Mel iste probleme,samo da jim ni ratalo nategnit me ...od dokumentov ,ki niso bili od prodajanega motorja do natega letnika motorja ,o km pa sploh ne bi .......kupujem samo še nove motorje ali pa z preverjeno zgodovino ,ostalih se ognem v velikem loku .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...tud men izkušnje narekujejo da se gre naprej od trojan raj pit pa jest.

sicer pa tehnička roba najraj od nemca. mislm da sm clo najdu svoj ktm. zaenkrat je spustu 400, upam da zjambram še 300 na mojih 2000 predlaganih :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz nimam preveč dobrega mnenja prodajalcev, ki so vzhodneje od Trojan. Na 02 območju so boljši, na 03 pa malo slabši.

Ampak naj povem, da imam v garaži motor, ki sem ga kupil na območju 03. Že v samem oglasu in na fotografijah se je videlo, da je prodajalec skrben in normalen. Zato sem ga šel tudi pogledat. In ga še isti dan kupil, saj je bil človek tudi v živo zelo fajn, pa tudi motor je videti ok.

Sem se pa 5 sezon vozil z CE tablico (ker je bila pač še tista manjša, večje so pa precej grše, sploh na motorju z ozkim zadkom).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!