Skoči na vsebino

Oglasi iz interneta

Senna

Priporočene objave

Jaz imam tudi se kar MB tablico,pa po 82k se dela zaenkrat :) MMogoce si samo razlagajo izraz kot nov mal drugace kot mi....malenkosti pac haha

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 urami, 5413lvl3145 pravi:

Mnde ja ,bela 99 letnik ,neki sem zajebu z linkom...sorry, v glavnem da se ve če bo že glih ker navalu!Ne vem zaka je mogu zbijat kilometre v tri p.m.,če je že motor v redi mi je glih vseen kurc al jih ma 30tisoč al pa 40 tisoč,jebemu m...!! 

Popravljeno . Popravil billy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Kmet2 pravi:

Mel iste probleme,samo da jim ni ratalo nategnit me ...od dokumentov ,ki niso bili od prodajanega motorja do natega letnika motorja ,o km pa sploh ne bi .......kupujem samo še nove motorje ali pa z preverjeno zgodovino ,ostalih se ognem v velikem loku .

OK, Kmet2 je vsaj nekaj konkretnih nategunskih orodij navedel (dokumenti, letnik, km). A lahko ostali, ki ste imeli neke slabe izkušnje (pa ne glede na to, iz katere omrežne skupine je bil prodajalec) napišete kaj otipljivega. Se pravi kje, na katerih malih detajlih se morda kaj vidi, da lahko posumiš, da gre za nateg.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, izibajker pravi:

OK, Kmet2 je vsaj nekaj konkretnih nategunskih orodij navedel (dokumenti, letnik, km). A lahko ostali, ki ste imeli neke slabe izkušnje (pa ne glede na to, iz katere omrežne skupine je bil prodajalec) napišete kaj otipljivega. Se pravi kje, na katerih malih detajlih se morda kaj vidi, da lahko posumiš, da gre za nateg.

Če želiš ti tud na ZS napišem vse podrobnosti in za katere nategune gre......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Kmet2 pravi:

Če želiš ti tud na ZS napišem vse podrobnosti in za katere nategune gre......

Hvala. Pa daj, če ti ni odveč.

Morda pa bi bila posebna tema (s temi konkretnimi fintami) zelo uporabna za širši krog interesentov. Vsak, ki je imel kakšno takšno izkušnjo bi jo lahko delil z novimi (in še neizkušenimi) kupci rabljenih motorjev...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, izibajker pravi:

Hvala. Pa daj, če ti ni odveč.

Morda pa bi bila posebna tema (s temi konkretnimi fintami) zelo uporabna za širši krog interesentov. Vsak, ki je imel kakšno takšno izkušnjo bi jo lahko delil z novimi (in še neizkušenimi) kupci rabljenih motorjev...

Takrat sem bil tako jezen da sem na MS tudi objavil oba nateguna.....ti pišem ....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, Kmet2 pravi:

Takrat sem bil tako jezen da sem na MS tudi objavil oba nateguna.....ti pišem ....

no dej prosim še mene prilimaj zraven.....trenutnega sem kupil v 03 regiji in imam enega R ogledanega pri istem prodajalcu enega pa pri drugem iz iste regije.

S trenutnim pa ni bilo težav, razen malenkosti ki sem jih že v drugi temi opisal.

Tenks

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, drmr69 pravi:

no dej prosim še mene prilimaj zraven.....trenutnega sem kupil v 03 regiji in imam enega R ogledanega pri istem prodajalcu enega pa pri drugem iz iste regije.

S trenutnim pa ni bilo težav, razen malenkosti ki sem jih že v drugi temi opisal.

Tenks

Veliko motorjev je BP veliko pa tudi ne ,sam sem imel v teh območjih vedno kažin ......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi sam sem imel v CE slabo izkušnjo. Prvi pokazatelj, da gre za nateguna je, da ti tip pripelje motor pokazat na neko xy parkirišče in te ne spusti domov na dvorišče, o motorju ne ve nič, ker je šlo za kompenzacijo in podobne floskule, ... Pri ogledu se je pa tako ali tako videlo, da je bil motor poškodovan in popravljen ... 
Svoja opažanja sem tudi napisal tukaj v dotični temi, sem pa motor sedaj videl v temi kjer forumaši predstavljajo svoja vozila ... upam samo, da ga je tip kupil za dobro ceno ... :(

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Se pravi kje, na katerih malih detajlih se morda kaj vidi, da lahko posumiš, da gre za nateg".

@Kmet2  sej zato te pa prosim če še men prilimaš, sam nimam toliko "kilometrine" da bi bil pozoren na vse te detajle.

Ker očitno sem imel več sreče kot kaj drugega pri svojem zadnjem nakupu. Ali pa je prodajalec fer predstavil motor.

Evo med tem je boych že podal en dober argument.

Še nekaj me zanima, recimo razbit motor, prodajalec ti to zamolči in na ven ni opaziti da je bil razbit. A snemate recimo tudi plastike na ogledih?

evo pa je še @Kmet2 poslal na ZS. :)  Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, drmr69 pravi:

"Se pravi kje, na katerih malih detajlih se morda kaj vidi, da lahko posumiš, da gre za nateg".

@Kmet2  sej zato te pa prosim če še men prilimaš, sam nimam toliko "kilometrine" da bi bil pozoren na vse te detajle.

Ker očitno sem imel več sreče kot kaj drugega pri svojem zadnjem nakupu. Ali pa je prodajalec fer predstavil motor.

Evo med tem je boych že podal en dober argument.

Še nekaj me zanima, recimo razbit motor, prodajalec ti to zamolči in na ven ni opaziti da je bil razbit. A snemate recimo tudi plastike na ogledih?

evo pa je še @Kmet2 poslal na ZS. :)  Hvala

Ne vem, če ti bo kdo pustil plastike dol šraufat ... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

13 minutes ago, boych said:

Tudi sam sem imel v CE slabo izkušnjo. Prvi pokazatelj, da gre za nateguna je, da ti tip pripelje motor pokazat na neko xy parkirišče in te ne spusti domov na dvorišče, o motorju ne ve nič, ker je šlo za kompenzacijo in podobne floskule, ... Pri ogledu se je pa tako ali tako videlo, da je bil motor poškodovan in popravljen ... 
Svoja opažanja sem tudi napisal tukaj v dotični temi, sem pa motor sedaj videl v temi kjer forumaši predstavljajo svoja vozila ... upam samo, da ga je tip kupil za dobro ceno ... :(

Kater motor? :) 

Sicer moj ni iz 03 regije, pa tudi v naši lasti je že cca 1,5 leta. 

Popravljeno . Popravil ukica
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, ukica pravi:

Kater motor? :) 

F 800 GS adventure, v tej temi je moja izkušnja tudi opisana ...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, boych pravi:

Ne vem, če ti bo kdo pustil plastike dol šraufat ... 

no sej to sem vedel, samo kako hudiča pol zvedet oz.veste, da je motor bil zbit, če je to zamolčano in na ven korektno poštiman.

Kaj pogledat, kje se to vidi, kje kje kako :bum:    

Pismo zdej že kle jezo stresam k je vse preveč nategunov  :) , mormo ali morajo (kdo, ne vem) iskat rešitve drugje, da bi taki bili za to štrafani, ne samo, da pač pustim motor pri miru, ker bo nategnil naslednjega.  Lej zavajal si me, poturiti si mi hotel nek šrot zdej boš pa za to štrafan. 

Če mi boš pa predstavil vse tako kot je in je vse dobro zrihtano je pa seveda vse na meni a vzamem al ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včasih je res težko ugotoviti, da je bilo kaj narobe. Potrebno je biti pozoren na vsako malenkost, ki ni tako kot bi morala biti. Konkretno v mojem primeru je bila stisnjena in razcefrana požirka skozi katero gredo povezave iz bilance do motorja in to spredaj malo pod zgornjim mostom vilic, videlo se je tudi, da so se delala neka popravila na sprednji feltni, plastika na tanku je bila ''poštrafana'' vzdolžno v smeri motorja, motorja se pri majhni hitrosti ni dalo peljati brez držanja bilance, ker je kar hotel zavijati levo-desno ... V glavnem je vse nakazovalo na to, da se je nekdo čelno nekam zabil...
Na zunaj so to vse bile samo malenkosti, ki pa so mene odvrnile od nakupa.
Čimveč sreče in dober nakup ti želim ;)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10550390&show=1

a zna kdo tole razlozit?kako hudiča ima ta motor na enih slikah na levi strani zobnik za ketno, na drugi sliki na desni strani na nasledni sliki pa kar nekje vmes???ne vem al sm tok butast al slabo vidm al kva?!?!?če gledam iste motorje majo vsi na levi strani in enostransko vpetje....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, dAlencc87 pravi:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10550390&show=1

a zna kdo tole razlozit?kako hudiča ima ta motor na enih slikah na levi strani zobnik za ketno, na drugi sliki na desni strani na nasledni sliki pa kar nekje vmes???ne vem al sm tok butast al slabo vidm al kva?!?!?če gledam iste motorje majo vsi na levi strani in enostransko vpetje....

Vmes je zavorni disk za diskom pa zobnik za verigo .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

Vmes je zavorni disk za diskom pa zobnik za verigo .

Pa je to original?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, dAlencc87 pravi:

Pa je to original?

Ja.

Popravljeno . Popravil Kmet2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Kmet2 pravi:

Ja.

Ja.

No ok..hvala..zdej bom pa lahk spal;-))

pred 5 minutami, dAlencc87 pravi:

Sam jest se zdej ne razumem..sej tle sploh ni vilic videt..al kam je kolo pršraufano pol????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, dAlencc87 pravi:

Sam jest se zdej ne razumem..sej tle sploh ni vilic videt..al kam je kolo pršraufano pol????

Na enojno zadnjo nihajko ...........MTS,KTM GT ,Honda VFR itd.......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, dAlencc87 pravi:

Pa se auspuh je vsakič na drugi strani..

Pravkar, Kmet2 pravi:

Na enojno zadnjo nihajko ...........MTS,KTM GT ,Honda VFR itd.......

Pa sej je sploh videt ni..pa še aspuh je vsakič na drugi strani..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, dAlencc87 pravi:

Pa se auspuh je vsakič na drugi strani..

Pa sej je sploh videt ni..pa še aspuh je vsakič na drugi strani..

Ampak res :kva2:zdej sem se šele poglobil v sliko ,ker nisem doumel kaj nalagaš ....sory:blush: bilo kako ga je obrnil je izpuh ,ok to si lahko razlagam da ima dva rora (original jih nima) potem je motor slikan iz obeh strani in prikazuje samo platišče brez vpetja zobnika in diska ........zgleda da sem tudi jaz čudn :)

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!