Skoči na vsebino

Oglasi iz interneta

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Ampak res :kva2:zdej sem se šele poglobil v sliko ,ker nisem doumel kaj nalagaš ....sory:blush: bilo kako ga je obrnil je izpuh ,ok to si lahko razlagam da ima dva rora (original jih nima) potem je motor slikan iz obeh strani in prikazuje samo platišče brez vpetja zobnika in diska ........zgleda da sem tudi jaz čudn :)

Ja ampak tle ni videt dveh rorov pa tut tm ko so stirje sravfi na feltni,tam bi pač mogla bit tut nihajka a ne?!ampak tle je ni nikjer!!k da bi neki okol obračov al je pa kaka optična varka,ne vem..ma nima veze ampk kej tazga še nism vidu..čist čudnu!!

Objavljeno
pred 1 minuto, dAlencc87 pravi:

Ja ampak tle ni videt dveh rorov pa tut tm ko so stirje sravfi na feltni,tam bi pač mogla bit tut nihajka a ne?!ampak tle je ni nikjer!!k da bi neki okol obračov al je pa kaka optična varka,ne vem..ma nima veze ampk kej tazga še nism vidu..čist čudnu!!

Strinjam ,mogoče bi Snecer kaj vedel ,al pa Gift .......:P

Objavljeno
pred 4 minutami, Kmet2 pravi:

Strinjam ,mogoče bi Snecer kaj vedel ,al pa Gift .......:P

Bova vidla ja, ce bo komu drugmu kej jasn..;-)

Objavljeno

Ni nobene hude čarovnije.

Spodnji dve sliki sta zrcalni. Bodi pozoren na registrsko tablico...

Objavljeno
pred 4 minutami, Joker pravi:

Eee bravo...tako je!!pi... sm ze res mislu da sm čorov..;-)zdej pa vse jasno, hvala:-))))):grupni:

Objavljeno (popravljeno)

Naj podelim z vami klic "mojstra" s spodnjega linka.. Ce se "prodajalec" Kristjan Strommer najde v postu mu sporocam, da naj se nauci osnov obnasanja ter da njegovega motorja ne kupim tudi za 1000e ne.. Lahko me tudi tozis za obrekovanje ni mi mar, tebe je lahko sram upam.. Kekec.. 

Tole je oglas..

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10228333&show=1

..ga klicem in se predstavim, da sem resen kupec in da iscem podoben motor in me zanima par stvari.. Takoj me napade z besedami kaj bi rad? Brez pozdrava. Ok, prvi sok.

Vprasam od kod prihaja da bi prisel na ogled. Za ceno ne sprasujem ceprav ni napisana. Mi oseba odgovori sem iz NM in me vprasa zakaj bi sploh hodil gledat cena je 10.000e ce te zanima pejt v salon poglej je isti za vozit se tak se ni tako da nevem zakaj bi prisel?

Ok jaz tiho diham sokiran ne pridem do besede.. 

Nadaljuje, jaz ga nerabim prodat ga lahko vnuki vozijo..

Haloo clovek pa kaj tebi ni jasno? Lepo sem te vprasal kje se da motor videt ti me pa napadas brez razloga in namena..

Modelcic mora bit star okoli 50, nadaljuje pogovor zmano v smislu itak nimas denarja kaj klices. Motor bom prodal brez ogleda itd itd..  Vmes omeni se da neve kdaj bi imel cas za ogled.. Ker je tako brez veze..

Ok ne razumem ga nic vec. .

Ko sem prisel do sape sokiran in ogorcen sem ga poslal v tri pisane marjetice in mu zazelel srecno prodajo katere ne bo nikoli realiziral s takim nastopom.. 

Tako da fantje, ce ga bo kdo klical naj prej popije kaksen persen ali kaj:) 

Pa lep vecer..

S.

Popravljeno . Popravil stankolovski
Objavljeno

Hvala za info, je tudi meni padel v uč tale..

10.000€ pravi dečko? No saj sploh ni pretiraval, pomojem je vreden tega denarja.

Pomojem nisi bil prvi ki je klical in je pred tabo imel že raznolike sanjače, ki so modrovali in zbijali ceno že prek telefona.

Mene je klical teden od tega dečko in vprašal, "kolko gre na uro"

Objavljeno
pred 6 minutami, 5413lvl3145 pravi:

Hvala za info, je tudi meni padel v uč tale..

10.000€ pravi dečko? No saj sploh ni pretiraval, pomojem je vreden tega denarja.

Pomojem nisi bil prvi ki je klical in je pred tabo imel že raznolike sanjače, ki so modrovali in zbijali ceno že prek telefona.

Mene je klical teden od tega dečko in vprašal, "kolko gre na uro"

Ne rečem da je pretiraval cena me pri takemu motorju in letniku niti ne zanima tolko, če se spraviš kupovat tak motor te bo vse drugo zanimalo kot cena.. Itak veš kaj približno pričakovat.. Cena je primerna se strinjam glede na druge ponudbe..

Ne odobravam pa, da meče vse v isti koš lahko, da je mel izkušnje slabe od prej. Samo to res ni način. Ognil se ga bom v velikem loku žal..

Tudi jaz, ko sem prodajal so me klicali razni sanjaci pa nisem bil niti priblizno tako osoren na trenutke zaljiv..:)

Lp,S.

Objavljeno

Lohk je pa razpizdlen, k mu je baba ukazala moped prodat. Dalenjke so wad hudiča :D

Objavljeno (popravljeno)

pred 2 urami, stankolovski pravi:

Naj podelim z vami klic "mojstra" s spodnjega linka.. Ce se "prodajalec" Kristjan Strommer najde v postu mu sporocam, da naj se nauci osnov obnasanja ter da njegovega motorja ne kupim tudi za 1000e ne.. Lahko me tudi tozis za obrekovanje ni mi mar, tebe je lahko sram upam.. Kekec.. 

Zdaj me pa ma, da bi ga malo poklical. Trololololo.

Popravljeno . Popravil jskrablin
Objavljeno
11 hours ago, Joker said:

Zrcalno ja, tudi blok motorja je samo iz desne strani :D nima prestavne ročice ko je zrcaljen na levo stran......

Objavljeno

Lahko pa ga vsakih 5 minut pokličete s kakim bebavim vprašanjem in mu povišate pritisk. S kakih 3-4 različnih številk, da ne bo takoj porajtu.

Objavljeno

Hu hu hu. Jaz sem takoj za akcijo fantje.. Revez ubogi ga bo nakoncu res podaril..:smoke:

Lp.S

Objavljeno

Kaj češ, star težak :eek:!

Mogoče ga prodaja proti svoji volji, pa je zato tako nataknjen :dry:.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Lahko ga sesujem ko kanto. Samo vprašam, ga, če menja za mojega Versysa....:bum:

Objavljeno

...ste vi že šli v akcijo? Jaz sem ga klical, vprašal za GSXa pa mi je dol vrgu :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 5 minutami, 5413lvl3145 pravi:

...ste vi že šli v akcijo? Jaz sem ga klical, vprašal za GSXa pa mi je dol vrgu :D

Resno?:lol1:

Objavljeno (popravljeno)

RIP družinski član.

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10539687&show=1

Še nikoli se nisem tako težko poslovil od vozila, če bo kdorkoli zainteresiran za nakup lahko iz prve roke kot bivši lastnik povem da je zares super mašina, ene same težavice nisem imel in stroškov razen potrošnega materiala. kar se 600cc klase tiče je to res vrh.

Udoben, hiter, izredno gibčen, pa fanatično negovan. Mogoče edino malo šokantno, ker je tako hitro pristal na prodajni listi, sem upal da bo novi lastnik dejansko vozil to in nadeljeval tradicijo. Oh well :(

Popravljeno . Popravil 5413lvl3145
Objavljeno

49k km? A nisi imel ti cca 100k? Oziroma malo manj..

Je pa res lep ;)

Objavljeno

stankolovski, kako pa veš,da je to kristjan strommer? Strommer vem,da je imel rf900 pa hayabuso, čeprav čist možno,da je on, je suzuki fan... :)  

Objavljeno

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10083131&show=1

Sem že vprašal nekaj strani nazaj, pa vprašam za vsak slučaj še enkrat, če slučajno kdo pozna to trgovino in/ali če je slučajno že kdo šel gledat motor? ..je res daleč iz LJ in če kdo kaj ve, se priporočam za info..da se ne vozim brez veze 2h.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!