jlaznik Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Za avto 1994 v prvo, za motor do 350 ccm 1999 v drugo.
yankee Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 bicikel v prvo moped v prvo avto v drugo traktor v prvo A v prvo en mesec pred sprejetjem neumnega zakona leta 99 :) 8)
AREA Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 moped pri 14. v prvo motor do 125cc pri 16. v drugo (prvič "odvezem" prednosti po mnenju komisije :? ) avto pri 18. v drugem (prvič prekoračitev dovoljene hitrosti za 40km/h - smo se spozabli :oops: :P ) zdaj pa še samo traktor, tovornjak in avtobus 8)
Pervy Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 motor v prvo brez problemov, razen da sem med čakanjem na komisijo po "profesionalno" vozil osmico tako dolgo dokler nisem zložil MZ-ja po tleh in zlomil ročko sklopke, ki smo jo komaj do izpitne vožnje premontirali iz drugega MZ-ja s katerim je za mano padel še kolega (na drugo stran) in zlomil ročko od bremze. avto naredil v drugem, ker sem prvo vožnjo imel 3. januarja od 7.00 zjutraj in član komisije je bil tako tečen da nisem imel šans, na koncu sem padel zaradi "tehnike" vožnje ker sem baje premalo obračal volan in si ga preveč podajal :? :shock: :evil: .
RAN Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Vse u prvo. Sam da se ta prvega skoraj več ne spomnim. Izpit za motor pa pred dvemi leti. 8)
Racing Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 hehe jaz pa sele v drugem poskusu, v prvem se niti odpeljal nisem, sem vklopil pozicijske luci namesto kratkih :) prekleto stikalo pri MZ-ju 20 let starem :roll:
udi Objavljeno December 2, 2002 Opozori Objavljeno December 2, 2002 Izpit B kategorije A- do 350 ccm in potem dodatno za neomejeno vse v prvo. :D :D 8)
manjak Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 Za H u prvem šusi 8) za druge pa vem povem čez 2 let :x
simon Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 first time > sem mogu ker sem prej[n dan za avto fuknu, kdo je te stope postavu :evil: :evil:
Žemla Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 hehe jaz pa sele v drugem poskusu, v prvem se niti odpeljal nisem, sem vklopil pozicijske luci namesto kratkih :) prekleto stikalo pri MZ-ju 20 let starem :roll: 20 let star motor v avto šoli? Slišal da morajo biti vozila v avto šoli stara do 5 let. Sam sem vedno opravil vse v prvič, jeh, jeh, jeh.
transalp Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 Bicikel: 1x - bila je čisto resna izpitna vožnja, mislim da v 4. razredu OŠ Moped (le teorija, seveda): 1x Avto: 1x Motor: 1x Malo je manjkalo, pa bi lahko imel še izpit za kamion. V vojski so me že napisali na seznam za "kurs za vozača" v Čapljini. Potem so pa pogruntali, da imam v izpitu napisana očala in je bilo takoj konec z odhodom v Čapljino... :(
burgy Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 A - enkrat B - nobenkrat :twisted: C - dvakrat (še zdaj se včasih pozabim na levo postavit kadar iz enosmerne zavijam :roll: ) E - enkrat (čeprov je inštruktor pol še več kot pol ure rabu, da je speljal z zasneženega klanca, 50 metrov do komisije :!: verjetno si je pol kšne ketne omilsil) :twisted:
manjak Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 20 let star motor v avto šoli? Slišal da morajo biti vozila v avto šoli stara do 5 let. Bo držal, k je takret k sem jst delu tut moja sošolka delala izpit z enim frčakom k je bil ziher starejši k 20 let. Pa je inštruktorja mal skrbel kva bo komisija rekla sam je blo pol use vredi. :wink:
klimbra Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Vse od prve z minimalnim številom ur........kaj morem če sem dober!!!! Aja za teste nikoli več kot 10 minut!!!!!!
Racing Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 hehe jaz pa sele v drugem poskusu, v prvem se niti odpeljal nisem, sem vklopil pozicijske luci namesto kratkih :) prekleto stikalo pri MZ-ju 20 let starem :roll: 20 let star motor v avto šoli? Slišal da morajo biti vozila v avto šoli stara do 5 let. Sam sem vedno opravil vse v prvič, jeh, jeh, jeh. No to je blo lani...motor pa ni imel 20 let........ampak 22 ;)
CAPIROMZY Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Jst sm pa 2x delal izpit pa izpitno vožnjo 2x- ker sm lih padu v ta k... zakon ki ga v tej naši preljubi Sloveniji vsake dve leti spremenijo :x :? 8)
spidy Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Jest pa sploh nisem šu delat!!! SEM GA KR KUPU :twisted: :wink: :twisted:
eliminator Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Jz tud naredu v prvo! Izpitna voznja je pa trajala vsega dobrih deset minut! Iz Domzal do Vira, pa nazaj :lol:
Gallus Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 B - 2 x A - 1 x (talent :twisted: :!: )
Dada Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 dvakrat v istem dnevu, celo v isti uri ... anekdota za ob pivu ... :) :) 8) :arrow: Tudi jaz 2x v istem dnevu. Najprej dopoldne pred strokovno komisijo, potem pa še popoldne, ko sem že imela novo roza knjižico v žepu, ponovno na isti poligon, pa delat izpit pred Maticom. Lepo po pravilih, z njegovim motorjem - med keglji. Takrat je šlo pa zares, kajti od rezultatov tega izpita je bila važna moja nadaljnja motoristična kariera. :wink:
Lindau Objavljeno December 6, 2002 Opozori Objavljeno December 6, 2002 dvakrat v istem dnevu, celo v isti uri ... anekdota za ob pivu ... :) :) 8) :arrow: UU saj ves da ti naslednjic pivo castim samo zato, da to izvem. :wink: :idea: Sicer pa : Ax1 in Bx1 Za ostale kategorije, ki bi jih ful imel pa nimam casa($$$). A kdo ve koliko sploh stane C in E kategorija v celoti?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se