Hellenca Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 v prvo za oboje - tko kot hellenca - sam da nisem mel zenskih carov, ampak sem moral kar prav odvozit. Pošteno in pohvalno!!! :OK: Jest sem se sam probala mal znajdt, pa očitno je uspelo :blush:
Matjažek Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 (popravljeno) Delal v Postojni, vse opravil v treh tednih in hvala bogu v prvo. Popravljeno Marec 21, 2006. Popravil Matjažek
Guest Brumer Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 Moje kategorije :A,B,C,F,G,H. Kategorijo B.C opravil teoretični in praktični del prvič vse ostalo vojne zasluge!!!!!!!!! :beer2:
janetka Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 za avto ratal u drugo, prvič sm spregledala pogojno v levo, prepozn spelala.... :blush: za motor pa vse u prvo in našla napako u občinski izpitni poli., sm dubla veliko pohvalo ! :D
Pecy Objavljeno Marec 27, 2006 Opozori Objavljeno Marec 27, 2006 ...za avto v prvo...za motor bomo pa še videli :? lp
ciciban Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Obe vozniški in eno licenco opravil v prvo :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se