Gromskastrela Objavljeno Februar 21, 2011 Deli Objavljeno Februar 21, 2011 Spet je leto naokoli in spet se bliža naš dan "SLOVENSKI DAN NA GROBNIKU" vse info in prijave na spletnem portalo ČARMAN-MOTOSPORT ali na spodnji povezavi Prijava Gabry18, BIZIXXX, hilton in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Februar 21, 2011 Deli Objavljeno Februar 21, 2011 (popravljeno) SUPRE SLOVENSKI dogodek res,in vsako leto več obiskovalcev.Mesto pa je tudi že rezervirano Se ga vidimo na pisti in izven piste L.p Popravljeno Februar 21, 2011. Popravil DXR16 MiriGSX600 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raceboy Objavljeno Februar 22, 2011 Deli Objavljeno Februar 22, 2011 ...koliko vozijo najpocasnejsi (600 ccm), da se splaca prijavit na dirko ne da bi se osmesu ? Kor13 in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 22, 2011 Deli Objavljeno Februar 22, 2011 http://www.carman-motosport.si/motosport/grobnik_2010_rezultati.html tle maš rezultate od lani...na njihovi strani si pa lahko pogledas tudi še za leta nazaj drugače se pa vidimo...lani sem bil z avtom, ker še ni blo izpita za takratni motor,...letos bom verjetno spet z avtom,tokrat iz razloga ker več/še ni motorja Gromskastrela 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Februar 22, 2011 Deli Objavljeno Februar 22, 2011 Če bo vreme se tud jst naslikam dol Gromskastrela 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Februar 22, 2011 Deli Objavljeno Februar 22, 2011 Tud js sm že vplačo zadevo. Za vreme se bom pa z gospodom Pečenkoto zmenu :beer1: :beer1: :notworthy: Gromskastrela in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Februar 22, 2011 Deli Objavljeno Februar 22, 2011 ...koliko vozijo najpocasnejsi (600 ccm), da se splaca prijavit na dirko ne da bi se osmesu ? Zakaj bi se osmešil,vsaki je proval enkrat prvič,če ti je to v veselje kar korajžno :yes: ne bo ti žal L.p Lencdo, MiriGSX600 in casper7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Z750green Objavljeno Februar 26, 2011 Deli Objavljeno Februar 26, 2011 Živjo Zanima me, v primeru dežja, ali dobiš kaj denarja nazaj ali je to cena tveganja? LP Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 26, 2011 Deli Objavljeno Februar 26, 2011 če ni glih poplava ali neurje greš peljat ane, sej glih tko drži, sam mal bl s pametjo moraš vozit :evilgrin: sicer je pa itak večina pussyjev, ki se na štart v dežju ne pojavijo,...se spomnim par let nazaj, štartat nas bi moral 36 v klasi serija 1000, no na štart nas je prišlo 12 od tega je blo itak prvih 6 na dežnih gumah, ostali smo pa "jebal ježa" po domač rečen iom, malakai in casper7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Februar 26, 2011 Deli Objavljeno Februar 26, 2011 Komej čakam, se vidmo! DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Z750green Objavljeno Februar 27, 2011 Deli Objavljeno Februar 27, 2011 Morše mal premislt, lan sem bil prvič dol, insem imel okoli 2 minute čas, da ne bom prepočasen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gromskastrela Objavljeno Marec 13, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 13, 2011 Še 45 dni hitro bo Andro82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobr Objavljeno Marec 15, 2011 Deli Objavljeno Marec 15, 2011 Zame bo tokrat tudi prvi nastop na dirki. Turistično sem že parkrat vozil sam je bilo to men prepočasno :evilgrin: Tako da izkušeni bodite strpni do svežih dirkačev Aja še to. Nasveti dobrodošli, na kaj bit pozoren za prvo dirko...? Andro82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gromskastrela Objavljeno April 22, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2011 Še 5 dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Kok pa kaže za vreme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 vreme slabo..zaenkrat na vseh napovedih kaže dež.Upajmo da se kej spremeni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Sem imel namen it mal na izlet, pa kot kaže po vremenskih napovedih ne bom šel nikamor. Vse kaže da padavine bodo, vsaj zaenkrat. Lahko pa da se kaj spremeni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 pa jebe........mat.....to ni res.KO sem popoldan v službi je 30 stopinj....a ko sem zjutraj in ko so prazniki in šihta prosti dnevi.....je pa fucking rain!!!!!! :kva2: ....zdej se ga pa grem kr vžret!!!! :beer1: macak333, tilingerossi in Kor13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iom Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Ma kaj ste iz cukra ? DXR16 in musaschi64 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 KAK DEŽ Sonce bo DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gavrin Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 A je kakšna skupinska vožna do dol zmenjena iz Ljubljane da se pridružim. vsi kolegi so zatauhal pa sem sam ostal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 A je kakšna skupinska vožna do dol zmenjena iz Ljubljane da se pridružim. vsi kolegi so zatauhal pa sem sam ostal. Jst grem v torek zvečer prav tako vrjetno sam...lahka se takrat pridružiš... Drgač mislm pa da grejo fantje, sam jih ni tukaj na MS... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 Na prikolici imam prostor še za en motor, odhod iz Ljubljane, najraje v sredo zjutraj. Če je kak interesent, PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sharko Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 Par dni nazaj je bil napovedan dž, zdaj je napoved da bo več al manj suho, do srede bo že sonce! :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gigser Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 Prodam eno karto za Slo. dan! Tel. v profilu. hilton, Roky994, medved in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se