Scarabeo 500 Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 https://goo.gl/maps/xQmmzazrq7U2 Scarabeo notranc 1
notranc Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 (popravljeno) pred 9 minutami, Scarabeo 500 pravi: https://goo.gl/maps/xQmmzazrq7U2 Scarabeo Slikal v nedeljo Popravljeno Februar 10, 2017. Popravil notranc
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 https://goo.gl/maps/bW9PT63rgwG2 Mislim, da je to. Andrejcer 1
skategrizzly Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 Ob 9. 2. 2017 ob 15:28, Snecer pravi: mi lahko zaupaš, kaj je na tej fotki takega, da bi se moralo takoj prepoznati? Na sami fotografiji ni ničesar izdajajočega, vendar če bi prilepil katerokoli sliko s kakim detajlom bi google stvar rešil kar hitro. Želel sem samo videti če kdo najde tisto kar se išče brez dodatnih namigov, ker je to edina dovozna cesta do iskane lokacije zraven gozdne poti. pred 22 urami, HD-Dyna pravi: Pod Taverno Ne, je pa iskana vasica zeloo blizu. No, če ne gre brez pomoči, bi pa tole moralo nekaj koristiti: Išče se rojstno hišo pomembnega slovenskega veljaka, po katerem je v blizu ležeči občini Ljutomer imenovana tudi ustanova, za katero vas je večina sigurno že slišala. Bmflar 1
skategrizzly Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 3 minutami, Snecer pravi: Aha, Jeruzalem, Izrael? Poglej, nisem mogel prilepiti slike rojstne hiše ker imam samo eno, na njej je pa vidna spominska plošča, ki se jo da prebrati. Drugih vizualnih namigov razen obcestne table (ki prav tako razkrije vse) pa ni.
notranc Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 Rodomšci? Anton Trstenjak Bmflar 1
skategrizzly Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 (popravljeno) Ne, bo treba kar iskati po vaseh pod občino Ljutomer. Ljubljančani imajo po njem poimenovanega tudi enega izmed parkov. Popravljeno Februar 10, 2017. Popravil skategrizzly
MiNa Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 9 urami, Lipstick pravi: Cerkev Sveti Duh Posedarje ( HR ).
Snečer Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 7 minutami, skategrizzly pravi: Ne, bo treba kar iskati po vaseh pod občino Ljutomer. Ljubljančani imajo po njem poimenovanega tudi enega izmed parkov. Miklošičev park? No, ok, samo še vedno no ... kakorkoli skategrizzly 1
Lipstick Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 pred 27 minutami, skategrizzly pravi: Ne, bo treba kar iskati po vaseh pod občino Ljutomer. Ljubljančani imajo po njem poimenovanega tudi enega izmed parkov. Grosman, Drakovci ??
skategrizzly Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 Miklošičev park, tako. Rojstna hiša je v Radomerščaku. Na žalost ga le malo Slovencev pozna, kaj Slovencev, niti nekateri domačini ne vejo zanj. Tudi po šolah si očitno ne zasluži omembe, niti jaz nisem izvedel zanj iz šol v istem okolišu. Marsikdo se spomni na Gimnazijo Franca Miklošiča, ne ve pa ozadja moža, ki stoji za to ustanovo. Mislim da bi mu bilo bolje med Avstrijci če bi bil še med živimi, saj so ga vzeli za svojega in ga znajo veliko bolj ceniti kakor lasten narod. Kakorkoli. Če se namerava kdo potepati po naših krajih in še ni bil tukaj, se splača ustaviti. Sedanji lastniki so zelo gostoljubni in jim ni problem pojasniti zgodbe tega moža ter pokazati predmetov in del, ki se skrivajo v notranjosti, četudi se jih nenapovedano zmoti pri kakšnem opravilu. Hiša je bila pred kratkim obnovljena, tudi okolico so nekoliko preuredili. Seveda večino na lastne stroške, medtem ko se občina veselo pohvali z njihovim trdim delom. notranc in Bmflar 2
Darko3g Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 Ob 9. 2. 2017 ob 19:46, notranc pravi: ena lahka, domačini ne takoj povedat Ko sem jo prvič videl, sem najprej pomislil, da sem v Bogojini, potem pa sem jo pogledal od blizu. Arhitekt je bil Plečnikov študent Janez Valentinčič, cerkev je osmerokotna in res zanimiva, kot tudi zgodba o gradnji. Mavti, notranc in Quest 3
Darko3g Objavljeno Februar 10, 2017 Opozori Objavljeno Februar 10, 2017 Planinska koča, do katere se včasih zapeljem z motorjev, včasih pa s kolesom.
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 pred 17 urami, Darko3g pravi: Planinska koča, do katere se včasih zapeljem z motorjev, včasih pa s kolesom. https://goo.gl/maps/t96qBRkaEKQ2 Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 (popravljeno) pred 8 minutami, notranc pravi: A so Goriška Brda? Ja . Vas na sliki (desno, najbližja) ali vas od koder je slikano - poskusi. Popravljeno Februar 11, 2017. Popravil Scarabeo 500 Mavti 1
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 pred 8 minutami, notranc pravi: Šmartno? Točno . Pa še ena morda s tvojih krajev. Zelo lepa pokrajina in super počivališče. Kateri je najbližji kraj ali ob kateri cesti leži?
notranc Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 (popravljeno) Par sto metrov od Starega trga priti Vinici. Tudi mi tukaj počivamo. Do tu imam 90 km Popravljeno Februar 11, 2017. Popravil notranc Scarabeo 500 1
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 pred 4 minutami, notranc pravi: Na cesti med Vinico in Starim trgom? Vinico bi lahko čisto izpustil . Počivališče v bližini Starega trga. https://goo.gl/maps/GjWrJwgt5q82
notranc Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 pred 1 minuto, Scarabeo 500 pravi: Vinico bi lahko čisto izpustil . Počivališče v bližini Starega trga. https://goo.gl/maps/GjWrJwgt5q82 Ja sem se pol spomnil, da je bližje Staremu trgu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se