MiNa Objavljeno Maj 13, 2012 Opozori Objavljeno Maj 13, 2012 (popravljeno) katera slika 1, 2, ali 3-ja Lepljeno je iz petih slik . Popravljeno Maj 13, 2012. Popravil MiNa
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 14, 2012 Opozori Objavljeno Maj 14, 2012 Dej, tisto tablo obrni, da se ne bomo tolk matrali ali pa kakšno sliko daj za pomoč :lol: . Kmet2 1
MiNa Objavljeno Junij 26, 2012 Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 Cesta Kupres - Livno. Kje pa je tale most?
HyperJack Objavljeno Junij 26, 2012 Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 (popravljeno) Cesta Kupres - Livno. Kje pa je tale most? Malenkost ven iz Caorla, cesta proti Jesolu? Popravljeno Junij 26, 2012. Popravil HyperJack PALFI 1
cisco Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 Cesta Kupres - Livno. Kje pa je tale most? mogoče most na Vir? Kmet2 1
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno September 12, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2012 (popravljeno) Nori vikend,mega družba,veliko smeha in dva dni nepopisnih užitkov..Odvijalo pa se je nekako tako ;Kolegica iz Bosne mi nekega dne namigne tole destinacijo,poda nekaj napotkov in mi reče: '' Uživala boš,pa še združiš oba hobija,torej motor in gore..!! ''Doma poguglam tole zadevo,pregledam terene in se mi kar zabliska.. OOOOOOOOOOO!!! Pa to je to!!!! Pokličem Eriko,ki take terene kar požira,pa se dogovoriva da jo en vikend užgeva skupej!!! Vikendi so kar bežali in nikakor se nisva upali uskladit,zato jo Erika mahne kar sama brez,da bi me kaj obvestila!! Pove mi šele,ko se vrnem z dopusta in mi reče : '' Nč ti ne povem,zrihtej si frej vikend čimprej,ker jaz grem še enkrat!!! '' In tko je tud ratal... Pa sva pičli na soboto zjutrej,kt strela po AC do NM,kjer sva pobrali še Dejana..Med čakanjem na petrolu Erika zatuli (nej povem,da je res glasna,tud ko normalno govori) :''O,a ti pr teh letih še gate močiš ? Kaj maš tist madež na hlačah??? '' Potipam in opazim ,da je ta madež zlo masten.Pogledam bavarca in opazim ,da je masten tud on..Prekleto,pa ne mi ga srat lih dans,zakolnem,pokličem Miloša,povem in opišem situacijo ter destinacijo..Pomirjen mi pove,nej ne delam panike,to bo še zdržalo,sej je bavarc,ampak za vsak slučaj nej vzamem L olja in pičim uživat ...Torej ni,panike!! Erika in Dejan,pa se že spravljata na BMW-ja in name s takimi in drgačnimi komentarji..Preslišim provokacije,čelado na glavo in pičimo dalje..V Veliki Kladuši mi med vožnjo izpod Erikine afrike zabriše veliko najlon vrečko direkt na cevi od avspuha..Ustavim,pogledam,,,,,,oooo ti praserija..pa kaj je to nardil!!! Še ponva, v kateri se je cel dan hrana žgala ,ne zgleda tko ogabno.. Erika pa spet doliva : '' A nis še pogruntala,da maš bavarca!! Ti samo svinjerijo zganjajo!! '' in se reži,da jo celo mesto gleda.. Me ima,da ji v afriko brcnem..Požrem,častim za kavo v upanju,da se je smola zdej končala..Še preden gremo dalje,nardimo skupn fond,določjo me ,da bom mama banka kr jest.. '' Če že sreče dans nimam,nej mam vsaj dnar ! '' reče Erika in mi zgasira..Vožnja se nadaljuje proti Bosanski Krupi,kjer se začnejo užitki proti Bosanskemu Petrovcu..Cc 40 km lepega makadama na katerem smo srečal 3 enduraše,eno oslovsko vprego in ornk šleparja,ki se je v eni kljuki od ovinka enmal zahaklal (grem stavit,da ga je GPS zaj.. .). .) V Bosanskem Petrovcu se fino okrepčamo za vsega skup 15 eu (pa še s seboj smo vzel) Dejana pa je matral kolendar in na koncu ga je zbarantal zase...Nasmeh pa dvakrat okrog glave..in Tito ter Jovanka sta dva dni potovala z namiOkrepčamo še naše konje in najlepšemu delu dneva in končni destinaciji naproti.. BOŽANSKA PLANINA ŠATOR Po cc 20 km vzpenjanja in po dokaj lepem makadamu, se nam na višini 1500mnv odpre narava lepa in podobna kot naše krnsko jezero.V zahajajočem soncu smo v tišini (začuda,Ker Erika ne zna bit tiho) nekaj časa to občudoval Zapuščena koča je tik ob jezeru in nam je to noč dajala zunanje zavetjePočasi raztovorimo,razgledamo teren in se po dolgem dnevu sproščeno razkomotimo..Eriko je pa spet začel žgečkat na njen način:'' Oj,kaj pa tvoj bavarc?? A si gvišna ,da mu še vsa kri teče po žilah? Al jo je kej po pot zgubu? Neb ti ,za vsak slučaj mal dolila ''Pol pa še Dejan: '' Da ni teb svetla lučka od olja,ko smo po gozdu vozil.? Sem že mislu,da za mano vozi traktor z rotacijsko!! ''In sta utrujala,pa utrujala..Kolkr sem velika,sem hmal ratala majhna in obupala.Sama prot dvema pristašema honde..ma ni se mi več dal!! V tistem momentu,pa dobim sporočilo od nam vse znane '' domžalske mavrice''..,kje se nahajamo,in kdaj zjutrej odrinemo..Podam mu kokrtok točne info in se obrnem k hondinim nergačem: '' dons si kr prvošta,jutr zjutrej in pol cel dan pa vam povem,da bosta jedla prah še od enga GSovca!!'''''Ma bejž,a še en bavarc pride?? O,ne,ne!! Ti povem in stavit grem,da bo zaspal,al pa se zgubu!! In zjutr,da pride?? Ma kok zjutr?? Da bi bavarc vstal sred noči in piču to furo?? Ma,kaj je s tabo? A si ti pamet v čeladi pustila?? (prime mojga šreka in ga okol obrne ter butasto not pogleda)..Ma ni šans,tak se ni še rodil!!!!!!!! '' tuli Erika ,da se jo sliši po celem Šatorju!!!'' Vidva kar,zarad mene,ampak verjemta,da vaju pelje sc... in sr...v kilometrini,kubaturi in še čem!! '' odgovorim .. Utrujal in predebatiral smo bavarce in honduraše to noč,se narežal do solz do dveh zjutrej..In zaspal pod milim nebom..stopinje se v tem cajtu gibljejo ponoč med 5 in 10 stopinjami in v spalkah se je dalo to lepo prespat.Čudi pa me,ker ponoč narava ni dala nobenga glasu,šuma in ne zvoka.. Zna bit,da je Erika s svojim ubitačnim vokalom medvede splašla v dolino..2 DANZbudim se mal pred deveto nardim en obhod,ko ostala posadka še sladko riba..V elementu meditacije,slišim zvok,ki mi vedno požene kri po žilah..Najprej zlo dalč ,postopoma pa mi rahel jutranji vetrc iz gozda prnese zadost jasn zvok in potrdilo,da se ne motim..Letim k mojima zaspancema in ruknem :'' OOOOOOJJJ!! A slišta motor gre. Družbo bomo dobil! ''Erika pa vn iz spalke:'' Kaj je teb? Kake substance si včer zvečer jemala,da prisluhe maš?'' in se pocukne nazaj v vrečo. A ne za dolgo.Že v nekaj sekundah jo katapultira vn in direkt na noge,ko pred rampo zapelje NejcGS. Filmski prizor,ko si igralec oči pomane,ko zjutrej vstane in mu nč ni jasno kje ,kdo ,koga,je bil tok originalen,da me je od smeha hmal čez klopco zabrisal..Pa Dejan je isto reagiral..Odprem rampo in pozdravim še 4ga člana naše odprave,ter mu čestitam za podvig..Hitr spakiramo,nardimo plan za nadaljno pot in že šibamo v dolino.In še pozdrav od planine ŠatorOdličimo se,da za gozdne poti proti Roram in nato proti Drvarju Ravnamo se po karti in nejčevi tehnologiji,a se vseeno zgubimo. Poti neoznačene,na karti je narisana ena,a pred nami stalno razcepi in križišča! Vprašamo se kam?''Dost mam,sedaj glejte moj GPS. Ta prekaša vso tehnologijo!''Erikin GPS: Pitaj seljaka, je deloval brezhibno Po cc 40km divjih in na nekaterih delih rahlo blatnih in makadamsko gozdnih poti prispemo pred vasico Rore in od tam po cesti do Drvarja.Pred marketom se odločimo za še en nori podvig..Gremo na Klekovačo goro 1980mnv.. A poznate tisto zgodbo,ko sta Mujo in Haso plezala čez 100 zaklenjenih vrat,pa sta pr 99emu omagala,ker nista več mogla in sta šla nazaj..Hm!! No,v tem primeru sem bla Mujo in Haso jaz..Par ovinkov pred vrhom (baje ,da na višini 1680mnv)sva z bavarcem omagala.Terena mi gume sploh niso hotle prijemat,parkrat mi je gumo ujelo med dve kamniti baloti,da me je Dejan ven vleku..Vročina in naklon sta mi pobrala vse moči tako,da sva se z bavarcem obrnila proti doliniTa čas sem pa od jeze spesnla eno pesmco:Oj,ti gora Klekovača,splašla si me kt strupena kača,prišel bo čas,ko se zopet vrnema takrat ti hrbta ne obrnem,da stisnem te v objem in ti vrat zavijem!!!Ostala družba je previdno pricaplala do vrha.Erika,ki po navadi ne kritizira ,je zaklela,da na ta hrib jo ne spravijo več.Pr Nejcu se je vidlo,da je makadam majstr in res ga je blo milina gledat ,ko z bavarcem makadam požirata,no,pa Dejana,žilav dečko iz Bovca je teren tudi lepo premagal..Pohvale in čestitke vsem..Pa še to--Omenim Boženi,ki mi je povedala,za Šator planino,da smo caplali tud na Klekovačo,pa se za glavo prime : '' Pa šta ste vi poludjeli !!! Pa tamo ni magarci ne mogu!!! Hja,kakorkateri!!--Afrika,Transalpka in en GS so uspeli!! Oslički z dobro kondicijo!!!!Klekovača nam je vzela velik energije dala pa še več lepega razgleda in cc 45km ubitačnega makadama..Čakala nas je pa še pot domov..Vmes se ustavimo zopet v Bosanskemu Petrovacu na zlo poznem kosilu..Oštir nas je bil zlo vesel,Napolnimo želodce za pocen ceno.Natakarju pustim mančo in ker je že dan prej videl,da skoz jst plačujem (iz skupnega fonda,seveda),je sklepal,da sem polna dnarja,pa me presneto resno vpraša.'' Hej,djevojko,pa očeš se ti udat za mene?? ''....O,porkaflik.!! Pa me Erika zvleče..: '' Pa šta češ ti s njom!! Žena je luda,ne zna da kuha,ne voli prat suđe ni prati!! Sve što voli je motor!! Ja,zlo hitr si je premislu!! Za krepat!!!Želodce smo potem nafilal tud našim zverinam.Bavarc je od zmatranosti pozabu,da bi mogu olje puščat..In me je brez BP domov pripeljal..OH!! Res je vreden vse pohvale..In še slovo na barju v LJ Skupaj v dveh dneh naredili cc 1000 km.Po Bosni jih je ratal 450 od tega 150 km makadama..Lepo je blo in z Eriko že delava naslednji plan!! Popravljeno September 12, 2012. Popravil BMWRIDER sayo, Whiskey, gsxf750 in 15 others 18
pajkica Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 a to je slikovna uganka? ma zdej pa čist u vse teme pišete o bosni al kva :jezen
nejcgs Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 a to je slikovna uganka? ma zdej pa čist u vse teme pišete o bosni al kva :jezen glede na naslove tem na MS bi lahko o bosni pisali v sledeče teme: VTISI IZ DNEVNIH VOŽENJ 2012 Kje smo se potepal in kaj smo zanimivega vidl Ali si bil ti? (tuki moram še notri napisat koga vse sem videl po bosni) Vožnja ponoči Po Balkanu Potovanja - Bosna? POTOVANJE PO BIH potovanje po jugi Kmet2 in Kmetica2 2
pajkica Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 glede na naslove tem na MS bi lahko o bosni pisali v sledeče teme: VTISI IZ DNEVNIH VOŽENJ 2012 Kje smo se potepal in kaj smo zanimivega vidl Ali si bil ti? (tuki moram še notri napisat koga vse sem videl po bosni) Vožnja ponoči Po Balkanu Potovanja - Bosna? POTOVANJE PO BIH potovanje po jugi ja vse so boljš k ta BlondDiversion 1
Kmet2 Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 a to je slikovna uganka? ma zdej pa čist u vse teme pišete o bosni al kva :jezen A ti se morš pa čist v vsakega vtaknt.. :blink: ....lohk bi bla namest Cufe,karakter je prav BelaStrela, sayo, Kmetica2 in 1 other 4
pajkica Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 A ti se morš pa čist v vsakega vtaknt.. :blink: ....lohk bi bla namest Cufe,karakter je prav ne, ponavad se drugi vame vtikajo, mi bolj ustreza .... itak ste vse teme zbrklal...bom pa še jaz zdej kero ti pa lohka kak komentar preskočiš, k te ni nben nč vprašu.... solorider 1
nejcgs Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 ja vse so boljš k ta men je pa vsec v tej temi ... ;-) Kmetica2 1
Kmet2 Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 (popravljeno) ne, ponavad se drugi vame vtikajo, mi bolj ustreza .... itak ste vse teme zbrklal...bom pa še jaz zdej kero ti pa lohka kak komentar preskočiš, k te ni nben nč vprašu.... Sej zadnjič tud tebe ni noben nč vprašu,ko sm jaz pisal post,pa se nisi mogla zadržat,zato ne zahtevaj od mene nečesa,kar sama ne izpolnjuješ,rajš zber katero pravljico mi boš povedala ko pridm(in ne bom praznih rok) Popravljeno September 12, 2012. Popravil Kmet2
pajkica Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 Sej zadnjič tud tebe ni noben nč vprašu,ko sm jaz pisal post,pa se nisi mogla zadržat,zato ne zahtevaj od mene nečesa,kar sama ne izpolnjuješ,rajš zber katero pravljico mi boš povedala ko pridm(in ne bom praznih rok) česen mej sabo, za vsak slučaj..odganja vampirke kri znam dobr pit.... aja, na prvi strani vsake teme so ponavad napisana navodila - kmet to ne vela zate, teb itak ni pomoči
Kmet2 Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 česen mej sabo, za vsak slučaj..odganja vampirke kri znam dobr pit.... aja, na prvi strani vsake teme so ponavad napisana navodila - kmet to ne vela zate, teb itak ni pomoči Ja ženska bereš me kot odprto knjigo vse to je že v dodatni opremi :yes: glede pomoči........ja vem,mi že od malih nog trobijo :lol:
BMWRIDER Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 a to je slikovna uganka? ma zdej pa čist u vse teme pišete o bosni al kva :jezen AHA!!! Šele zdej mi je jasn,kaj je tale pogovor razvnelo in segrelo..Ja,res nisem postavla nobene uganke in mogoče sem pa tud kiksnla v rubriko..In ja prve strani te teme in njenih navodil tud nisem prebrala,se iskreno opravičujem pajkici..Mi je bil pa naslov primeren za objavo mojega potepa..Potem pa mi povejte na koga naj se obrnem,da me bo točn usmeru kam naj kej objavim,ko bom tik pred tem..Ne visim dost na tem forumu,ker nimam časa..Ker me motor in lepe destinacije bl zanimajo,kot pa polemike in drocanje en druzga kaj kdo voz in kako voz...In če kdo objavi potep po centralni Ljubljani na zanimiv način,ga bom rade vole prebrala,pa čeprav bo v rubriki : A JE KDO DANS KEJ DINGIDINGAL!!! (mislim da je nekje ta rubrika).. No,vi se še naprej usajajte,kam je treba kej napisat..Jest pa grem zdej eno nočno offroad..Bay,bay...aja!! Pajkica,kam nej potem potopis napišem...V nočno ali dnevno rubriko??? :P TOMCAT, BinaBana, SIMPLE MEN in 5 others 8
MiNa Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 OK sedaj si z opisom poti "izdala" kje si bila in bi bilo brez veze postavljat slike in spraševat kje je to. Bom jaz postavil eno. Korito katere reke je to?
Scarabeo 500 Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 OK sedaj si z opisom poti "izdala" kje si bila in bi bilo brez veze postavljat slike in spraševat kje je to. Bom jaz postavil eno. Korito katere reke je to? Gornji tok reke Krke? Scarabeo
rrrr Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Kaj zdej? :wacko: Ni, al je? Po moje ni. Neretva?
Scarabeo 500 Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Tudi jaz bi se strinjal, da je Neretva, čeprav se mi fotka zdi kot, da je sfotošopana.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se