pajkica Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 sem eno najdla.... IMG_1357.JPG pa tok je simpl no......
msjr Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Točno. Če smo čisto natančni ni Monte Carlo, ampak Monaco. Monte Carlo se začne na severnem delu zaliva (pri krožnem križišču za av JFK)
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Da bodo še drugi vedeli, kje je Monte Carlo. Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 pa tok je simpl no...... IMG_1357.JPG Sicer ne vem, kje so te roke, skoraj sigurno nekje v Bosni????? Scarabeo
pajkica Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Sicer ne vem, kje so te roke, skoraj sigurno nekje v Bosni????? Scarabeo bliz meje z bosno pa res ja..... še bolj južno
Fantocci Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 To sicer ni kraj, ne vem pa, kam bi dal, teme pa tudi ne grem odpirat. Kdo ve, čigava je ta zastava?
s56g Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 hm, če bi bil gor še en hud lev narisan, bi bila to zastava nizozemske province Limburg ... tako pa se pridružujem MiNi t*
Fantocci Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 (popravljeno) sedi 5 http://sl.wikipedia.org/wiki/Patruljna_ladja_Triglav Popravljeno Oktober 18, 2013. Popravil Fantocci
MiNa Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Kje stojijo pa tile ostanki trdnjave?
Matej207 Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 skoraj bi lahko bil novigrad pri maslenici... ?? gsxf750 1
MiNa Objavljeno Oktober 21, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2013 skoraj bi lahko bil novigrad pri maslenici... ?? Ne.
Popularna objava nejcgs Objavljeno December 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 3, 2013 kje smo se letos potepal? Turčija: Videno na TV…cenzura cigarete :-)) Turčija….samostan: Sumela Turčija…gora Ararat Turčij….Nemrut Dağı Turčija… Goreme aders, gsxf750, BMWRIDER in 18 others 21
Popularna objava nejcgs Objavljeno December 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 3, 2013 kje smo se letos potepal? Gruzija: Gruzija……Batumi Gruzija……Uplistsikhe Gruzija……Tbilisi Gruzija……Kazbegi (meja z rusijo) Gruzija……Shatili Gruzija……David Gareji Gruzija……Vardzia trasa po Gruziji: skalaprava, BMWRIDER, Keiko in 19 others 22
Whiskey Objavljeno December 4, 2013 Opozori Objavljeno December 4, 2013 Nejc: Čimprej, pa z andrhtjo. Too fast, too furious pravjo eni. Poštimi se čimprej in nazaj v kolesnice Mika me že kr neki časa Turčija. Z avionom sem bil dol že tolkat, da je joj. Blo je luštno. Z mopijem še ne ... ampak pride še na vrsto.
Bostjan L Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 kje smo se letos potepal? Gruzija: Gruzija……Batumi c1.jpg Gruzija……Uplistsikhe c5.JPG Gruzija……Tbilisi f5.JPG Gruzija……Kazbegi (meja z rusijo) d4.JPG Gruzija……Shatili e5.jpg Gruzija……David Gareji g3.jpg Gruzija……Vardzia h2.jpg trasa po Gruziji: MAP-G-2013.jpg Prosim malo napiši o spanju (kampi) v Gruziji in v Turčiji ob Črnem morju ter ob meji z Iranom. Ali je na meji med Turčijo in Gruzijo kakšna dolga procedura?
nejcgs Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 Nejc dobrodošel nazaj! Kar nekaj teh krajev na tvojih slikah mi je poznanih. ps, čimprej se pocajtaj. Mirč hvala, no pol poznaš te konce; upam da so bili tudi tebi všeč :-) bom delal na tem, da bom cimprej pocajtan :-))) @nejcgs Potem je čas, da kak potopis napišeš, bomo z veseljem brali. Ali že je kje? hja, že res da tudi jaz z veseljem berem potopise, pišem jih pa bolj nerad. Bom pripravil nekaj na kratko, tolk mal za skomine delat ;-)) Prosim malo napiši o spanju (kampi) v Gruziji in v Turčiji ob Črnem morju ter ob meji z Iranom. Ali je na meji med Turčijo in Gruzijo kakšna dolga procedura? spanje: po hotelih; cena od 45-28 eur/noč (batumi 45, tbilisi ~30, ...) meja med turčijo in gruzijo: če je meja odprta pol ni problema, edino vleče se celo večnost, da se uslužbenci zmigajo in te spustijo naprej. Pregledal me niso nikjer, niti tam kjer bi me lahko čedna policistka. Če je pa meja zaprta (na kar te opoziri vojaška zapora na cesti), pol moraš pač na drug prehod. MiNa, Bostjan L in jami65 3
MiNa Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 Dokler @NejcGS ne opiše svojih dogodivščin, nekaj naših utrinkov iz tistih koncev. Keiko, Alesh, Kmet2 in 5 others 8
Scarabeo 500 Objavljeno December 20, 2013 Opozori Objavljeno December 20, 2013 Zima, ko imamo več časa. Da malo popestrimo dneve in obujamo spomine. Kje je to? Scarabeo Kmet2 1
Snečer Objavljeno December 21, 2013 Opozori Objavljeno December 21, 2013 Zelo znano mi deluje. Most preko Drave (Labot)?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se