Scarabeo 500 Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 http://goo.gl/maps/dXMGv Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Ko smo že pri avtobusih, slika je že malo stara, lahko, da ga ni več. Namig Balkan. Kje približno je? IMGP7562.JPG Scarabeo Še rešitev te slike, kje je? http://goo.gl/maps/5v3EU Scarabeo
BREITNER Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 http://goo.gl/maps/dXMGv Scarabeo Pravilno. No saj ni bila ravno težka, čeprav so te cerkve v obmorskih krajih skoraj identične. Zadaj se pač vidi Biokovo, zato je bila malo lažja. @Scarabeo: ker vidim, da si pri teh ugankah zelo uspešen, me zanima, ali si tukaj vse že bil, oziroma, kakšen imaš ključ isklanja?
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Pravilno. No saj ni bila ravno težka, čeprav so te cerkve v obmorskih krajih skoraj identične. Zadaj se pač vidi Biokovo, zato je bila malo lažja. @Scarabeo: ker vidim, da si pri teh ugankah zelo uspešen, me zanima, ali si tukaj vse že bil, oziroma, kakšen imaš ključ isklanja? Recimo, da mi je Balkan sorazmerno dobro poznan. Lahko imaš fotko z druge perspektive pa je lahko trd oreh. Poznavanje terena se vsekakor pozna. Ta oblika gore mi je takoj povedala, da je v bližini Makarske in to mi je bilo izhodišče. Drugače pa veselje in striček Gugel in ključne besede. Pač malo raziskuješ in tako tudi marsikaj najdem in potem tudi obiščem. Ja, veliko parametrov preverim in včasih tudi ne znese. (gozd, poraščenost, struktura tal, objekti, nadmorska višina, kaj se vidi v ozadju.....) Tudi intuicija pomaga. Če pa ima dotični še albume na forumu, je pa še toliko lažje. Scarabeo BREITNER 1
BREITNER Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 @Scarabeo: uspešna taktika torej. Še ena slika ... kdo bo prej ....
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Levo od hiše vidim viadukt, verjetno je avtocesta? Avtocesta ob Jadranu se ne približa morju veliko kje. Sumim, da ni Jadranska obala? Pomoč. Scarabeo
BREITNER Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Levo od hiše vidim viadukt, verjetno je avtocesta? Avtocesta ob Jadranu se ne približa morju veliko kje. Sumim, da ni Jadranska obala? Pomoč. Scarabeo Dobro si opazil. Pomoč: naselje je oddaljeno 24km od Zadra.
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Tam sem tudi iskal, no zdaj se bom malo bolj potrudil.
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Avtocesta spredaj. Spust od tunela sv. Rok. Hribi in obala na desni. http://goo.gl/maps/FSXjf Neki mi ne štima, ali je pravilna smer pogleda? Scarabeo
pik1 Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Bijele stene ...približno pol odgovora imaš prav ...
BREITNER Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Avtocesta spredaj. Spust od tunela sv. Rok. Hribi in obala na desni. http://goo.gl/maps/FSXjf Neki mi ne štima, ali je pravilna smer pogleda? Scarabeo V tisti smeri je predor Sv.Rok, ampak se iz moje slike ne vidi, temveč se vidi samo most avtoceste. Jutri razkrijem kraj, kjer je slikano v kolikor ne bo kdo že uganil. V isti smeri kot most na sliki je še en most po katerem se radi vozimo, ustavljamo in slikamo motoristi.
BREITNER Objavljeno Februar 27, 2014 Opozori Objavljeno Februar 27, 2014 Raž...c? Odgovor je .... PRAVILEN! Slikano je na plaži v smeri Maslenice. Najprej je most z avtocesto, kar se malo tudi vidi in se cesta vzpenja k predoru Sv.Rok, vzporedno z njim pa je most z magistralko, katerega sem prej omenjal.
dondule Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 Odgovor je .... PRAVILEN! Slikano je na plaži v smeri Maslenice. Najprej je most z avtocesto, kar se malo tudi vidi in se cesta vzpenja k predoru Sv.Rok, vzporedno z njim pa je most z magistralko, katerega sem prej omenjal. Tale gugl strit viv je zakon,kaj vse lahko najdeš! pajkica 1
rrrr Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 Tale gugl strit viv je zakon,kaj vse lahko najdeš! Na, pa mu reci, naj tole pogrunta ... na 100km natančno. rrrr
pik1 Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 . ????? 1.jpg ... no, bom pa še z druzga zornega kota, da bo lažje ....
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 ... no, bom pa še z druzga zornega kota, da bo lažje .... 2.jpg istarske toplice pik1 1
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 Kje stoji ta kasarna, v kateri sem služil JNA? Morda je v njej služil tudi kak motosvetovc? Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 Ni Ribnica - na jugu je. Tisti, ki je bil tam, bo hitro prepoznal kapijo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se