vandrovec Objavljeno Maj 31, 2014 Opozori Objavljeno Maj 31, 2014 Nevem koliko vas spremlja advrider forum, ampak predvčerajšnjim sem naletel na eno izredno zanimivo temo tipa, ki se je namenil okoli sveta. Ogromno fotk, zanimivih informacij, luštnih deklet, skratka meni osebno užitek za brat. Na hitro malo pogledal...ja, tip je moral zadeti na lotu, tako, kot se on fura se vozijo "milijonarji", na skoraj vsaki drugi sliki s kozarčkom v roki... :grrr motofrik 1
bregar07 Objavljeno Maj 31, 2014 Opozori Objavljeno Maj 31, 2014 Dediscina najbrz.. Pred odhodom je prodal je bajto, nekaj avtov in nekaj motorjev.. Se pa nekje na tretjini teme tole spremeni bolj v okusanje vin kot pa potopis. Upam, da je v drugem delu spremenil slog, ker mi ni za brat naslednjih 200 strani o vinotekah
kaca1 Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 Ni Zakaj, Scarabeo, pa misliš, da je "See"?
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 Ni Zakaj, Scarabeo, pa misliš, da je "See"? Res ne vem, zakaj mislim, da so vse ze tvoje slike z vodnimi površinami vezane za Avstrijo. Ali je morda Lac..., Lago.....?
pajkica Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 mene pa na Bohinj mogoče ker me že dolg ni blo tam.....
kaca1 Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 Res ne vem, zakaj mislim, da so vse ze tvoje slike z vodnimi površinami vezane za Avstrijo. Ali je morda Lac..., Lago.....? Saj imaš prav! Ni "Lago", "See" je. :yes: Samo hotu sem vedet, zakaj misliš, da je see. Ampak odgovor je preveč severno! - popravi
kaca1 Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 mene pa na Bohinj mogoče ker me že dolg ni blo tam..... Po moje bo res treba enkrat mal na Bohinj See! :grim Scarabeo 500 1
kaca1 Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 Saj imaš prav! Ni "Lago", "See" je. :yes: Samo hotu sem vedet, zakaj misliš, da je see. Ampak odgovor je preveč severno! - popravi Skarabeo, vem, da boš ti to najdu! Pomoč? - posnetek je narejen v smeri sever - jug!
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 No, pa smo ga. http://goo.gl/maps/uGmoc Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 Kje je ta prelepa dolina? Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 Snecer je ugotovil, kje je posneta prejšnja slika. Če koga mika lahko poda še vas. Kje je to? Scarabeo
kaca1 Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 No, pa smo ga. http://goo.gl/maps/uGmoc Scarabeo ...sem vedu! Posneto je pa s tiste ravne črte, na severnem koncu "see-ja"
schaby Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) slika od prej - Schaidasattel, dolina Zell-Pfarre še moja slika: Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil schaby Scarabeo 500 1
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 Točno schaby. Lep razgled je od tam, zato večina slik nastane iz iste perspektive. Kaj pa mogoče zgornja slika? Pomoč, mejno področje Slovenije z Avstrijo. Scarabeo
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 Ne bi vedel komu na čast sta postavljena kipa?
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 Tale dva strica ti bosta ziher pomagala in striček Gugl :lol: Scarabeo
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 Zanimivo. Cesta gor je pa užas, sicer bi bila to lepa furica. Iz avstrijske strani je bolje.
BREITNER Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 Jp Romunska stran Pisda,za tebe je pa tudi vse Romunija!
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 Pisda,za tebe je pa tudi vse Romunija! A si ti tud Romun,ker moj post je bil napisan 2 meseca nazaj in res ne vem kje bi ga zdej vtaknil ,da bi bil v kontekstu ..............no razen če si Romun :lol: DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se