Whiskey Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Perač'ca. Mislm da ne. Una stara brv je imela traverze iz zelenega pleha. Lahk pa da se motim.
Scarabeo 500 Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Zmaj Lintver nad Logarsko dolino. Scarabeo solorider 1
Tedybear Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Tisti most ni Perač'ca. Okolica je drugačna. Kje je pa to:
tonystx Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Moon walker ;-) vem kje, sam jest ne smem ugibat. ne vela.
kaca1 Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Mislm da ne. Una stara brv je imela traverze iz zelenega pleha. Lahk pa da se motim. SE MOTIŠ, Whiskey! Očitno si stari viadukt videl tudi od spodaj navzgor, najbrž pa se že kar nekaj časa nisi peljal čez tegale. Če bi šel kdaj k Marijipomagaj na Brezje, bi verjetno že vedel! Tisti most ni Perač'ca. Okolica je drugačna. Okolica ni nič drugačna, mogoče ga s te perspektive le ti še nisi gledal!? Aja, a ti tudi nikol ne greš k Marijipomagaj? :unsure: :angry: Graz - Celovec? :grrr Perač'ca.
kaca1 Objavljeno September 9, 2015 Opozori Objavljeno September 9, 2015 Tisti most ni Perač'ca. Okolica je drugačna. Kje je pa to: Tvoj zevn'k? :krneki:
Gaunar Jokl Objavljeno September 10, 2015 Opozori Objavljeno September 10, 2015 Moon walker ;-) Janez V.V. bi reku "pužiraunk"
MiNa Objavljeno September 10, 2015 Opozori Objavljeno September 10, 2015 Moon walker ;-) Suho cerkniško?
gaberkosir Objavljeno September 10, 2015 Opozori Objavljeno September 10, 2015 Tisti most ni Perač'ca. Okolica je drugačna. Kje je pa to: Res ful zanimivo
Tedybear Objavljeno September 10, 2015 Opozori Objavljeno September 10, 2015 SE MOTIŠ, Whiskey! Očitno si stari viadukt videl tudi od spodaj navzgor, najbrž pa se že kar nekaj časa nisi peljal čez tegale. Če bi šel kdaj k Marijipomagaj na Brezje, bi verjetno že vedel! Okolica ni nič drugačna, mogoče ga s te perspektive le ti še nisi gledal!? Aja, a ti tudi nikol ne greš k Marijipomagaj? :unsure: :angry: :grrr Priznam, da me je "šolala" okolica. Poznam ga iz Jamnika al pa iz "pod gora", Na Brezje ne hodim, mi je dost, da gledam glavnega gostilničarja od tam vsak dan na šihtu. Moj "zevn'k je na 650 m/nm. Ta je pa 120 metrov nižje.
kaca1 Objavljeno September 10, 2015 Opozori Objavljeno September 10, 2015 Priznam, da me je "šolala" okolica. Poznam ga iz Jamnika al pa iz "pod gora", Na Brezje..... Če je tako, pol bi skoraj moral uganit. Perač'ca je namreč posneta od tule...
gaberkosir Objavljeno September 10, 2015 Opozori Objavljeno September 10, 2015 Kje je to? P7101715.JPG Scarabeo Grand Canyon du Verdon? Scarabeo 500 1
Scarabeo 500 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Grand Canyon du Verdon?
Fantocci Objavljeno September 14, 2015 Opozori Objavljeno September 14, 2015 Ene par za nazaj nimajo rešitve, se mi zdi. Dejmo se zment, da po enem tednu brez rešitve citiraš sam sebe in pripišeš odgovor. Za nagrado pa si lahk sam sebi enga lajka stisneš
Tedybear Objavljeno September 14, 2015 Opozori Objavljeno September 14, 2015 (popravljeno) Tisti most ni Perač'ca. Okolica je drugačna. Kje je pa to: Evo.. vasica Temljine. Lajk...Tedy... Popravljeno September 14, 2015. Popravil Tedybear Fantocci 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se