biker77 Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 knjigo narocil, v petek dobil, cez vikend prebral :worship: za seboj imam slabih 6000 km voznje z motorjem in je moje mneje sledece. knjiga je napisana podobno kot bi lahko bil ucbenik v avtosoli (le-ta je namenjen samo CPP). menim, da je knjiga namenjena tako zacetnikom kot tudi izkusenim voznikom motorjev, ki so ze morda pozabili kaksno malenkost, ker veliko že delajo avtomatizmom. :grim kako lahko ti s svojimi slabimi 6k km veš da je tudi izkušenim namenjena???
AleksG Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 (popravljeno) Vidim, da je med fajli tudi knjiga "Sport Riding Techniques"... resnično priporočam. Magisterij vožje seveda nebo škodil, vendar je v primerjavi s knjigo Sport Riding Techniques, "Mala šola" ne pa "Magisterij" vožnje. Knjigo sem naročil mislilm da v Mladisnki knjigi (pri Nami v LJ), dobi pa se jo tudi na Torrentih v kvalitetni obliki. Popravljeno Februar 27, 2009. Popravil Sandko
Jure Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 kako lahko ti s svojimi slabimi 6k km veš da je tudi izkušenim namenjena??? @Rookie81 Točno tako kot je rekel biker, počakaj, da dejansko boš že malo bolj izkušen in potem govori.. Saj ne rečem, škodi nobenemu ne, ampak če pa hoče nekdo, ki nekaj znanja in podlage že ima nadgradit to svoje znanje, ga pa s tem magisterijem ne bo. Moj glas gre Sport Riding Techniques in Twist of the wrtist - u :)
snoopek Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Lep pozdrav. Na foromu sem nov in tudi kot motorist sem nov, letos bo to moja prva sezona. Imam eno vprašanje, če mi kdo lahko slučajno pošlje na mail knjigo Magisterij vožnje v e obliki? Doma jo sicer imam, sem jo potegnil iz Partisa, tu v službi pa je nikakor ne morem naložit, ker imamo blokirane porte, s ključem pa tudi ne... Poskušal sem si jo tudi poslati po mailu vendar je fail prevelik, če ima mogoče kdo v kaki manjši obliki se priporočam Lep pozdrav Jure bajkr88 1
mare1411 Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 daj knjigo na kak strežnik z datotekami? (rapidshare, megaupload...) pa potem daš lahko tudi link nam ostalim :naughty::naughty: lpm
mamkabozja Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Knjiga je vredna nakupa. Lažje bereš in listaš po navadni knjigi kot po printih ali pdfju. Žena ti jo lahko kupi za rojstni dan! sergini, casper7, Steen in 2 others 4 1
snoopek Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Knjiga je vredna nakupa. Lažje bereš in listaš po navadni knjigi kot po printih ali pdfju. Žena ti jo lahko kupi za rojstni dan! Hehe, lahko mi jo kupi za rojstni dan ja ampak to je šele naslednje leto Če bi imel kak strežnik bi jo z veseljem dal gor, pa nimam :wacko: Jaz bi si to v službi potem sprintal in je stvar rešena daj knjigo na kak strežnik z datotekami? (rapidshare, megaupload...) pa potem daš lahko tudi link nam ostalim :naughty::naughty: lpm Am a na tega se da brezplačno gor datoteke dat?
AgainstMe Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Desni klik na POVEZAVO in Shrani kot... ELO in Kor13 1 1
Bmflar Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Hvala, čeprav raje vzamem knjigo v roke ;-)
snoopek Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Hvala, čeprav raje vzamem knjigo v roke ;-) sprintaš pa maš
ELO Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 ta magisterij je tipična knjiga, priročnik ali kakorkoli že, ki jo je skupaj spravil nekdo, kateremu z veseljem poplačam njegov trud! tako mene kot (verjamem da) marsikaterega drugega je iz magisterija pridobljeno teoretično znanje, vtisnjeno nekam v podzavest, rešilo marsikatere neprijetne motoristične situacije. in za zahvalo mislim da si avtorji zaslužijo vsaj nakup legalne oblike te tiskovine... če česa, potem tega... Steen, Fritz, BIF in 8 others 10 1
Guest RND001 Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 (popravljeno) Se strinjam s teboj ELO - jaz jo imam tudi in se mi zdi da je res zakon! Popravljeno Marec 8, 2011. Popravil Heathy Izek 1
Snečer Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 A ko pogledaš na naše ceste, hitro vidiš, da knjige bralci večinoma niso razumeli Izek, pajkica, trebor in 5 others 7 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 sprintaš pa maš printanje je pa itak zastonj, sploh za barvne zadeve ... mislim, eni ste res bumbarji. Fritz, madkupe, jamah in 12 others 8 7
pajkica Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 printanje je pa itak zastonj, sploh za barvne zadeve ... mislim, eni ste res bumbarji. sej je napisu da bo v službi sprintu Kor13, Tanatos, hilton in 1 other 3 1
Guest RND001 Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 (popravljeno) sej je napisu da bo v službi sprintu Vidiš Pajkica - takole pa moški berejo med vrsticami Popravljeno Marec 8, 2011. Popravil Heathy
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 (popravljeno) sej je napisu da bo v službi sprintu Pol naj mu pa služba knjigo kupi, bo ceneje (za službo), pa še kraja avtorskih pravic se ne bo dogajala ... Popravljeno Marec 8, 2011. Popravil JustinBieber thumper, Fantocci, jamah in 3 others 3 3
Guest RND001 Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 A ko pogledaš na naše ceste, hitro vidiš, da knjige bralci večinoma niso razumeli Ja, sploh tisti del, ko opisuje dirkanje moških osebkov po cesti in "ponižanje" tistega, ki pride zadnji na pivo. A si mislil to? nxyz, BenX in Urbii 2 1
pajkica Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Pol naj mu pa služba knjigo kupi, bo ceneje (za službo), pa še kraja avtorskih pravic se ne bo dogajala ... pa ti to njemu razlož. če bo mela firma manjše stroške, bo tud on večjo plačo dubu..pa si jo bo lohka kupu jamah in thumper 1 1
snoopek Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 pa ti to njemu razlož. če bo mela firma manjše stroške, bo tud on večjo plačo dubu..pa si jo bo lohka kupu ne razumem v čem je sploh problem tle? pač vsak po svoje ne. Trenutno nimam 40 EUR in zakaj nebi prebrav preko računalnika če pač lahko? lp, nxyz, jamah, sesir in 2 others 3 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 ne razumem v čem je sploh problem tle? pač vsak po svoje ne. Trenutno nimam 40 EUR in zakaj nebi prebrav preko računalnika če pač lahko? Ti kar ... LRR, ShAArK, hilton in 7 others 5 5
snoopek Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 ok.... sesir, jamah, thumper in 1 other 2 2
Guest Ajdemi Popuši Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Eno moje skromno mnenje: ko knjigo kupiš, jo prvič prebereš na 'eks', potem ti pa včasih še pride na kaj na misel, pa bi rabo kako reč iz knjige 'zdaj in takoj' ! Potem se pa pa poslužiš 'download' verzije', pa jo imaš pri vedno pri roki. Definitivno pa, knjigo je POTREBNO KUPIT, če ne zaradi drugega, pa vsaj kot moralno (=finančno) podporo avtorjem. Jaz sem knjigo kupil pred cca. 3 leti, jo posodil bratu, brat jo je dal fotru, fotr je knjigo posodil svojemu bratu, le-ta jo je pokazal v društvu upokojencev, .. in potem se je sled za njo izgubila ! To pomeni, da je knjiga vredna vsakega centa. thumper, madkupe, hilton in 3 others 5 1
Fantocci Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Jaz sem si jo pa sposodil v knjižnjici, zato pa so tam... BTW, tudi od števila izposoj v knjižnjicah avtor dobi honorar. cikadina in Urbii 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se