Strominator Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 pogledal sem kar nekaj strani pa nisem nasel primerne teme... in sem zato odprl novo. ce sem pregledal, prosim administratorje, da preselijo v ustrezno temo in to zaklenejo in za povrh se zbrisejo... na enem izmed forumov, ki jih tudi redno spremljam sem nasel naslednje arhivske posnetke izpred 60 let... kaksne motorje so imeli in kaj vse so z njimi poceli ??? voznja po blatu, snegu, voznja po kozjih poteh, skoki, ... poglej si te slike kaksni carji so bili ! ! !:notworthy: ima se kdo kaksne posnetke izpred vsaj 30 let in vec? DAMI34, DXR16, Kor13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godspeed Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Na istem forumu maš tole legendo: One Man Caravan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 14, 2011 Deli Objavljeno Marec 14, 2011 Hola mojster, morda prvega motocarja sem pred leti opisal tule halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se