semamiz Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Link Bolšji sejem Pripravite rabljeno opremo , ki je ne potrebujete in prodajajte na štantih pri Brunarici MK Vaški Boysi v Domžalah . Lokacija za tiste , ki še ne veste : Izvoz iz AC Domžale ob smučarski skakalnici ... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Marec 26, 2011 Deli Objavljeno Marec 26, 2011 Midva tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Seveda pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Pridemo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vaški Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 Vabljeni kupci in prodajalci Bmflar in Dr_Jakob 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 ...je vsako leto zanimivo... se vidimo...:notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Marec 29, 2011 Deli Objavljeno Marec 29, 2011 Je že v koledarju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Ajdemi Popuši Objavljeno Marec 31, 2011 Deli Objavljeno Marec 31, 2011 A bo tud kaj za pod zob ? Samo tolko da vem, a se najemo doma, al pa lahko računamo, da si pri vas kupimo kako južino ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitchboysi Objavljeno Marec 31, 2011 Deli Objavljeno Marec 31, 2011 Seveda ne sme manjkati: Ker vsega ne morem prinesti s seboj... mi javite, če imate kaj ogledanega !! Tu pa me lahko tudi polajkate in obvestite ostale... : http://www.facebook.com/dindavibe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vaški Objavljeno Marec 31, 2011 Deli Objavljeno Marec 31, 2011 Vabljeni kupci in prodajalci Vabljeni se bo najdlo tudi kaj za pojesti in za popiti po ugodnih cenah Mohorko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Marec 31, 2011 Deli Objavljeno Marec 31, 2011 A bo tud kaj za pod zob ? Samo tolko da vem, a se najemo doma, al pa lahko računamo, da si pri vas kupimo kako južino ... Baje naj bi se pasulj kuhal v kotlu thumper in Mohorko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Ajdemi Popuši Objavljeno April 1, 2011 Deli Objavljeno April 1, 2011 (popravljeno) Super Vaški ! Ker samo od 'baje' , kakor pravi jama1100, jaz nebi mel 130 kilogramov ! Pridemo 100%, lačni in žejni iz 'totega konca'... Popravljeno April 1, 2011. Popravil Ajdemi Popuši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 1, 2011 Deli Objavljeno April 1, 2011 Baje naj bi se pasulj kuhal v kotlu jama ti si car .. iz tvojih ust v kotel ter v naše riti ( kej bo kej noter stopu prasc??) Ninč in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno April 2, 2011 Deli Objavljeno April 2, 2011 a če kranjsko klobaso prinesem s seboj mi jo boste lahko v tem loncu malo pogreli??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 3, 2011 Deli Objavljeno April 3, 2011 Zgleda, ker je bilo vreme lepo ni bilo nobenih kupcov, še takšnih ki bi glihali ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno April 6, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2011 Bolšji sejem 2011 (KLIK) Nekaj dogajanja z letošnjega sejma ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
štangi Objavljeno April 13, 2011 Deli Objavljeno April 13, 2011 a še bo kje kakšen bojšjak, sem tega zamudo - službeno odsoten, bi pa kupeil naslon za hrbet za bmw R1200, sem na eni sliki videl, je nekdo prodajal; Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vaški Objavljeno Marec 9, 2012 Deli Objavljeno Marec 9, 2012 Vabljeni Dr_Jakob, trebor in mig72 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vaški Objavljeno Marec 9, 2012 Deli Objavljeno Marec 9, 2012 (popravljeno) v čas sejma imate v BS CENTRU 20%popusta Popravljeno Marec 9, 2012. Popravil vaški Dr_Jakob, sayo in mig72 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Marec 10, 2012 Deli Objavljeno Marec 10, 2012 Pridem, mal pošnofat pa ene hlače mam za prodat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 Tudi jaz se bom verjetno narisal tam. A mi lahko kateri napiše točno lokacijo, ali pa koordinate, da ne lutam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 nordkap: Ne moreš zgrešit. IZVOZ AVTOCESTE DOMŽALE. pika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 nordkap: Ne moreš zgrešit. IZVOZ AVTOCESTE DOMŽALE. pika. ne vozim po avtocesti, stara cesta verjetno v Domžalah, pol kam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se