musaschi64 Objavljeno Avgust 25, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2011 Ni vse v dnarju povej mi kuko nej se postaram za kšn let? .) Jaz se obnašam svojim letom primerno, vozim motor svojemu finančnemu stanju primerno.....Skratka vse ob svojem času. ninjaxx, TOMCAT, Fritz in 2 others 4 1
musaschi64 Objavljeno Avgust 25, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2011 Fora je v tem da sem lansko leto naredu izpit za a2, ker sem bil star 23 let...v avtošoli so mi zagotavljal da lahko letos ko sem 24 naredim za neomejeno(kao 10 ur pa glavna vožnja) in zato sem tudi čez zimo zamenjal motor ki pa ga zdej nemorem uporabljat...ker morem imet menda ta izpit 2 leti, nima veze al sem star 24 ali pa ne, mislim adijo...lahko grem edino vse od začetka se pravi cpp, 24 ur vožnje ,... ...nevem kje si najdu cifro 600 evrov, če je menda 24 ur obveznih, ura je pa 35eur? Že samo ure stanejo cca 800 eurov... ki jih pa sigurno ne mislim še enkrat plačat... Vredu pa 800€, glede na višine kazni boš tist izpit ki ga pač rabiš da se boš vozil mirne vesti pač slej al prej delal. kewo in bajkr88 1 1
musaschi64 Objavljeno Avgust 25, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2011 ne mi zdej s takimi pametvat, glih važna so leta ja, za izkušnje! važn je kolk se ti prevoziš, ne pa kolk si star. Ni res, poleg KM-jev so leta zelo važna, ker z leti se umiriš in imaš kakšno življensko sopotnico in otroka na katere misliš ter voziš bolj previdno čeprav še vedno hitro. TOMCAT, carmagedon, Gizmo_ in 7 others 9 1
Gizmo_ Objavljeno Avgust 25, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2011 @kewo Nism te hotu zajebavat, pa tut ja maš nekej km za sabo, samo to sm ti hotu rečt da počas se deleč pride, preveč naenkrat ni ql. (lastne izkušnje). kewo, BenX, Maximus in 2 others 3 2
orcus Objavljeno Avgust 25, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2011 Vredu pa 800€, glede na višine kazni boš tist izpit ki ga pač rabiš da se boš vozil mirne vesti pač slej al prej delal. ali pa da si kupiš motor vreden manj od 800eur..... musaschi64 1
Maja91 Objavljeno Avgust 25, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2011 ne mi zdej s takimi pametvat, glih važna so leta ja, za izkušnje! važn je kolk se ti prevoziš, ne pa kolk si star. hahaha kewo mrbit mors jurja kupt ImenitnaPriložnost, MoTo G_P, kewo in 2 others 2 3
Frips Objavljeno Avgust 26, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2011 Ni res, poleg KM-jev so leta zelo važna, ker z leti se umiriš in imaš kakšno življensko sopotnico in otroka na katere misliš ter voziš bolj previdno čeprav še vedno hitro. Razen ko ateji pridejo v 2,3 ali 4 puberteto Pol jim seka na polno.... Sharko, casper7, maus in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 26, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2011 Razen ko ateji pridejo v 2,3 ali 4 puberteto Pol jim seka na polno.... Tudi take stare ateje sem že sreču Za odvzem motorja niso važna leta, temveč teža prekrška, ki ga voznik stori Gregc in bajkr88 1 1
musaschi64 Objavljeno Avgust 26, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2011 Tudi take stare ateje sem že sreču Za odvzem motorja niso važna leta, temveč teža prekrška, ki ga voznik stori Res je, saj pravim da še vedno vozim hitro, glede na kazni-prehitro. Spomnim se da kot mulc nisem razmišljal kaj je za ovinkom zdaj pa pred marsikaterem ovinkom probam predvidevat kaj me lahko tam čaka in to te avtomatično pobremza čeprav roko na srce rabiš poleg pazljivosti še veliko sreče. carmagedon, Maximus, ZdenkoK in 2 others 3 2
I30 Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 47 000km Letno? Ja, to so pa že kar srednja posla, malo nad povprečjem. aleksandergabriel in kewo 1 1
GredarX Objavljeno September 2, 2011 Opozori Objavljeno September 2, 2011 glede izpita....smešno mi je to-izpit sem opravil leta 2000....do letošnjega leta sem od motorjev vozil samo kitajski kao scooter 50 kubov....to so bile moje izkušnje enajstih let....letos sem si nabavil Burgmana 400....ihaaa .....zanimivo pa je to, da lahko kljub mojim izkušnjam, katerih seveda za težke kubikaže NIII, lahko vozim motorje brez kakršnihkoli omejitev :unsure: .....ja to pa je zakon :grrr
motofrik Objavljeno September 3, 2011 Opozori Objavljeno September 3, 2011 glede izpita....smešno mi je to-izpit sem opravil leta 2000....do letošnjega leta sem od motorjev vozil samo kitajski kao scooter 50 kubov....to so bile moje izkušnje enajstih let....letos sem si nabavil Burgmana 400....ihaaa .....zanimivo pa je to, da lahko kljub mojim izkušnjam, katerih seveda za težke kubikaže NIII, lahko vozim motorje brez kakršnihkoli omejitev :unsure: .....ja to pa je zakon :grrr Ne bo hudega. Iz malega skuterja si šel na večjega. Mogoče pa tudi s pravim motorjem ne bi imel težav. Mislim, z močjo 140+.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se