ImenitnaPriložnost Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 (popravljeno) Onidan v Kranju se je na cesti pojavila nenavadna ovira ... upam, da je (starejšemu) gospodu uspelo motor potem popraviti ... vkolikor ni bil pokvarjen (mislim, da Ninja 6 novejše izdelave) bi prosil njegove prijatelje, da ga odvrnejo od takih voženj, ker je bil vsaj 50% pod omejitvijo hitrosti in se je prav spravljal v nevarnost. Aja, v naselju je vozil še počasneje ... Popravljeno April 13, 2011. Popravil JustinBieber ninjaxx, casper7, logarr in 29 others 5 27
Popularna objava GregaSLO Objavljeno April 13, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno April 13, 2011 Moraš novo temo odpret ne? Ne da bi dal v moto video posnetke ane? Je posnetek pomemben za lastno temo Kor13, snoopek, Jure in 9 others 11 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 13, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2011 Moraš novo temo odpret ne? Ne da bi dal v moto video posnetke ane? Je posnetek pomemben za lastno temo eksperiment Jure, logarr, sesir in 14 others 1 16
Snečer Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 No, tudi avtomobilist je "biser", ki je motorno kolo prehiteval nepravilno (le tesno "obvozil"), pa še vozilo je prihajalo nasproti. Justin Bieber = še mladoleten? si imel spremstvo v avtu? bajkr88, ghibli, domina in 4 others 6 1
Jure Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Onidan v Kranju se je na cesti pojavila nenavadna ovira ... upam, da je (starejšemu) gospodu uspelo motor potem popraviti ... vkolikor ni bil pokvarjen (mislim, da Ninja 6 novejše izdelave) bi prosil njegove prijatelje, da ga odvrnejo od takih voženj, ker je bil vsaj 50% pod omejitvijo hitrosti in se je prav spravljal v nevarnost. Aja, v naselju je vozil še počasneje ... Ne morem da ne bi.. Kolk se potem šele v nevarnost spravljajo čist vsi mopedisti ki imajo serijske mopede, ki grejo max 45km/h (ravno polovica omejitve), da ne omenjam unih kamikaz na kolesih s pomožnim motorjem, ki gredo 25km/h, ali kakšnega zarjavelega biciklista, ki se pelje 15 km/h, če je taka vožnja "prav spravljanje v nevarnost" in bi bi ga od tega kolegi morali odvrnit. Glede na to, da se je ta stric peljal čisto ob robu ni med njim in zgoraj omenjenimi prav nobene razlike, razen to, da je pač sedel na motorju, ki ima več ccm in bi potencialno lahko šel hitreje, če bi želel. Same kamikaze zgleda :ninja: casper7, ghibli, DAMI34 in 2 others 5
GregaSLO Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 S tem da oseba ki vozi tudi snema z drugo roko. Večjo napako delaš kot motorist ki ima vso pravico takole vozit (vsaj do table konec naselja). BenX in AnZo666 1 1
Dolenc™ Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 ... ali kakšnega zarjavelega biciklista, ki se pelje 15 km/h .. Če je bil pa hrib , res.
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 13, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2011 No, tudi avtomobilist je "biser", ki je motorno kolo prehiteval nepravilno (le tesno "obvozil"), pa še vozilo je prihajalo nasproti. Vsaj meter in pol lufta med avtomobilom in motociklom. :-) Gregc, casper7, sesir in 7 others 2 8
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 13, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2011 Ne morem da ne bi.. Kolk se potem šele v nevarnost spravljajo čist vsi mopedisti ki imajo serijske mopede, ki grejo max 45km/h (ravno polovica omejitve), da ne omenjam unih kamikaz na kolesih s pomožnim motorjem, ki gredo 25km/h, ali kakšnega zarjavelega biciklista, ki se pelje 15 km/h, če je taka vožnja "prav spravljanje v nevarnost" in bi bi ga od tega kolegi morali odvrnit. Glede na to, da se je ta stric peljal čisto ob robu ni med njim in zgoraj omenjenimi prav nobene razlike, razen to, da je pač sedel na motorju, ki ima več ccm in bi potencialno lahko šel hitreje, če bi želel. Same kamikaze zgleda :ninja: Tudi jaz ne morem, da ne bi: vsi vemo, kako (ne)vodljivi in (ne)stabilni so supersport motocikli pri takih izjemno nizkih hitrostih :-). Jure, sesir, Bremzer in 10 others 1 12
snoopek Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Če bi se pa pelju 200 mim tebe bi pa blo spet vse narobe casper7 in Bremzer 2
danci1973 Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Tudi jaz ne morem, da ne bi: vsi vemo, kako (ne)vodljivi in (ne)stabilni so supersport motocikli pri takih izjemno nizkih hitrostih :-). Nič bolj nevodljivi in nestabilni niso, kot mopedi, skuterji in bicikli pri teh hitrostih... D. Andro82, casper7, Bremzer in 4 others 6 1
Jure Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Tudi jaz ne morem, da ne bi: vsi vemo, kako (ne)vodljivi in (ne)stabilni so supersport motocikli pri takih izjemno nizkih hitrostih :-). Nič bolj nevodljivi in nestabilni niso, kot mopedi, skuterji in bicikli pri teh hitrostih... D. I rest my case casper7, LRR in roko 2 1
Andro82 Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Tudi jaz ne morem, da ne bi: vsi vemo, kako (ne)vodljivi in (ne)stabilni so supersport motocikli pri takih izjemno nizkih hitrostih :-). Odvisno od "lesenosti" voznika...meni se tale zdi kar stabilen Se pa tudi sam sprašujem kaj je narobe da se po glavni cesti s takim motorjem pelje tako počasi... ImenitnaPriložnost 1
Cartman Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Ni tolk blazno nova ninja. 2003/04 Ninja 2003/04. nč novejša. sesir 1
Tanatos Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Odvisno od "lesenosti" voznika...meni se tale zdi kar stabilen Se pa tudi sam sprašujem kaj je narobe da se po glavni cesti s takim motorjem pelje tako počasi... Takole hitro sem enkrat peljal z R1...s pol deci bencina v tanku Še dobro, da me ni kdo
casper7 Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Onidan v Kranju se je na cesti pojavila nenavadna ovira ... upam, da je (starejšemu) gospodu uspelo motor potem popraviti ... vkolikor ni bil pokvarjen (mislim, da Ninja 6 novejše izdelave) bi prosil njegove prijatelje, da ga odvrnejo od takih voženj, ker je bil vsaj 50% pod omejitvijo hitrosti in se je prav spravljal v nevarnost. Aja, v naselju je vozil še počasneje ... Še najbolj me čudi, kako ne obsojaš avtomobilista, ki je motorista ogrožal s takšnim prehitevanjem! Saj si par dni nazaj obsojal Jureta, ki se je čez ovinek pripeljal po kolenu, kolesar pa je bil stran od njega kar zajetnih 20-30m, tukaj pa nepravilno prehitevanje precej blizu Tko kt pravi Justin Bieber si tut ti en čudn tič halls, Kawc in Jure 3
Nikii Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Justin se je postrigel. Če hočeš biti in, zamenjaj fotko Jure, Kawc, sesir in 3 others 6
sesir Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 (popravljeno) Tudi jaz ne morem, da ne bi: vsi vemo, kako (ne)vodljivi in (ne)stabilni so supersport motocikli pri takih izjemno nizkih hitrostih :-). Tak si ti kolk sem videl na slikah in slišal od drugih ves čas!Tako,da sebe vprašaj kaj sploh delaš na cesti...Ne pa srati po drugih,ki se vsaj očitno zavedajo.... Popravljeno April 13, 2011. Popravil sesir ImenitnaPriložnost, Kawc, oks in 7 others 9 1
GregaSLO Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Taki motocikli so lepo vodljivi pri 30+ kmh. Tako da tvoj komentar ne zdrži ničesar, vode pa sploh ne. A sploh maš motor? ninjaxx, Kawc, Jure in 1 other 4
kachunter Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 (popravljeno) ...1994 was the worst year in music. Kurt Cobain died and Justin Bieber was born. (Peter Griffin) Popravljeno April 14, 2011. Popravil kachunter Nikii, casper7, ninjaxx in 6 others 8 1
Popularna objava sergini Objavljeno April 14, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2011 "nevodljivost" SSov pri majhni hitrosti... TONTO, MiniMedo, casper7 in 8 others 11
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2011 Tak si ti kolk sem videl na slikah in slišal od drugih ves čas!Tako,da sebe vprašaj kaj sploh delaš na cesti...Ne pa srati po drugih,ki se vsaj očitno zavedajo.... Šešir, ti si car - ozna sve dozna! Jure, Dadi, sesir in 9 others 1 11
orcus Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 Tudi jaz ne morem, da ne bi: vsi vemo, kako (ne)vodljivi in (ne)stabilni so supersport motocikli pri takih izjemno nizkih hitrostih :-). ha?? BenX 1
ninjaxx Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 Šešir, ti si car - ozna sve dozna! Bober ti pa nisi car jure11, BenX, casper7 in 2 others 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se