ghibli Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 Preneseno iz www.bjbikers.com ................................................................. POZZ LJUDI EVO JEDNE ZURKICE ZA NEDELJU 1. MAJ ZA SVE ONE KOJI BI SE I TOG DANA PROVOZLI I DRUZILI O CEMU SE RADI: PRVOG MAJA, POSLE MAJLOVCA I SREMSKE MITROVICE, U JARKOVCU ORGANIZUJEMO JEDNU MOTO ZURKU SA MALO DRUGACIJIM PROGRAMOM. NAIME U TOKU DANA ZA SVE KOJI DODJU OBEZBEDILI SMO ROSTILJDZIJU KOJ CE PRODAVATI MESO NA KILE PECENO PO CENI OD 500 DINARA SA SVE HLEBOM TANJIRICIMA SALATOM... POTREBNO JE PONETI SAMO NOZIC I VILJUSKU. U VECERNJIM SATIMA CE BITI SVIRKA RIBLJE CORBE KOJA PRAVI OMAZ RAJKU KOJICU KOJI JE POREKLOM IZ OVOG NASEG MESTA NARAVNO ZA SVE MOTORISTE JE ULAZ BESPLATAN OSTALE INFRMACIJE CU DODVATI KASNIJE KAKO MI IH POTVRDJUJU POZZZ I NADAM SE DA SE VIDIMO. .................................................................. COYOTE.bmp DXR16 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
armin1 Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 hvala gibli na postavci, uz bend RIBLJA CORBA, svirace i PROROCK i HIMERA bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno April 14, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2011 Mi dolazimo. A ima da upaznam Boru zokiman in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
armin1 Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 nema da brines za to a i pecemo jedno jarence da se nadje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 nema da brines za to a i pecemo jedno jarence da se nadje aha , znači "prasetina light"......ili LSD (Lagani Srpski Doručak)..... A ja još u Toskani...cccc...Ghibli, ponesi porciju za mene....ti si i onako na dijeti... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 profesore, za mene jedan zadnji but.....žao mi je što neču biti na skupu...ali ima dana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
armin1 Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 POZDAV BOJANE, NIJE SKUP U PITANJU OVO NAM JE SAMO JEDAN MANJA NEZVANICNA ZURKICA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 POZDAV BOJANE, NIJE SKUP U PITANJU OVO NAM JE SAMO JEDAN MANJA NEZVANICNA ZURKICA ma naravno Armine...to je skup ljudi dobre volje i manja nezvanična žurkica do jutra.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno April 16, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2011 Me mal skrbi da ne boš ti tut odpovedal Toscano kot jaz Dalmacijo in Bosno... zarad pragnjetine .) armin1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
armin1 Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 UP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
armin1 Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 POREDE POMENUTA TRI BENDA NA ZURCI CE SVIRATI I BEND " GUZVA " SASTAVLJEN OD MUZICARA KOJI SU SVIRALI U VATRENOM POLJUPCU, ROZE POZE, KRALJESKI APARTMAN ... KAO PROMOCIJU NJIHOVOG ALBUMA PRVENCA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Corbadogroba Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Jel mi neko moze reci u koliko sati ce Riblja Corba poceti svirku? Idem s drugarima na kampovanje bicemo 3-4 dana u sumi, ali bih otisao na koncert, pa mi je potrebno tacno vreme nastupa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
armin1 Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 najtacnije sto mogu izmedju 20 i 21 cas ce poceti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Julij 15, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2011 Danes se začne njihov poletni moto zbor . Štartam ob 13ih iz Ljubljane. A gre še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se