MzM Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 MzM - Motoristi za Motoriste 13. blagoslov v Novi Štifti :surrender: 27. april 2011 :surrender: 10.00 - zbiranje 12.00 - blagoslov v cerkvi - pat'r Niko 13.00 - odlična hrana, glasba, lepe nagrade, druženje Ves izkupiček srečanja gre v fond MzM za pomoč motoristom in njihovim družinam. Moto: NE HVALA, VOZIM! Več informacij na spletni strani: mzm-slo.com HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 MzM - Motoristi za Motoriste 13. blagoslov v Novi Štifti :surrender: 27. april 2011 :surrender: 10.00 - zbiranje 12.00 - blagoslov v cerkvi - pat'r Niko 13.00 - odlična hrana, glasba, lepe nagrade, druženje Ves izkupiček srečanja gre v fond MzM za pomoč motoristom in njihovim družinam. Moto: NE HVALA, VOZIM! Več informacij na spletni strani: mzm-slo.com pridem moto je pa zanimiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozica66 Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 ja pridem :010in se bom držala tudi vašega mota -- samo brezalkoholna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Ja seveda bomo dol,tako kot vsako leto in še celo prvič bodo eni. Ja seveda bomo dol,tako kot vsako leto in še celo prvič bodo eni. A ja tukej je zdej asfalt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mixxx Objavljeno April 23, 2011 Deli Objavljeno April 23, 2011 Če ne bo za Mirno Peč vremena pridemo pa na Štifto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MzM Objavljeno April 24, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2011 Ja seveda bomo dol,tako kot vsako leto in še celo prvič bodo eni. A ja tukej je zdej asfalt. Točno. Kar je belo je asfalt, zeleno pa je ostalo zeleno. Se vidimo, ker vreme bo. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Vreme že bo ja....samo kakšno...na 24ur kaže za pondeljek in sredo dež...torek pa delno oblačno...bomo vidli kak se bo odvilo...upam da bo sonce pa da se pripeljem dol Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 Sploh ni važn vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno April 26, 2011 Deli Objavljeno April 26, 2011 A jutri bo vreme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Ajdemi Popuši Objavljeno April 26, 2011 Deli Objavljeno April 26, 2011 A jutri bo vreme? Do sedaj je še vedno blo: včasih slabše, včasih boljše ... tako pravijo angleži... brbranka in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno April 26, 2011 Deli Objavljeno April 26, 2011 Zgleda bol bogo za jutri...še razmišljam ali se naj dam na motor ali ne... Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 26, 2011 Deli Objavljeno April 26, 2011 (popravljeno) Če bo dež... bo pač obiska manj. Kdor ima namen iti, vreme ni ovira. Lej... če si po Celju telovadil prvega januarja... Popravljeno April 26, 2011. Popravil motofrik oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasy Objavljeno April 26, 2011 Deli Objavljeno April 26, 2011 Mislim da jutri nebo veliko dežja, plohe so napovedane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno April 26, 2011 Deli Objavljeno April 26, 2011 Če bo dež... bo pač obiska manj. Kdor ima namen iti, vreme ni ovira. Lej... če si po Celju telovadil prvega januarja... 1.1. je bil lep sončen dan....pač je blo -7°C. Dež pa je jeba...sploh pa ker še niem dežnega nabavo Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Jaz bi z veseljem šel pa nimam več motorinota. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Jaz sem bil v Novi Štifti, pa sem na poti domov komaj ubežal dežju. Ko smo prišli dol, se je za kakšnih 5-10 minut na drobno uscalo, potem pa je na srečo nehalo. Tale pater Niko je pa huda faca, pa čeprav mi cerkveni ljudje niso preveč pri srcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Bil. oks in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 pa vsi ste imel prazne baterije(pa glih zdej)za kšno fotko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MzM Objavljeno April 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2011 :notworthy: Hvala vsem, ki ste bili in podprli MzM. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 pa vsi ste imel prazne baterije(pa glih zdej)za kšno fotko Neb verjel, da sm zagrabil domac fotkic in nisem cekiral kolk je se placa na kartici... Hmmm... za 1 fotko je pa blo. Pa se na tisti sem samo jaz oks, Ninč in anja37 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Jaz bi z veseljem šel pa nimam več motorinota. pa bi reku ti bi ga jaz posodil pol bi samo še denar prinesel pa bi blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 Ja evo slikce od letos,Niko je pa mal shujšal se pozna morski zrak pa ribice. Synth, Kumše in Ninč 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 pa bi reku ti bi ga jaz posodil pol bi samo še denar prinesel pa bi blo Če bi vedel, da ti nisi šel, bi definitivno šel jaz. Se bova en dan za furo zmenla, pa da vidimo kako se kuža obnaša. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 30, 2011 Deli Objavljeno April 30, 2011 smobli, fajn je blo, umes mel še mal sončka, močil ns pa tut nazaj grede ni tko da kulči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozica66 Objavljeno April 30, 2011 Deli Objavljeno April 30, 2011 ja tudi jaz sem bila in bilo je zelo lepo ,dež nas je tudi pral ampak za nas to ni ovira smo letos prvič sprobali mokro cestišče,da nam bo drugič lažje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se