BOBBY 63 Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 IPA RK GORENJSKA - MOTO KLUB organizira 7. srečanje članov IPA MK SLOVENIJE, ostalih ljubiteljev motornih koles in ŽEGNANJE JEKLENIH KONJIČKOV. Zbrali se bomo v SOBOTO 07.05.2011 med 09.00 in 11.30 uro pri spomeniku Jakoba Aljaža na Dovjem. Ob 12.00 uri bo sledilo žegnanje jeklenih konjičkov in nato vožja skozi Gozd Martuljek do Podkorena, Rateč in nazaj v Kranjsko Goro, kjer bo na Snežni plaži za hotelom Larix poskrbljeno za hrano in družabno srečanje. Vabljeni vsi ljubitelji motorjev, da v naši družbi preživite lep dan v Zgornjesavski dolini. Servo per amikeco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 Absolutno pridem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Absolutno pridem :grim A ti moram zrihtat parkplac :naughty: mam veze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 A ti moram zrihtat parkplac :naughty: mam veze ni :grrr treba kolega, hvala mam zakuplenga, s pogledom na Triglav :grim trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Pridem tudi jaz pogledat čez cesto.. Se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 ... pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xy66 Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Ali je ponavadi gužva? Ali je to ob cesti ali v vasi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno April 28, 2011 Deli Objavljeno April 28, 2011 Ali je ponavadi gužva? Ali je to ob cesti ali v vasi? parkirišče-Dovje Mojstrana ( ob gostišču ALJAŽ) na regionalni cesti - Jesenice Kranjska Gora- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Maj 4, 2011 Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Absolutno spet v službi... Škoda , lepo bi blo skočit na Gorenjsko... Naj vam vreme služi! Pa kako fotko obvezno sem prlimat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Maj 4, 2011 Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Maj 8, 2011 Deli Objavljeno Maj 8, 2011 srečanje popolnoma uspelo :notworthy: .... lepo število se nas je zbralo... organizacija super, vreme sanjsko, paradna vožnja prav tako, da o pasulju in štrudlu sploh ne zgubljam besed.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Maj 8, 2011 Deli Objavljeno Maj 8, 2011 jap :grim točno tako kot je opisal Cisco vsako leto ste boljši :notworthy: za lepo vreme se lahko zahvalite meni za vse ostalo se pa jaz zahvaljujem vam polcajski pasulj je zakon in resna konkurenca vojaškemu, drugo leto nikar ne kuhajte golaža narezane kose štrudla sem si ogledovala ves čas čakanja v vrsti in k sreči ni bil nihče tako požrešen kot jaz dobila sem največjega Bravo fantje in dekleta zdaj se pa spočijte .) trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Maj 8, 2011 Deli Objavljeno Maj 8, 2011 Res je. Vsaka čast za organizacijo...Pasulj pa štrudl več k dobra Kar se pa žegnanja tiče, je blo tud kvalitetno, je po vseh neslo riderrgirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Res je. Vsaka čast za organizacijo...Pasulj pa štrudl več k dobra Kar se pa žegnanja tiče, je blo tud kvalitetno, je po vseh neslo Jz pa pogrešam MOTO ZBORE kot smo jih imeli mi bikerji!Ne pa zdaj ko je pomembnejše,da čim večje piše žegnanje,ki se razvije v kmečke veselice namesto biker fest-a! ZEKKO, daneb, roko in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 Jz pa pogrešam MOTO ZBORE kot smo jih imeli mi bikerji!Ne pa zdaj ko je pomembnejše,da čim večje piše žegnanje,ki se razvije v kmečke veselice namesto biker fest-a! Kaj pa je pravi motozbor...tega že več dolgo ni...sam to je tema za drugam...en popoldan na kafetu :-), ne pa tle... daneb in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se