Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

đizes! :twisted:

Objavljeno

Bo kar treba kupit :shock: :shock: :!:

Objavljeno

:shock: :shock: :shock: Ni v "moji kategoriji", je pa LEP 8) Dedek mraz, rad bi.... :lol:

Objavljeno
Fuel: Diesel, Kerosene, Jet A

Transmission: Two-speed automatic or manual

Rear Mirrors: Concealed color display (LCD) for rear mounted camera

:D :D :D

Objavljeno

Ampak po zadnjem pa ne gre ... :wink: :idea: :arrow:

Objavljeno
Ampak po zadnjem pa ne gre ... :wink: :idea: :arrow:

Ma kaki po zadnjem, to po luft leti :shock: :shock:

Objavljeno

Vidim,

da ste čist ganjeni. Vse, ki bi delali moto samogradnjo s turbino obveščam, da se v FRY zastonj dobijo agregati od Migov 21, Orao -ov, Galebov in Jastrebov. Za turbine od Gazel pa ne vem.

Ceco

Objavljeno

ko bo cena padla na raven običajnih mopedov, ko ne bo potrebnega kakega hudega vzdrževanja, ko se bo teža mašine stretjinirala, ko bo izhodna moč brutalno naraščala, ko bojo začeli ugrajevat v offroad motorje

dizel?, ja to je pa že lepo, kadi k trabant

he he, mal šale mora bit

Objavljeno

To sm čakal DIESEL! YES YES, že naročam :twisted: :twisted:

Objavljeno

ah to je premal zame :roll:

če bi mel 20 KM več pa ga kupm :lol: :P

Objavljeno

pa glih ko sem mislil, da bi mi bila "dvanajstka" dovolj in ko šparam da bi zbral te tri mio sit :? :shock: :evil: - pa tole, ja kje pa naj zdaj dobim 185.000 $ :roll: :wink:

no na srečo mi ni preveč všeč po izgledu, jim dam maksimalno 150.000$ ker bi moral masko in luči zamenjat :? :lol:

Objavljeno

obrati potrebni za start: 12.000 min1 :shock:

max obrati: 60.000 min1 :shock:

vprasanja: :?:

:lol:

Objavljeno

ja - kje to ponucat :?: :?:

Objavljeno

ja - kje to ponucat :?: :?:

stupid question - v zraku valda! (helikopterskaturbinapress) :twisted: :lol:

Objavljeno

to bi te pa rad vidu kako se vozš z motorjem po zraku :D

kupm ti ga (bom mojo 21-ko prodal, da bo dnar :P ) sam če mi pokažeš kako to gre, ampak se ne smeš prej nikamor zaletet :lol:

Objavljeno
to bi te pa rad vidu kako se vozš z motorjem po zraku :D

kupm ti ga (bom mojo 21-ko prodal, da bo dnar :P ) sam če mi pokažeš kako to gre, ampak se ne smeš prej nikamor zaletet :lol:

harumpf :?: :?: .....kako ne ves?! ...a se nisi videl,kako se "mecejo" v luft mladi nadebudnezi z svojimi superdupermightyhypercestaki?! :shock: :twisted: :lol:

Objavljeno

Še dobro, da je gred turbine v smeri vožnje. Če bi bila počez, bi bila vožnja skozi ovinke pri takšnih obratih turbine najbrž precej čudna (žiroskopskiefektjezakon press)... :lol:

Sicer pa čudo tehta le okoli 250kg :!: :shock: No ja, letalne naprave so praviloma lahke... :twisted:

Objavljeno

Saj vem da vprašanje, ob ceni 180.000$ ni na mestu, ampak vseeno, kaj pa poraba ?

Objavljeno
Saj vem da vprašanje, ob ceni 180.000$ ni na mestu, ampak vseeno, kaj pa poraba ?

Dobro vprašanje.Najbrž pri Petrolu dobiš količinski popust.

Tankaš pa najbrž vsakih 20km.

Lp

Leteči

Objavljeno

Sicer pa čudo tehta le okoli 250kg :!: :shock: No ja, letalne naprave so praviloma lahke... :twisted:

mislm da je 204 kile preračunano iz lbs

moped; pa sej je dizel, kaj te pa zanima, sej dizlni mal pokurjo, pa še cvička natočš, pa je

Objavljeno

O tem motorju sem že nekje bral-mislim da je bil poln rezervoar za cca 8 min vožnje. Drugače pa me obrati niti ne motijo preveč, problem je za ovinke, pomoje vse sekaš.

Objavljeno

Lahko si ga privoščiš v izvedbi za rumeno tablico (avtomatik na dve brzini) :wink: :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!