david764 Objavljeno Maj 4, 2011 Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Predkratkim sem prebral članek,da se bodo opravljala gradbena dela za dirkališče . Sprašujem se če to drži ali so to samo pravljice ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Maj 4, 2011 Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Kva rajcate folk no ko pa spet ne bo nč, bo pa depresija Kawc in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rebel Objavljeno Maj 4, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2011 če si bral, si zelo slabo bral. zgodba gre tako; župan mešetari z občinskim zemljiščem, ki je v naturi 2000. nevejo kaj bi z njim, tam se je razmišljalo o sončni elektrarni, gp motodromu ali celo za formulo, športnih površinah,... to so pač mokre sanje uradnikov in jemalcev provizij. krajani so strogo proti, ker imajo vsega dovolj že samo z glavno cesto in avtocesto pa tudi zavod za varstvo narave ne more podpreti takih posegov v okolje, na zaščiteno kraško gmajno, v jeseni je res krasen pogled na to področje. lokacija je mamljiva zato ker je to ena velika parcela in investitorju to diši, tako kot občini. je pa prostorsko umeščanje takih objektov nekaj več kot miselnost županskih primitivcev s fakulteto iz kumrovca ali kvazi podjetnikov. ni pa govora o dirkališčih. dajte že 1x razumet, da dirkališče ni ekonomsko uporaičeno za nobenega normalnega podjetnika, vsaj na taki lokaciji s tem podnebjem, če bi to bil tak biznis, bi jih hrvati splanirali v vsakem mestu. mokre sanje so o poligonu varne vožnje, to podpira seveda kresalov lobij, in razni avto-moto klubi, ki s spretnim vplivom na funkcioniranje policijskih uklonjencev delijo točke zvestobe ob zadnji tabli v vasi tistim ki potegnejo na 62kmh. in taki plačujejo delovanje teh poligonov, ki so daleč od izobraževanja. dirkališča slovenija ne bo imela, ker kmetavzarija ovčjerejska je dobila motociklizem šele pred 10 leti. take objekte imajo države z mega kapitaloma ala emirati, ali pa z dolgoletno moto tradicijo in prometno kulturo pa tudi dejavnostjo motošporta. mi imamo traktorje in terenske avte na subvencije ali puf, krompir, koruzo, kupe gnoja sredi ulice...itd... tu ne bo napredka. supermoto00, Baky23, thumper in 23 others 24 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iom Objavljeno Maj 4, 2011 Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Rebel,ti mi bereš misli.LP. Jure in flero 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Maj 4, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Bral sem v primorskih novicah predkratkim da bo dirkališče v sklopu z poligonom . Nočem nič pametovati niti dražiti nobenega, samo sem vprašal, če ve kdo o temu kaj več ... skofk, casper7, iom in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iom Objavljeno Maj 5, 2011 Deli Objavljeno Maj 5, 2011 Težka bo.Širša javnost temu ni naklonjena.Poleg tega pa tam "živi" zelo redka vrsta komarjev ,črvov,plazilcev,gologlavih netopirjev in njim podobnim, katerih bi hrup lahko zelo motil med parjenjem.Malo za hec,ma na koncu je zmeraj ena taka utemeljena razlaga. suzukigsxr1 in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 5, 2011 Deli Objavljeno Maj 5, 2011 Bral sem v primorskih novicah predkratkim da bo dirkališče v sklopu z poligonom . Nočem nič pametovati niti dražiti nobenega, samo sem vprašal, če ve kdo o temu kaj več ... tudi vransko je bilo mišljeno tako..pa vidmo kok se d(i)rka gor.. Kor13, exe`FZS, sesir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave