Bmflar Objavljeno Maj 9, 2011 Deli Objavljeno Maj 9, 2011 (popravljeno) 29.05.2011 ob 11:00 uri organizira revija Moto.si moto prireditev na Veliki štangi pri Litiji. Predvidevam, da smo vabljeni vsi in ne samo bralci te revije ;-) Popravljeno Maj 9, 2011. Popravil HD-Dyna daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 11, 2011 Deli Objavljeno Maj 11, 2011 (popravljeno) Seveda pridemo! Pa še eno bomo s sabo na "štangi" pripeljali :grim . Popravljeno Maj 11, 2011. Popravil moto rider ImenitnaPriložnost, gretzky, bobiboss in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonek Objavljeno Maj 24, 2011 Deli Objavljeno Maj 24, 2011 a se ne da popravit naslova te teme, ali nikogar ne zanima? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 24, 2011 Deli Objavljeno Maj 24, 2011 a se ne da popravit naslova te teme, ali nikogar ne zanima? To je marketinška fora Jaz sem šel ravno zato gledat to temo, ker sem mislil, da je Ptanga kakšen kraj v Maleziji, he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 24, 2011 Deli Objavljeno Maj 24, 2011 To je marketinška fora Jaz sem šel ravno zato gledat to temo, ker sem mislil, da je Ptanga kakšen kraj v Maleziji, he he ...problem je le v tem, da je na tipkovnici "š" poleg "p"! Aja, pa še tole; Zakaj sem pa v prejšnjem postu minus dobil? A ni noben' za satiro?? Ja kakšen dolgas pa imate eni v življenju?? . ZdenkoK, Dadi, kekec III in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 25, 2011 Deli Objavljeno Maj 25, 2011 Letnica v naslovu (2001) je tudi marketinška fora. Pridemo pa sigurno saj nam je blizu. LP MK štant gas. :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Maj 25, 2011 Deli Objavljeno Maj 25, 2011 Človek bi pričakoval mal več inovativnosti od revije, kot pa da ponuja žegnanje. Žalostno, kam je padla ta scena. Pap(u)a ma vas rad! moto rider in Tanatos 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 25, 2011 Deli Objavljeno Maj 25, 2011 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Maj 25, 2011 Deli Objavljeno Maj 25, 2011 (popravljeno) Človek bi pričakoval mal več inovativnosti od revije, kot pa da ponuja žegnanje. Žalostno, kam je padla ta scena. Pap(u)a ma vas rad! baddad Želim ti vse naj naj! Glej pa, da ravno ti ne boš potreboval kakšnega žegna. Cesta je zahrbtna, promet pa poln pasti in "rebusov", ki jih ne zmoremo rešiti! :unsure: Kar se tiče inovativnosti, je pa tole res inovativno. Saj so motozbori že v socializmu "osiveli". V bistvu je pa tako... Pridemo, pa če bo žegen pomagal ali ne. Pa še tole v razmislek; Pomagaj žegnu, da ti bo žegen pomagal ker, če ne boš pomagal žegnu, ti tudi žegen ne bo pomagal. Zdej si pa mislite, kar si hočete. Popravljeno Maj 25, 2011. Popravil semering rogisisi in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 25, 2011 Deli Objavljeno Maj 25, 2011 Tile žegni pomagajo glih tolko kot vsa tista verižna pisma sreče na mailih....en drek nč. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 26, 2011 Deli Objavljeno Maj 26, 2011 (popravljeno) Tile žegni pomagajo glih tolko kot vsa tista verižna pisma sreče na mailih....en drek nč. :closedeyes: Vse je v glavi! (Resnična zgodba!) Konjeniki imajo tudi žegne. In tako mi je enkrat kolega zaupal konja, da sem ga jezdil pod župnikovo "škropilnico". A ni hudič do drugega žegna kljuse crknil. :yes: . Popravljeno Maj 26, 2011. Popravil moto rider rogisisi in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Maj 26, 2011 Deli Objavljeno Maj 26, 2011 Vse je v glavi! (Resnična zgodba!) Konjeniki imajo tudi žegne. In tako mi je enkrat kolega zaupal konja, da sem ga jezdil pod župnikovo "škropilnico". A ni hudič do drugega žegna kljuse crknil. :yes: . prodam žegnano vodo.5 litrov samo je ukradena .ne vem če taka deluje. ugodno vrho1679, oks, pajkica in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Maj 29, 2011 Deli Objavljeno Maj 29, 2011 Sicer ne verjamem v blagoslove, ampak jaz vseeno pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 30, 2011 Deli Objavljeno Maj 30, 2011 tako je blo včeraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 30, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2011 Zakaj si me pa direkt v hrbet slikala ??? Prednja stran je bolj fotogenična ;-) Glede popravkov pa tako - naslov sem videl, da sem zaj .... pa ga ne znam ali ne morem popraviti - se opravičujem za debele prste ampak čevapi so naredili svoje, kaj čmo - tkole mamo. Če sem komu s tem povzročil globoke čustvene težave, se mu lahko na kakšnem zboru probam malo odkupiti s kakšnim pirom ali podobno substanco... Ajde, lep dan še naprej vsem pozitivcem na tem forumu !!! daneb in ZEKKO 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 30, 2011 Deli Objavljeno Maj 30, 2011 Zakaj si me pa direkt v hrbet slikala ??? Prednja stran je bolj fotogenična ;-) Glede popravkov pa tako - naslov sem videl, da sem zaj .... pa ga ne znam ali ne morem popraviti - se opravičujem za debele prste ampak čevapi so naredili svoje, kaj čmo - tkole mamo. Če sem komu s tem povzročil globoke čustvene težave, se mu lahko na kakšnem zboru probam malo odkupiti s kakšnim pirom ali podobno substanco... Ajde, lep dan še naprej vsem pozitivcem na tem forumu !!! ja kdo je vedu, če ne bi še eno od spredi nrdila Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 30, 2011 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2011 ja kdo je vedu, če ne bi še eno od spredi nrdila Te držim za besedo ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se