Skoči na vsebino

KJE SE USTAVLJATE ZA POČITEK


Kolen

Priporočene objave

Ker sva se z ženo začela redno voziti po sloveniji, sem mi dostikrat zgodi ,da ne poznam v krajih kateri so motoristom prijazni lokali. Dobro je bi bilo vedeti kje imaš prostor za parkiranje, da je dobra kava, prijazno osjebje, wi-fi... itd.

Ker nisem našel podobne teme se opravičujem v kolikor je že odprta.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za krajši počitek je dobra praktično vsaka oštarija,celo benz pumpa.Do sedaj nisem doživel neprijaznosti zaradi moto-jakne ali čelade,prej nasprotno.Saj ni nujno da greš ravno v neko moto gnezdo,čeravno ima zadne čase vedno več lokalov tablo "bikers friendly",kao da imajo drugi lokali prečtan motor na vratih!Če lahko izbiraš se pač oločiš "na oko".Mogoče sem malo izbirčen ,ampak če je le možno se odločim za lokal kjer imam razgled na moj moped/prtljago.

Res pa so lahko v nekaterih prenočiščih oziroma kampih bikerji nezaželjeni.Smrduhi prešvicani ali kaj drugega?Ampak to itak pride v poštev praktično izven domovine.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje se ustaviva?

V naseljih tam, ko kaj potrebujemo (WC), s tem, da imam pod kontrolo motor. No raje v kakšni vaški gostilni oziroma baru ali kjer je kdo svetoval, kot v nobel restavraciji in lep pozdrav odpre vsa vrata in nikjer (doma in v tujini) nisem imel težav (trkam na les).

Zakaj: v glavnem v vaških gostilnah delajo domačini in ti povejo kaj zanimivega o okolici če jih povprašam, v restavracjah pa uvožena delovna sila, ki vejo o okolici še manj kot jaz.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker nisem našel podobne teme se opravičujem v kolikor je že odprta.

ker obstaja tako tema s priporocili o dobrih in o slabih gostilnah malo bolje poisci.

klonk.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!