Petzl Objavljeno Maj 26, 2011 Opozori Objavljeno Maj 26, 2011 Zanima me, če ima kdo izkušnje na tem področju, predvsem če obstajajo senzorji oziroma sistem za merjenje temperature pnevmatik med vožnjo(3x za sprednjo in 3x za zadnjo). Zaželjeno je, da sistem omogoča kasnejšo nadaljno analizo na računalniku. Kakšne izkušnje, predlog?
BIZIXXX Objavljeno Maj 26, 2011 Opozori Objavljeno Maj 26, 2011 Senzorji za to obstajajo, dva največa moto ponudnika telemetrije sta : MOTEC in 2D V živo sem tole vidu na Grobniku, na motorju takratnega prvaka Hrvaške, Saše Kranjca. Z revijo Motopuls so imel test gum na Grobniku, mal poišči na hrvaški strani Motori.hr, je en del tega testa tud objavljen. Petzl, She in DXR16 3
Petzl Objavljeno Maj 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2011 Senzorji za to obstajajo, dva največa moto ponudnika telemetrije sta : MOTEC in 2D V živo sem tole vidu na Grobniku, na motorju takratnega prvaka Hrvaške, Saše Kranjca. Z revijo Motopuls so imel test gum na Grobniku, mal poišči na hrvaški strani Motori.hr, je en del tega testa tud objavljen. Hvala, Ali imas mogoce se kaksno sliko kako so pritrjeni na prvem kolesu? Lp
BIZIXXX Objavljeno Maj 26, 2011 Opozori Objavljeno Maj 26, 2011 Hvala, Ali imas mogoce se kaksno sliko kako so pritrjeni na prvem kolesu? Lp Pritrjeni so na prednji blatnik, poglej slikco. She in Petzl 2
sesir Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 V živo sem tole vidu na Grobniku, na motorju takratnega prvaka Hrvaške, Saše Kranjca. Z revijo Motopuls so imel test gum na Grobniku, mal poišči na hrvaški strani Motori.hr, je en del tega testa tud objavljen. Objavljeno v MOTOPULS 8.2009 številka 100-imam kot vse ostale
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se