Lupek Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Kmalu bo tu novo leto, mene pa zanima kje bi se dalo dobit kaksen koledar na temo motociklov. Svoje case so koledarje taljala podjetja in trgovine in s tem pradstavljali svoje izdelke, sedaj pa je tega vedno manj. :wink:
Tratnjak Damijan Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 18.1. bo v Padovi motorshow, kjer bo čisto mogoče kaj dobiti ali pa kupiti za nekaj eur. Vem, da ima tudi Akrapovič nekaj, samo ne vem če se da kaj kupit.
Gallus Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Vem, da ima tudi Akrapovič nekaj, samo ne vem če se da kaj kupit. Sem ga videl (leto 2003), pa ga nisem mogel "spipat" :!: Je bil pod budnim očesom latnika :x :!: :!: Mislim pa, da ni v prodaji.
johan Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Vem, da ima tudi Akrapovič nekaj, samo ne vem če se da kaj kupit. Sem ga videl (leto 2003), pa ga nisem mogel "spipat" :!: Je bil pod budnim očesom latnika :x :!: :!: Mislim pa, da ni v prodaji. A zaj bomo že "spipali" koledarje. :( :( :(
Lupek Objavljeno December 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2002 Sam to je res cudn. Par usak gostiln pa par usakn frizerju dobis koldear, sam o motorjih jih pa skor ni mogoce dobit. :cry:
moped Objavljeno December 14, 2002 Opozori Objavljeno December 14, 2002 Jaz sem pa danes dobil žepnega, pa še moj bodoči moped je na slikci.
johan Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Sam to je res cudn. Par usak gostiln pa par usakn frizerju dobis koldear, sam o motorjih jih pa skor ni mogoce dobit. :cry: ŽALOST. :( :( :(
manjak Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Jaz sem pa danes dobil žepnega, pa še moj bodoči moped je na slikci. Kerga pa? Pa ke
moped Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Jaz sem pa danes dobil žepnega' date=' pa še moj bodoči moped je na slikci.[/quote'] Kerga pa? Pa ke :D FJR, :lol: pri Šternu.
RAF Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Vem, da ima tudi Akrapovič nekaj, samo ne vem če se da kaj kupit. Sem ga videl (leto 2003), pa ga nisem mogel "spipat" :!: Je bil pod budnim očesom latnika :x :!: :!: Mislim pa, da ni v prodaji. A tako!!!! Od zdej naprej ko vstopiš v hišo roke na hrbet!!! Ko pa izstopiš, pa na glavo obrnt, da bo vse kar si spipal ven padlo!!! :lol: :lol:
Gallus Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Malo bo težko (imamskoraj90kgpress) :P :P :!:
RAF Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Malo bo težko (imamskoraj90kgpress) :P :P :!: Pa če prištejemo še karakter, bom moru kr 40 t dvigalo nabavt!!!! :fist: Na srečo si lahk enga sposodim!!!!
Gallus Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Malo bo težko (imamskoraj90kgpress) :P :P :!: Pa če prištejemo še karakter, bom moru kr 40 t dvigalo nabavt!!!! :fist: Na srečo si lahk enga sposodim!!!! Si pa optimist :!: Še sreča, da ni potrebno tebe dvigovat :mrgreen: :agrue: (poglejsevšpegelpress :twisted: ) :!: :!: :!: :twisted:
RAF Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Malo bo težko (imamskoraj90kgpress) :P :P :!: Pa če prištejemo še karakter, bom moru kr 40 t dvigalo nabavt!!!! :fist: Na srečo si lahk enga sposodim!!!! Si pa optimist :!: Še sreča, da ni potrebno tebe dvigovat :mrgreen: :agrue: (poglejsevšpegelpress :twisted: ) :!: :!: :!: :twisted: Ja sej res, mam pa težak karakter!!! :cry: Ampak je pa tu ena dobra stvar, vsaj lahk tebe prenašam!!!! :shock: :shock: :shock:
Gallus Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Vsako zlo je za nekaj dobro :snipersmile: :!: :lol:
moped Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Če se mi zdi, so tema novi koledarji :!: :!:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se