Skoči na vsebino

"Samomorilski mladeniči na motorjih!" by Rugelj

Priporočene objave

Objavljeno

"Ko ti gre dvakrat v istem dnevu mleko čez na štedilniku, pojdi k psihiatru" :lol:

Objavljeno

Mi smo raje menjali mleko. Alpsko mleko rulzzzz :lol:

Objavljeno

BrrrrmW, you're the Tzar! I wish I had your ballance. Ko bom velik, bom BrrrM(W) :D

PEPE

Objavljeno

Verjetno je Brrrm mislil, da ima slovensko mleko višje vrelišče, kot kakšno drugo? Hmmmm, zanimiva teorija...

Objavljeno
Žal je prenekateri motociklist Rugljev sestavek verjetno razumel kot žalitev, ne pa kot radikalen profesionalni pogled ali javno provokacijo človeka po kritičnem vrednotenju mladeničev.

Sic! Vsi, ki sklepate le na podlagi njegovih izjav v medijih, ne poznate ozadja in vsebine njegovega dela. Za vsaj bežen vpogled priporočam njegovo Pot samouresničevanja. Dejstvo je, da ima ta človek velik uspeh pri zdravljenju zasvojencev vseh vrst, gotovo tudi zaradi svojega avtoritativnega vodenja.

Andrej

Objavljeno

Odvisnim od nevarne vožnje tud Rugelj ne more pomagati. Prejkone imajo samo eno in dokončno terapijo imenovano večje vozilo ali druga slabo upogljiva ovira na cesti oz. ob njej. Znanje upravljanja z vozilom ter izkušnje so ponavadi sorazmerne, "pogum" pa premosorazmeren s starostjo voznika.

G. Rugelj pa je tak kot je. Ne morem soditi njegovega dela, ker ga podrobno ne poznam. Vidim pa, da človek zna izkoristiti medije za pritegovanje pozornosti. Kaj mislite, ali bi ga kdo sploh opazil če bi v spravljivem tonu govoril o stvareh o katerih vlada vsesplošen konsenz. Osebno mi pa ni všeč, da se je spravil samo na "mladeniče" na motorju, saj tudi "mladeniči" v avtomobilih počnejo marsikakšno.

Motoriste tepe samo statistika - št. mrtvih na sezono/populacija motoristov. Ne govori pa o povzročiteljih nesreč. Vsi pa vemo kdo ponavadi ta kratko potegne.

Objavljeno
Droben popravek, Brrrm: psihiatri NAJ BI poskušali zdraviti resne težave. Žal se premnogi odločajo za to, da zdravijo SIMPTOME. Z določenimi farmacevtskimi substancami ciljajo na simptome, z drugimi na stranske pojave prejšnjih psihofarmakov itd itd. Prekleto redki so tisti, ki se skušajo dokopati do jedra problema. Dr. Rugelj je eden tistih redkih posebnežev, zato ga cenim. Ne glede na to, koliko je sprejemljiv za javno mnenje, prepričan sem, da v svoje delo vlaga sebe celega in to ni malo. Po nobenih merilih ni malo.

PEPE

pepe ne bi mogu boljš povedat , se popolnoma strinjam s tabo... 8) 8)

dr.looney :twisted:

Objavljeno

Jst bi brez kakršnekoli zamere reku, de zakaj pa de bi samo mladeniči delal take. A punce pa nebi mogle delat pizdarij.

Objavljeno

preklopi glavo na zabavo:

alpsko mleko ne rabi prekuhavanja=>zato ga ni treba zavret; prevret

če bi se Rugelj vsedel na eno ornk mofo, bi takoj pustil sedanji poklic (se pa upam trdit da je pri njemu za spremembe prepozno)

kaj še??? mmmmm...ja...zakaj bi brali njegove knjige, vsak njegov somišljenik je pet v trnu več na tem svetu :lol: :lol: :lol:

živi zdravo...kadi tra**

vozi motor, ki ti poleg užitka prevažanja daje tudi zadovoljstvo kondicioniranja - zavij iz ceste, tam se zabava šele začenja

ne modruj, kaj bi lahko, naredi, pa bo!!!

tolk za zdejle

pa zapomnte si "zelje je zdravo" - he he ideja

Objavljeno

Narava dela za nas ,ne se sekirat! :twisted:

Objavljeno

Pri doktorju Ruglju bi se pa res težko odločil kdo je psihiater in kdo pacient :?

Ampak kot kaže s svojimi provokativnimi izjavami doseže svoj namen, saj ljudje vedno razpravljajo o njih :wink:

Verjetno bi se kmalu naveličal, če bi ga preprosto ignorirali :?: :idea:

Objavljeno

burgy, ti si alkoholik iz katerega v življenju ne bo nič, tvoja mama je kriva da je tvoj oče zaostal alkoholik, ker ni primerno poskrbela zanj, na sploh pa je ona kriva za vse slabo kar se ti je zgodilo, vključno s tvojo slabo vzgojo, da si motorist in da se ne znaš vklopiti v družbo plus tega pa imaš kriminalna nagnjenja

no pa ignoriraj to :!:

P.S.: tega ti seveda ne rečem jaz ampak R"o"gelj :lol: :wink:

brez zamere, tako prbl. izgleda njegova definicija večine ljudi

kot pravi PEPE- zrnca soli je treba uporabit, kar pa je, če si direktno napaden, kar malo težko

Objavljeno
je ona kriva za vse slabo

Nekakšna femme fatale torej :wink: :lol:

Objavljeno

(sorry za pokvarjene šumnike :oops: )

Janez Rugelj, psiholog: Zaljubljenost mine, ostane pa odgovornost, katere temelj je seksualna privlačnost.

Janez Rugelj, psiholog: ®enska dobiva svoj jaz skozi moľevo poslanstvo. Problem pa je v tem, da je malo moąkih, ki imajo poslanstvo ...

Janez Rugelj, psiholog: Jaz sem le četrtič poročen, pa imam v spominu samo dve ľenski, ki sta vredni spomina.

Janez Rugelj, psiholog: Nezvestoba je opravičljiva. Celo zdravilna je...

Janez Rugelj, psiholog: Ma kaka zvestoba! Zvestoba je nenaravna.

Janez Rugelj, psiholog: Da bi jaz moral biti zvest neki gospe, ki sem jo po naključju srečal pred 55 leti, ma dajte, no!

Janez Rugelj, psiholog: Dolľnost vsakega moąkega je, da si uredi seksualno ľivljenje in ima po moľnosti svoj seksualni objekt na dosegu roke.

Janez Rugelj, psiholog: Za spolnost je sposobnih malo moąkih. Polovica jih ima namreč prezgoden izliv. Trikrat piknejo, pa le brizgajo.

Janez Rugelj, psiholog: ®enske prenaąajo moąke, ki danes začnejo seksati, brizgajo pa ąele naslednji dan.

Objavljeno
V članku nadalje opisuje, da vsi odrasli ljudje natančno vemo, da mladeniči želijo svoje manjvrednostne komplekse nadkompenzirati s pobalinskim vedenjem, zlasti z divjanjem na motorjih, ... . Navaja primer iz prakse, s katerim kvalificira potencialnega samomorilca na motorju zaradi očeta alkoholika,predvsem pa mame alkoholičarke, versko blazne in spolno sestradane.

Me veseli, da me je tako natančno zadel, še bolj sem fasciniran da ima tako dober vpogled v ostale člane družine. :shock: No ja očeta ne morem več vprašati za mnenje, mamo pa lahko :P , ... no ja sej niti ni potrebno :roll: , ... enoten komentar na zgornjo izjavo Dr. Ruglja je:

Ma nima smisla vse skupaj, morda le zato, ker je vse skupaj samo en velik NESMISEL! :?: :lol: :?: :lol: :?: :lol: :roll: :twisted:

... predvsem sem bil v strahu, da nikakor ne morem in zmorem doseči visoko inteligentne misli pisca članka, na kar me navajajo kratice okoli njegovega imena.

Brane nisi edini, tudi sam se sprašujem kaj takšnemu veleumu odgovoriti, .... ehh verjetno bo še najboljši pristop s pomočjo starega slovenskega reka "Kdor molči, 100im odgovori!" :lol: :wink:

Zoolo The Horrible! :evil:

Objavljeno

rugelj for firewood. :twisted:

Objavljeno

Ma dej nehejte tale Rugelj sploh ne ve kje živi ne pa da bo še ljudem govoru kaj naj počnejo-bolnik. Pred svojo bajto ma pa tablo z napisom:PARKIRAJ VZVRATNO, ker je baje premal placa za obrnt. In ti se boš pol sredi glavne ceste moral ustavit :roll: in ga rikverc zmotat zato da bo on zadovoljen. :? :roll:

Objavljeno
Pred svojo bajto ma pa tablo z napisom:PARKIRAJ VZVRATNO, ker je baje premal placa za obrnt. In ti se boš pol sredi glavne ceste moral ustavit :roll: in ga rikverc zmotat zato da bo on zadovoljen. :? :roll:

... v nasprotnem primeru pa vzvratno odpelješ iz dvorišča na glavno cesto :? :shock: ... mislim, da je parkiranje vzvratno iz glavne ceste kljub vsemu primernejše ... 8) 8)

Objavljeno
Pred svojo bajto ma pa tablo z napisom:PARKIRAJ VZVRATNO, ker je baje premal placa za obrnt. In ti se boš pol sredi glavne ceste moral ustavit :roll: in ga rikverc zmotat zato da bo on zadovoljen. :? :roll:

... v nasprotnem primeru pa vzvratno odpelješ iz dvorišča na glavno cesto :? :shock: ... mislim, da je parkiranje vzvratno iz glavne ceste kljub vsemu primernejše ... 8) 8)

E to, kletar. Sm že sama mislila isto pripomnit.

Objavljeno

neee - hočkota za psihiatra :)

Objavljeno

... ha ... :D :D

Objavljeno

...jaaaa - za primere maničnega pomanjkanja identificiranja motorističnega dela osebnosti z Ducati Monstrom :twisted: :twisted:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!