k0ci Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Padanje na propagando raznih sport-rajderjev, kako je vožnja na koleno čisto varna ... pa kako ga lahko vsak malo tu in tam stisne ... da so itak vsega krivi drugi ... itd ... Varno je samo še tako hitro, kot zmore JB, kar je hitreje ni več varno
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Varno je samo še tako hitro, kot zmore JB, kar je hitreje ni več varno Ne, narobe gledaš na zadevo. Varno je VSE, dokler pač ne postane ne-varno. exclan, Ghostrider na apn, Sharko in 18 others 5 16
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Varno je samo še tako hitro, kot zmore JB, kar je hitreje ni več varno Jp, met parkiran motor v garaži je zelo varno, razen če ti klavir na ulici na glavo pade Fritz, pajkica, bajkr88 in 4 others 5 2
X11 Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 ... Ni pa fajn s prstom kazat na nekoga, katerega niti poznas ne, niti ne ves zakaj je prislo do neljubega dogodka. In kaj tebe žgečka, da nebuloze tipkaš?:blink: Kje sem na koga kaj kazal? Si malo alergičen? Vzemi Letizen ali kaj podobnega! Sharko, halls, rdeci_vragec in 17 others 2 18
snoopek Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 (popravljeno) Tukaj mogoče nisi na nobenga kazu, si pa v kakšni drugi temi zelo pameten, da je to naravna selekcija in oh in sploh... ti pa si nek angel, in tebi se kaj takega res ne more zgodit... Lahko ti samo dam moj primer, ko sem se peljal po GLAVNI cesti k kolegu zjutraj ob 07.00 in se je en mulo 12 let star z rolko peljal po GLAVNI cesti. In glej ga zlomka, mali pade z rolko, rolka pa direktno pod moje prvo kolo.. padec je bil neizbežen. In kdo je po tvojem strokovnem mnenju sedaj kriv za ta neljubi dogodek? Popravljeno Maj 30, 2011. Popravil snoopek tilingerossi, DAMI34, anja37 in 2 others 4 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 In kdo je po tvojem strokovnem mnenju sedaj kriv za ta neljubi dogodek? policaji ker na vsakem koraku kasirajo nas boge državljane bajkr88, BenX, DAMI34 in 15 others 2 16
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 policaji ker na vsakem koraku kasirajo nas boge državljane Sej lahko nakažeš tudi avans na TTR od policije, ker toliko podpiraš kasiranje rdeci_vragec, ImenitnaPriložnost, snetkladu in 6 others 6 3
ghibli Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 policaji ker na vsakem koraku kasirajo nas boge državljane bajkr88, Fritz in umetnica51 2 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Sej lahko nakažeš tudi avans na TTR od policije, ker toliko podpiraš kasiranje brihtol ti spet čez teče snetkladu, Alla, revival in 20 others 6 17
thumper Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Varno je samo še tako hitro, kot zmore JB, kar je hitreje ni več varno eh pol sm jst še z apnčkom zmer nevarn ...:xx: DAMI34, trebor, X11 in 6 others 7 2
thumper Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 In kaj tebe žgečka, da nebuloze tipkaš?:blink: Kje sem na koga kaj kazal? Si malo alergičen? Vzemi Letizen ali kaj podobnega! vragecu vsaj tablete primejo ko jih vzame ... umetnica51, DAMI34, anja37 in 3 others 4 2
X11 Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 vragecu vsaj tablete primejo ko jih vzame ... Domžalskim gusarjem pa sam še močeradovc. grepavl, special749, snoopek in 9 others 1 11
thumper Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Domžalskim gusarjem pa sam še močeradovc. nažalost nisi na tekočem ...ti pa ne bom povedal .. kar guglej ... X11, snoopek, umetnica51 in 2 others 4 1
TONTO Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 nažalost nisi na tekočem ...ti pa ne bom povedal .. kar guglej ... SKENDER as biu pr šiptarjih :alko:al kva umetnica51, snoopek, thumper in 1 other 3 1
thumper Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 SKENDER as biu pr šiptarjih :alko:al kva to je za takrat ko ne vozim anja37, umetnica51 in snoopek 2 1
Ice Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Od cestnega podjetja sva midva z odvetnikom za takole sranje, dobila prst u rit Tako je to pri nas, ko nihče ne odgovarja za svojo malomarnost yep. enkratno dozivetje. To sklepam na podlagi dosedanje prakse, v katerih je bil krivec pesek. Sicer nisem ostal tam do prihoda policije, tako da ne vem ali jih je klical ali ne, ampak v večini primerov ti policaj napiše, da nisi prilagodil vožnje razmeram na cesti. Bi pa tudi jaz na njegovem mestu zahteval odgovornost od Darsa in upam, da dobi pravično odškodnino. "sanja svinja kukuruz." ko pa drzijo cestarji, policaji, sodnki skupaj in cestar hitro pride pomest pesek s ceste, policaj ne posreduje -na pisno zahtevo odvetnika- slik naprej, sodnica pa mutava, gluha in slepa. jaz pa ob takratnih 30 jurjev sitnih, ker "nisem prilagodil hitrosti.... bla bla bla". No, odvisno, koliko se je kdo potrudil, da je s prtom pokazal na pravega krivca - vzdrževalca cest. Vem za primere, ki so uspešno to storili. super. jaz pa za nobenega. mi prisepnes ime tako uspesnega odvetnika. za v bodoce. ko & ce.......
Hudoba Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Motoristka je moja dobra frendica. Voznik ali voznica (točno nevem) osebnega vozila jo je nabil bočno in jo je hudo poškodoval. Trenutno je v umetni komi in je stabilna. Drzim pesti, da se vse skupaj cim bolje iztece. thumper 1
klimbra Objavljeno Junij 3, 2011 Opozori Objavljeno Junij 3, 2011 (popravljeno) Zgolj v pojasnilo.......in preprečitev raznoraznim nakladanjem, kako je bilo krivo za nasrečo vse kaj drugega.....kot objestnost, prehitra vožnja, precenjevanje sposobnosti in precenjevanje sposobnosti obvladovanja motorja.......pa še kup takega in drugačnega......bi vsem rad povedal.......: - cestarji imamo posbno polico iz katere izpalčujemo odškodnine - izplačujemo jih zgolj in samo takrat, ko je DOKAZANA krivda na vzdrževalcu ceste - cestarji ne sodelujemo ne s policijo in ne s sodnimi organi - cestar VEDO odpravi ovire na cesti, na katere je opozorjen.....ali s strani policije, ali uporabnikov cest. Vse ostalo, kar klatite tukaj, je totalni bulšit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BTW.......nadzornikov cest je dovoljeno imeti samo toliko, kolikor dovoljuje zakon.....oziroma služba....organ.....ki plačuje naše storitve......in to je DRSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozabil dodati......da je bila moja zadnja nesreča......tako z avtomobilom, kot motociklom.....davnega leta 1983!!!!!.....in še to po moji krivdi! Pa veliko srečnih kilometrov vam želim! Klimbra Popravljeno Junij 3, 2011. Popravil klimbra MowzancR, anja37, DAMI34 in 22 others 12 13
klimbra Objavljeno Junij 3, 2011 Opozori Objavljeno Junij 3, 2011 Še nekaj...... Preveril, koliko zahtevkov se pozitivno reši na področju CPL....cca 130 letno.......večinoma zaradi udarnih jam. Še en dokaz, da lapate neumnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdej pa navalite z minusi....... ImenitnaPriložnost, BenX, BIZIXXX in 20 others 11 12
budacki Objavljeno Junij 3, 2011 Opozori Objavljeno Junij 3, 2011 Še nekaj...... Preveril, koliko zahtevkov se pozitivno reši na področju CPL....cca 130 letno.......večinoma zaradi udarnih jam. Še en dokaz, da lapate neumnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdej pa navalite z minusi....... Od mene imaš plus. :notworthy: DESIM, klimbra, ImenitnaPriložnost in 1 other 2 2
klimbra Objavljeno Junij 3, 2011 Opozori Objavljeno Junij 3, 2011 Nekaterim.....predvsem prepotentnim dirkačem.......kot pravi moj prijatelj Mašina .......wanabee Rosijem.......bi rad povedal nekaj besed. Ne boli me, če se sesujejo......tega jim nikakor ne privoščim.....ampak, tako je življenje. Vsi vem......kje so makadamski priključki......vsi vemo, da je velika verjetnost, da bo po neurjih, nalivih.....WE.....tam pesek...........ampak.......zakaj se tega ne upošteva??????????????? .......mi zna kdo razložit?????????? Poglejte........ni dolgo tega, ko je prišel nek tak WANABEE ROSSI k nam.....in najedal pravnici.......žalil na celi črti........in seveda na koncu odšel z dolgim nosom. Ne poznam ga, niti me ne briga kdo je in sladko se mi jebe, kje se je sesul.........če bo bral, se bo že spoznal............ MAKSI delavnice........škoda, da ne delujejo več.........so nas vedno opozarjale na take situacije! Ampak........človek je pač človek.........in gre po liniji najmanjšega odpora.......in za njegovo nesrečo......so vedno krivi DRUGI!!!!!!!!!!!!!!! Ča želite......vam postrežem z natančnimi podatki......tudi tabelce vam bom naredil, da boste lahko primerjali po letih in vzrokih. Plizzzzzzzzzzzzzzzz.....nehajte krivdo prelagati na druge......ni zastonj člen v zakonu o cestnem prometu, ki omenja prilagoditev hitrosti razmeram na cesti.........sam ZGLEDA, da v Sloveniji veliko ljudi ne RAZUME teh besed!!!! BIZIXXX, zokiman, gretzky in 15 others 9 9
Popularna objava bmwslo Objavljeno Junij 3, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2011 Prjatu Klimbra, si se pa zagnal, kot da je tisto CPL tvoje :evilgrin: Ko že ravno opisuješ, kako cestarji VEDNO odpravijo ovire na katere so opozorjeni, ti zapišem tole. Leta 2008 sem imel na cesti proti Pavličevem sedlu nesrečo in sicer zdrs na ovinku zaradi peska. Nisem neki wanabee rosi, in sem tudi preveril na GPS logu hitrost s katero sem pripeljal v ovinek. Bilo je točno 22 km/h . Zelo podobna je bila hitrost tudi na ostalih ovvinkih, ki sem jih pred tem prevozil. Skratka ni šlo za divjanje. Zdaj pa tisto, kar ti želim povedati. Po o nesreči, sem opozoril policijsko postajo Mozirje takoj po dogodku in tudi povedal za vzrok. Peska praktično ni bilo mogoče videti, ker na tistem delu sonce proseva skozi drevje in se na cesti rišejo sence in osončeni deli, pesek pa je izgledal kot ena svetla lisa. Že to, bi moralo biti dovolj, da bi oni obvestili cestarje, da ustrezno ukrepajo. Takrat sem naredil tudi nekaj slik tega peska na cesti, vendar ne s svojim pač pa s prijateljevim aparatom. Dan po nesreči, sem se oglasil na CP Celje, ki je vzdrževalec te ceste, da preverim kako je z zadevo in ali lahko in kako dam vlogo za povračilo nastale škode. V pravni službi, sem prijazni pravnici natančno opisal potek dogodka in vzrok padca. Pa gremo dalje. Čez teden dni (en dan manj) , sem se odločil, da grem še enkrat pogledat to mesto nesreče in si ga še detaljneje poslikam. Glej ti hudiča . Na tistem mestu, kjer sem podrsal, sem našel isti pesek in še dobro vidne sledi gume na cesti, ter nekaj majhnih delcev stekla in smerokazov. Cestarji torej v tednu dni niso uspeli odstraniti ovire, ki je na mojem motorju povzročila za xyz € škode, RT je pač sama plastika na zunaj in vsak kos je čez 400 ali 500 € . Ja in še na koncu, seveda nisem dobil izplčane nobene škode, ker je zavarovalnica že na osnovi - samo cenitve škode na motorju - izdala in kasneje na odvetnikovo vlogo le še enkrat poslala negativno mnenje o krivdi vzdrževalca. Tožit se nisem šel, ker sem komaj motor poravil in nimam denarja za take sodne postopke, ki pri nas trajajo leta in leta. Veš kaj jaz pravim, Qurc pa taka CP, ki niso v stanju opravit svojih pristojnosti. (saj glede na splošno stanje v državi to ni niti čudno) Pojte malo nardit ekskurzijo samo par km čez mejo na sever, pa mi povej kje boš našel pesek na cestah takih kategorij kot so naše, kjer je pesek od zimskega posipanja gor še maja . Žal prjatu, to je moje mnenje, ti si pa povedal svojega. Zdaj lahko greva pa na en kuntakinte, halls, Ervin93 in 15 others 18
klimbra Objavljeno Junij 3, 2011 Opozori Objavljeno Junij 3, 2011 Pavličevo sedlo NI v regiji vzdrževanja CPL. BDW......vsak klic .....naj bo to policija, upravitelj (DRSC), državljanov,.......je zabeležen v posebni "dežurni" knjigi........in vsak odziv nanjo TUDI. Če se ti podatki ne ujemajo...oziroma je odzivni čas bil predolg......( bom v ponedeljek preveril, kakšen je zahtevan ).....lahko VSAK......zahteva odškodnino! Snoof, GrCaR, LooLekSLO in 15 others 8 10
MilanAndonovski Objavljeno Junij 3, 2011 Opozori Objavljeno Junij 3, 2011 Mah...če ste že off-topic bom pa še jaz povedal nekaj preko cestarjev na koroški. 3-4x na teden se vozim Prevalje - Velenje in lahko samo povem, da je večina cest še vedno v zimskem stanju (pesek po sredini in robu cestišča). Sploh ovinki v "hudi luknji" v smeri Velenje so super nevarni. Na relaciji SG - Kotlje so dober mesec nazaj popravljali del cestišča, kateri je sedaj bolj nevaren kot je bil prej. Prej je bil samo neraven asfalt...sedaj pa je nov asfalt, ampak je sam pesek na njemu. Nevem kater idiot sploh še dovoli delati ceste s peščenimi bankinami. Tak da če mene kdo vpraša, bi morali poslat koroške cestarje v avstrijo na šolanje, da se naučijo ceste vzdrževat malo... Snoof, anja37, GrCaR in 4 others 5 2
Barracuda Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 (popravljeno) Nekaterim.....predvsem prepotentnim dirkačem.......kot pravi moj prijatelj Mašina .......wanabee Rosijem.......bi rad povedal nekaj besed. Ne boli me, če se sesujejo......tega jim nikakor ne privoščim.....ampak, tako je življenje. Vsi vem......kje so makadamski priključki......vsi vemo, da je velika verjetnost, da bo po neurjih, nalivih.....WE.....tam pesek...........ampak.......zakaj se tega ne upošteva??????????????? .......mi zna kdo razložit?????????? Poglejte........ni dolgo tega, ko je prišel nek tak WANABEE ROSSI k nam.....in najedal pravnici.......žalil na celi črti........in seveda na koncu odšel z dolgim nosom. Ne poznam ga, niti me ne briga kdo je in sladko se mi jebe, kje se je sesul.........če bo bral, se bo že spoznal............ MAKSI delavnice........škoda, da ne delujejo več.........so nas vedno opozarjale na take situacije! Ampak........človek je pač človek.........in gre po liniji najmanjšega odpora.......in za njegovo nesrečo......so vedno krivi DRUGI!!!!!!!!!!!!!!! Ča želite......vam postrežem z natančnimi podatki......tudi tabelce vam bom naredil, da boste lahko primerjali po letih in vzrokih. Plizzzzzzzzzzzzzzzz.....nehajte krivdo prelagati na druge......ni zastonj člen v zakonu o cestnem prometu, ki omenja prilagoditev hitrosti razmeram na cesti.........sam ZGLEDA, da v Sloveniji veliko ljudi ne RAZUME teh besed!!!! Težko je prišakovati v 6. mesecu pesek še od zime na cesti, posledično tudi temu prilagoditi hitrost Ne poznam kako dela CPL, in me v bistvu tudi ne zanima, vem samo to da so ceste v tujini dosti boljše vzdrževane kot pri nas, čeprav sem letos na našem koncu opazil izbolšanje kar se tiče čiščenja cest in košenja okoli njih tudi bankine se urejajo dnevno... Zakaj zato ker ima županov prijatelj veliko manj dela s svojo gradbeno firmo kot prejšnja leta in to ti vsi njegovi šoferiji in ostali zaposleni na lopatah in metlah. Seveda sam zato da nebi ostal brez dobička ki se potem deli med funkcionarje... Ta država je res čist v KURCU!!! Popravljeno Junij 4, 2011. Popravil Barracuda anja37, bajkr88, GrCaR in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se