Alla Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Ja, pa ja, Ice...kot sem že napisala. Ni za metat vseh kmetov v isti koš in sam zarad subvencij, da nič ne delajo je ena velika neumnost. :angry:
Ice Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 spostovana kolegica, prispevek #47 v tej temi malo obelodani dogajanja okoli kmetov. da pa niso vsi za v en kos je meni normalno in ni potrebe po eksponiranju tega dejstva. vsaj meni ne. iz relativno meni podrobno znanih dejstev in opazanj so doloceni kmetje (recimo taki, ki lahko izkljucno iz te zaposlitve zivijo) subvencionirani, da NE delajo oz. delajo kaj drugega. drugace razne zivilske gore samo rastejo in je potrebno ta gorovja iz davkoplacevalskega denarja "sanirati" (beri: uniciti). problem v tem grmu tici veliko globlje, kot samo pri subvenciji kmeta, pridobivanju pridelka, prodaji pridelka in lakoti v svetu.
krava Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Ammmm,a veste kaj sploh so subvencije in čemu so namenjene?! Če bi kmetje lahko poslovali vsaj s 'pozitivno nulo',tega ne bi bilo potrebno... Nekateri ste pa res 'pravi kmeti'...brez zemlje! Fritz, anja37, BenX in 1 other 3 1
Popularna objava BenX Objavljeno Junij 8, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 včeraj so v naših krajih bili močni nalivi. bankine so sprane, na cestah šodra kolko hočete. kaj je žalostno? čez en mesec bo ta šoder še zmeraj na cesti! po drugi strani pa... enemu kmetu je s klanca naneslo zemljo na cesto. danes, od pol sedmih zjutraj je bil tip z lopato na cesti, ter čistil. več o tej temi pa nebi, ker ko slšim za subvencije in podobne štorije dobim "špičaste" zobe. verjemite, kmetje si ne želijo nobenih subvencij, le pošteno plačilo za pošteno delo. subvencije so samo ena vlka ciganija s strani države in eu. je pa tak, vzami ali crkni in pač vsi vzamejo. kaj pa češ... iom, trebor, Nikii in 7 others 10
BenX Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 ...morem pa dodat še to (edit ni več možen): zmeraj bodo obstajali "kmetje" tipa gregor golobič, samo zato, da bodo s statusom prišli do poceni zemljišč ali drugih ugodnosti. to je jasno. ampak, teh "kmetov" jaz ne enačim s tistimi kmeti, ki se s kmečko dejavnostjo dejansko preživljajo. povsod se najdejo paraziti, normalno. ajde, lep dan. Urbii, tilingerossi, TOMTECH in 5 others 8
snoopek Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 O glej, X je že nazaj! anja37 in tilingerossi 2
snoopek Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Heh, sem vesel, da si boš za nas čas vzel bajkr88, klimbra, Alla in 7 others 1 9
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Danes, po doooolgem času (beri 5 dni) sem si utrgal čas, zadel malce vremena in se odpravil. Ajd-Dornberk-Štanjel- nato sm mislil skočiti še do Postojne, pa ni zneslo-Štanjelu sem zavil na Manče-Vipava in domov. Vzrok: minila me je vožnja, kar se zelooooo redko zgodi, sam porazno, vedel sem da je pesek na cesti zaradi velikih nalivov, nisem pa računal, da so kmetje v tem času opravljali dela na poljih in zvleki ogromno zemlje na cesto. Že proti Dornberku sem slalomiral med kolesnicami blata, naprej proti Štanjlelu zaviral pred vsakim ovinkom,...pa jebiga....dokler ne bo čisto ne grem več tja.....kar zgubiš vs filing za nagibe, postaneš alergičen na vsako packo in potem te enostavno mine. Saj vem in niti ne obtožujem kmetov za sranje po cesti, pa niti ne cestarjev...sam enostavno na da se ti več. Očitno bo res potrebno počakati ponovn dež, da bo počistil ceste...če se ne bo zgodbica spet ponovila. anja37 1
creatin Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Evo en posnetek - , na kakšen način se lotijo posamezniki reševat probleme (ni motorističen, je pa zabaven in poučen); vsekakor nisem s tem mislil gremo se metat po tleh, ampak v nekem danem trenutku me bo prijelo, da bom investiral 500€ v motor ali avto in začel na podoben način prikazovat stanje na naših cestah. Vsekakor bi lahko že velikokrat naredil kaj podobnega a mi je žal mojih prevoznih sredstev. 3xATA, thumper, DAMI34 in 6 others 9
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 (popravljeno) ...morem pa dodat še to (edit ni več možen): zmeraj bodo obstajali "kmetje" tipa gregor golobič, samo zato, da bodo s statusom prišli do poceni zemljišč ali drugih ugodnosti. to je jasno. Zgleda, da ga osebno poznaš in veš, da v mladih letih ni delal na kmetiji in da sedaj tudi nima na svoji zemlji nasada oljk? Še dobro, da je Slovenija polna takih znalcev-sralcev, kot si ti. Grezničarstvo zagarantirano! Popravljeno Junij 12, 2011. Popravil JustinBieber DAMI34, anja37, P182 in 15 others 3 15
Sky Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 Zgleda, da ga osebno poznaš in veš, da v mladih letih ni delal na kmetiji in da sedaj tudi nima na svoji zemlji nasada oljk? Še dobro, da je Slovenija polna takih znalcev-sralcev, kot si ti. Grezničarstvo zagarantirano! sej zato imamo tebe tu da nas poučuješ o takih zadevah.... Alla, ImenitnaPriložnost, snoopek in 4 others 3 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 sej zato imamo tebe tu da nas poučuješ o takih zadevah.... Poučujem? Sploh ne. Samo porinem vsakega glavo v njegov lasten drek, ko se pokaka sredi dnevne. rdeci_vragec, anja37, bajkr88 in 3 others 2 4
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 (popravljeno) Poučujem? Sploh ne. Samo porinem vsakega glavo v njegov lasten drek, ko se pokaka sredi dnevne. Dej preberi kaj pišeš, pa se mal zamisli.... če hočeš tut sredi dnevne, al pa na balkonu.....sam dej se, proooooooosim!!! Popravljeno Junij 13, 2011. Popravil DAMI34 Fritz, I30, thumper in 3 others 3 3
bmwslo Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Klimbra, a si kaj najdu za moje Pavličevo sedlo ?? anja37 in rdeci_vragec 1 1
rdeci_vragec Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Poučujem? Sploh ne. Samo porinem vsakega glavo v njegov lasten drek, ko se pokaka sredi dnevne. Ti nimaš teh problemov s svojim drekom kajne? Ker kakaš po tujih dnevnah. cikadina, anja37, Alla in 3 others 4 2
klimbra Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Klimbra, a si kaj najdu za moje Pavličevo sedlo ?? Preglej Ur.List RS št. 62/98......ne vem napamet kateri členi obravnavajo to tematiko. Lep pozdrav.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se