Crownless Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Za potrebe a testa (tricikla) bi za kak teden potreboval tank serijskega motorja s pokrovčkom na ključ. Zaželjeno črne barve. Na tanku nebi nič spreminjal. Po opravljenem A-testu bi tank vrnil. Se komu valja kaj doma ali pa da je pripravljen odstopit iz svojega motorja? Lep pozdrav C.
semering Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 U jebeštrgla... Jst sem pa mislu, da tistega za streljat, na gosen'ce? Res. :yes: ataIBA, thumper, iom in 1 other 4
3xATA Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Mam enga od apn6 doma , pa še črne barve je :naughty: BIZKIT in iom 2
Crownless Objavljeno Junij 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Ja sej očitno bo res treba dat od kake 4ke gor
trojan69 Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Hmm taka žal nimam, bi te pa vprašal, kje boš delal A teste. jaz se že nekaj časa mučim z tem in mi na vseh koncih in krajih pravijo da ne bo šlo.
norc 16 Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Za potrebe a testa (tricikla) bi za kak teden potreboval tank serijskega motorja s pokrovčkom na ključ. Zaželjeno črne barve. Na tanku nebi nič spreminjal. Po opravljenem A-testu bi tank vrnil. Se komu valja kaj doma ali pa da je pripravljen odstopit iz svojega motorja? Lep pozdrav C. Imam odvečen tank od yamahe xj6 v črni barvi. Vendar na njem ni bencin pumpe in ne pokrovčka, tak da dvomim da si bi lahko kako z njim pomagal
avro Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 U jebeštrgla... Jst sem pa mislu, da tistega za streljat, na gosen'ce? Res. :yes: jaz tud. Sm že pomislil "uff, končno akcija" pa nč od tega anja37 in iom 2
Crownless Objavljeno Junij 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Hmm taka žal nimam, bi te pa vprašal, kje boš delal A teste. jaz se že nekaj časa mučim z tem in mi na vseh koncih in krajih pravijo da ne bo šlo. Avto Krka.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se