lukabogo Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Motozbor bo potekal na Plivskem jezeru v bližini Jajca. Če koga zanima, kar na plan z besedo. MK Padrino
BLACKACES Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Motozbor bo potekal na Plivskem jezeru v bližini Jajca. Če koga zanima, kar na plan z besedo. MK Padrino Nekateri nimamo Facebooka, ali lahko vabilo nalepiš? lp
lukabogo Objavljeno Junij 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Nekateri nimamo Facebooka, ali lahko vabilo nalepiš? lp vse kar lahko naredim je tole... Doc2.doc
BLACKACES Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 vse kar lahko naredim je tole... No zdaj se pa lahko prebere. Zanimivo. Tista jezera tm okoli so lepa, vredno premislit. lp
lukabogo Objavljeno Junij 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 kolk sm js gledu, je ambient fenomenalen. mi gremo sicer že v četrtek proti bosni tako, da bomo iz petka na soboto v Jajcu, v soboto zjutraj gremo pa dalje. lahk se pridružiš. klikni tukaj
lukabogo Objavljeno Junij 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 pajkica hvala za tole. js sem ga iskal, pa ga nisem našel :notworthy:
pajkica Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 pajkica hvala za tole. js sem ga iskal, pa ga nisem našel :notworthy: za sladoled boš dau pa sva kvit
lukabogo Objavljeno Junij 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 za sladoled boš dau pa sva kvit izvoli, pa dober tek.
mipros Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 za sladoled boš dau pa sva kvit Dol boš pa težko našla sladoled! Imajo pa razne pitice in burek. Se vidma v soboto - ko boš vidla znak od Moto Klape 7 (veliko številko 7), pocukaj za rokav! MiP http://www.motoklub-motoklapa7.si/
pajkica Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 Dol boš pa težko našla sladoled! Imajo pa razne pitice in burek. Se vidma v soboto - ko boš vidla znak od Moto Klape 7 (veliko številko 7), pocukaj za rokav! MiP http://www.motoklub-motoklapa7.si/ :xx: sladoled bo pr nas, une pitice pa sve oko mesa bo pa naslednjih 14 dni tko da pocukat se bomo mogl kje drugje
BLACKACES Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 kolk sm js gledu, je ambient fenomenalen. mi gremo sicer že v četrtek proti bosni tako, da bomo iz petka na soboto v Jajcu, v soboto zjutraj gremo pa dalje. lahk se pridružiš. klikni tukaj Jaz sem bil v Jajcu. Sigurno smo tudi spali v istem hotelu . Skoda, ker nismo še kakšne rekli. Pa kakšnega :beer1: spili. A smo ga???? Ali ste bili kaj mokri nazaj grede? lp p.s. Če bi vedel, kako je voda dobra bi jo večer prej več pil
jakATV Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 Bili, videli in preživeli. Spali pa malo manj "komot" ampak je šlo.
lukabogo Objavljeno Junij 19, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 (popravljeno) Jaz sem bil v Jajcu. Sigurno smo tudi spali v istem hotelu . Skoda, ker nismo še kakšne rekli. Pa kakšnega :beer1: spili. A smo ga???? Ali ste bili kaj mokri nazaj grede? lp p.s. Če bi vedel, kako je voda dobra bi jo večer prej več pil sej smo se vidl oziroma pogovarjal pred hotelom. js sm tisti, ki ti je rekel , če boš dal za pijačo.:naughty: saj imaš črno fjr, a ne? mokri pa na srečo nismo bili. Popravljeno Junij 19, 2011. Popravil lukabogo
BLACKACES Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 sej smo se vidl oziroma pogovarjal pred hotelom. js sm tisti, ki ti je rekel , če boš dal za pijačo.:naughty: saj imaš črno fjr, a ne? mokri pa na srečo nismo bili. Drži to sem bil jaz. Glede pijače pa veš "Gorenjci se ne damo". Ko se spet srečamo je :beer1: na moj račun. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se