jerryspringer Objavljeno Junij 8, 2011 Deli Objavljeno Junij 8, 2011 Lani bili in se letos vrnemo. Odlični gostitelji, prekrasna lokacija! (vodopad kravice) cca. 600 km vožnje! mi štartamo v petek,zjutraj, če se nam kdo pridruži! 24.- 26. 6. 2011 DXR16 in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Hja, mi iz Posavja potem nimamo 600km :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Junij 9, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Hja, mi iz Posavja potem nimamo 600km :naughty: :closedeyes: eh tistih 60 več se ne bo poznalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 :closedeyes: eh tistih 60 več se ne bo poznalo... Hja, od Begunj na Gorenjskem (če si od tam računal) do Posavja je bolj 160km kot 60 in če računaš v obe smeri je to 320km manj... To se pa že pozna, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Junij 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2011 Hja, od Begunj na Gorenjskem (če si od tam računal) do Posavja je bolj 160km kot 60 in če računaš v obe smeri je to 320km manj... To se pa že pozna, ne? begunje pri cerknici... :naughty: malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se