BREITNER Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Pozdravljeni! Kar nekaj časa prebiram forum in nisem zasledil, da bi se mož in žena odpravla na izlet, ampak vsak z svojim motorjem. Zato me zanima zgolj informativno-statistično, ali vas je kaj takšnih parov, ki potujeta skupaj, ampak vsak na svojem motorju? Dare1, MareCBR, special749 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Pozdravljeni! Kar nekaj časa prebiram forum in nisem zasledil, da bi se mož in žena odpravla na izlet, ampak vsak z svojim motorjem. Zato me zanima zgolj informativno-statistično, ali vas je kaj takšnih parov, ki potujeta skupaj, ampak vsak na svojem motorju? Ne še. Čakamo de mine recesija. snoopek in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Janez & Štefa Paternoster, Litija! Po Evropi Pa še Ona ga bolj polaga kakor On. :grim Bremzer, Gabry18, BinaBana in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 mislem da vsaka žena ki ima svoj motor, se rada pelje sama, torej izlet in dva motorja snoopek in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Tudi mene zanima. Sem že tudi predlagal doma, ampak ni bilo pravega odziva snoopek in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Midva z mojo od letošnje pomladi naprej jaševa vsak svojo kljuse in sedaj se kar strinjam z izjavo kolega, da je motor enosledno vozilo za eno osebo ... BinaBana, Gabry18, Bremzer in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava davidg Objavljeno Junij 9, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Z mojo že nekaj časa voziva vsak svojega . D. Snoof, Gabry18, Dare1 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno Junij 9, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Ja. Kdo bo pa 100kilskega dedca še zadi trogal :evilgrin: aleksandergabriel, Snoof, pajkica in 29 others 29 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dare1 Objavljeno Junij 9, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Ne, tega pa res ni. Namreč, nekatere stvari niso samo proti neformalnim pravilom, pač pa tudi proti zakonom fizike, narave in zapovedim, danim od boga. Kdor to dela, ta dela zelo narobe. Spet nabijanje. Če nimaš kaj povedat se izogni temi, pa je. Sharko, ImenitnaPriložnost, DAMI34 in 13 others 13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Dare... ignor Snečer in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Jaz bi tudi bil vs srečen, če bi moja imela svoje kljuse, pa žal nima nobene želje in volje narediti izpit...tak da bova še naprej matrala samo en motorček. Sem pa tudi razmišljal, da nima pomena siliti človeka v nekaj, kar mu pač ne paše...zanimivo, kot sopotnica ni nobenga problema, cela dan se lahko vozi, vozim lahko agresivno ali mirno, vendar ko omenim, da bi sama poiskusila....se pa kr nekam ustraši... Nikii, Kras, BinaBana in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 MI2 imava tud vsak svojega konjička in greva ImenitnaPriložnost, DXR16, hilton in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dare1 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Jaz bi tudi bil vs srečen, če bi moja imela svoje kljuse, pa žal nima nobene želje in volje narediti izpit...tak da bova še naprej matrala samo en motorček. Sem pa tudi razmišljal, da nima pomena siliti človeka v nekaj, kar mu pač ne paše...zanimivo, kot sopotnica ni nobenga problema, cela dan se lahko vozi, vozim lahko agresivno ali mirno, vendar ko omenim, da bi sama poiskusila....se pa kr nekam ustraši... Imava popolnoma isti problem. Ko ji omenim izpit takoj navrže stroške in dva motorja, ampak mislim, da je bolj strah. :xx: vozi se pa rada zraven, tudi to je nekaj anja37, Gabry18, strajnarR in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Imava popolnoma isti problem. Ko ji omenim izpit takoj navrže stroške in dva motorja, ampak mislim, da je bolj strah. :xx: vozi se pa rada zraven, tudi to je nekaj Ja, bo držalo, čeprav stroški se res podvojijo...ampak pri motorizmu je itak vse strošek. So pa tudi določene prednosti, in sicer 1. motor si kupiš čisto po svoji želji in ni potrebno iskati kompromisa za 2 osebi, no vsaj pri meni je tako, da mora pač bit dovolj udoben za 2 osebi, se pravi da mora tudi sopotniku nuditi primeren sedež in dovolj veliko distanco do tačk....pa še bi lahko našteval, ampak če rabiš za enega vse to odpade 2. veliko lažje je na dveh motorjih prepeljati kup krame za kampiranje in 2 osebi 3. ni potrebe po nobenem nastavljanju amortizerjev in polnjenju gum 4. se pa mogoče zgubi tista romatika, ki jo poznamo samo tisti ki furamo v dvoje Sicer pa čisto iz psihološkega vidika, siliti človeka, ki ni siguren v sebe na motor, je po mojem čista neumnost, pa še nevarno povrhu. Snečer, Bremzer, igorkr in 9 others 9 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Moja je tudi imela te pobožne želje... pa sem rekel: "KAAAJ?!? A zdej bom pa še nate merku??! ... Zad' se pelji in bodi navigator, kot doslej!" :yes: P182, Fantocci, rich in 13 others 7 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Moja je tudi imela te pobožne želje... pa sem rekel: "KAAAJ?!? A zdej bom pa še nate merku??! ... Zad' se pelji in bodi navigator, kot doslej!" :yes: Pa hitr nazaj za šporget. Sharko, semering, Bremzer in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 9, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Pa hitr nazaj za šporget. Imaš pa takšne, ki obvladajo zeloo dobro štedilnik (beri štedilnik in ne mikrovalovko) in obvladovanja "mrcine" na kateri sedijo. Samo za štedilnik so sodle ženske, leta 1960+ , ne pa sedaj v sodobnem svetu leta 2011. @davidg: zelo dobro zgleda, ko sparkirata vsak svoj stroj @dami34: več ali manj si opisal dobre strani, ko imata mož in žena vsak svoj motor, ter se predata užitkom svobode, ki ti jo daje vožnja z motorjem. Saj če dobro razmisliš .... slabih strani ni. Seveda so stroški z dvema motorjema večji kot z enim, ampak še vedno nižji kot da potujeta dve osebi z avtom. Plus tega pa je neprecenljivo občudovat naravo z motorja, kot pa iz avtomobilske kabine. Snoof, tilingerossi, Bremzer in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Plus tega pa je neprecenljivo občudovat naravo z motorja, kot pa iz avtomobilske kabine. pa še ena dobra stran je.... al en al drug imata pod čelado samo sebe... pa ni treba celo pot poslušat "pametnih" nasvetov sopotnika tako kot v avtu mir, tišina..... O:-) vsaj ušesa si spočijem takrat Snoof, trebor, anja37 in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 pa še ena dobra stran je.... al en al drug imata pod čelado samo sebe... pa ni treba celo pot poslušat "pametnih" nasvetov sopotnika tako kot v avtu mir, tišina..... O:-) vsaj ušesa si spočijem takrat Sm ti dal +. Ampak velja dokler ne nabavta komunikacije...pol se zbriše anja37, MowzancR, ninjaxx in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Sm ti dal +. Ampak velja dokler ne nabavta komunikacije...pol se zbriše tega filma pa nauš vidu :grrr DAMI34, Dare1, anja37 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 (popravljeno) tega filma pa nauš vidu :grrr Kr tolaži se, jst mam neke insajderske informacije..... p.s. res pa je da ima tudi komunikacija tisti gumb OFF Popravljeno Junij 9, 2011. Popravil DAMI34 anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Ja, imela sva vsak svojo petardo in ja bilo je svetovno. Zdaj imava otroka in bova kupila samo 1 motor (recesija pa to :xx: ). Ampak še vedno dopuščava možnost, da bova enkrat spet imela vsak svoj motor BinaBana, anja37, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Samo za štedilnik so sodle ženske, leta 1960+ , ne pa sedaj v sodobnem svetu leta 2011. My point exactly. anja37 in Dare1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bremzer Objavljeno Junij 9, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Mi2 voziva vsak svoj skuter in vsak svoj motor.Nevidim razloga zakaj ste eni tako nastrojeni proti motoristkam, jaz prav vživam,ko vozi odspredaj ne zato da bi slabo vozila ampak se vsaj po naseljih precej drži omejitev in nimam straha, da me dobijo na kak skrit radar!Na izletih nas bolj ovirajo razni čoperji kot pa motoristke!Na zadnji daljši turi BG-Nm sva šla iz Bg. po zajterku točno ob 9.00 in bila v Nm 13.30 dva postanka 1x kavica 1x tankat nikakor nebi mogel reči,da je to počasna vožnja v Nm pa ni šla za šporhajt ampak sva šla v gostilno na kosilo!! Ps še slikca obeh motorjev. tilingerossi, Dare1, Kras in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beki Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Če vam gre ženin glas na živce, jo lahko pustite tudi doma (ne vem zakaj jih imate sploh s seboj??) the JACK, Bremzer, anja37 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se