Skoči na vsebino

A-cosmos BMW serviserji se posmehujejo internetu.


container

Priporočene objave

Ta teden sem šel s svojim r1100 gs na A-cosmos BMW servis povprašat, če mi lahko poravnajo feltno. So rekli, da ne, da je edini stric, ki je to počel "škripnu" (z vsem spoštovanjem, naj počiva) ... in da mi bodo zrihtali kontakt, potem ko preverijo, če lahko dajo besedo zanj (pohvalno!).

Potem sem povprašal, če se pri njih da dobit rele za nastavljanje motronika, ker da sem tako prebral na internetu, da je lahko razlog za slabše delovanje mašine ... pa sta me gospoda posmehljivo in arogantno zavrnila, da takšne neumnosti se lahko samo na internetu znajdejo.

Linki do "neumnosti" (http://bmwsporttouri...t&Number=508447, http://www.advrider....ad.php?t=599851, http://www.ibmwr.org...ing-fixes.shtml)

Ok, problem bom rešil drugače, tukaj jih samo razgalim:

- ne morš bit tako aroganten, model, kokrat misliš bom še prišel na A-cosmos zdej? No, mogoče me niti ne marajo, glede na to, da rajši vse sam pošravfam - in kaj več zbrskam iz interneta ... v redu, razumem, pač omejen, kratkoročen "poslovni model".

- če fantje ne vedo za en rele ... vedo potem za druge bolj kritične stvari?? Če bom mel kdaj miljone, da bom dajal za BMW servis ... jih A-cosmosu že ne bom dal.

Glede na povedano sicer dvomim, še vedno pa upam, da se najde kdo iz A-cosmosa, ki tole bere: kr smejte se nam, ki znanje najdemo na internetu, to bi moralo biti v resnici vaš kruh.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takega pristopa kot sem bil deležen na tej firma ko sem kupoval novega F650GS lani nisem doživel nikjer, pač nisem bil v kravati in obleki zato me gospod ki je prodajal motorje sploh ni pogledal in se je ukvarjal z nekim starim ki je bil lepo oblečen in nazanje nič kupil.Odšel sem na Avtoval in tam kupil motor.Mene res ne vidijo več tule.Da jih ni sram!!!

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem, če je ravno pravi prispevek za to temo. :?ali se motim??? se mi zdi, da sodi sem.

Popravljeno . Popravil lukabogo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ok, se oprašičujem če ne spada tja kamor spada ...

(lahko pa se izgovorim na relativno butasto strukturo foruma)

prestavte ga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!