pubi1 Objavljeno Julij 10, 2011 Deli Objavljeno Julij 10, 2011 Ideja za dvodnevni izlet. Pot: Ljubljana - Korensko sedlo - Jaufenpass - Timmeljosch - Krimmlski slapovi - Kitzbühel - Obertauern - Spittal an der Drau - Villach - Ljubelj - Ljubljana in je bila dolga slabih 1100km. Zelo priporočam vsaj za dvodnevni izlet, ker bi tudi več dni komot pokuril, saj je milijon stvari, ki sem jih moral izpustiti. Pri slapovih je kakšna urca hoje, da vidite vse tri, se pa definitivno splača. Moaj pot je potekala tako, da sem ravno na večer prišel do Krimmla in sem tam kampiral. Kar se tiče pa ceste od Mittersill do Kitzbühel-a, je pa nora cesta, Enako lahko rečem za cesto preko Obertauern. Nepozabna. Link do slikc bom dodal naknadno. krucymucy, Nikii in yan 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Julij 11, 2011 Deli Objavljeno Julij 11, 2011 (popravljeno) Meni je lepše it čez dolomite in potem čez te prelaze. V četrtek me je jako fino napralo že v Sappadi in nato še v Dolomitih. V petek sem bil na Timmelsjochu (passo Rombo) in Jaufenpassu (passo Giovo)... Vidljivost na passo Giovo je bila slaba, a po eni uri sem videl da je bila v bistvu odlična ... ... ker na passo Rombo je bila taka. Temperatura na vrhu se je gibala le kako stopinjo nad ničlo. Na Avstrijski strani pa seveda Jodlarji po svoji stari navadi mastno zaračunajo 12€ Ampak so za 12€ vsaj ponudili lepo vreme ... No sej tisti dan me je potem še ene dvakrat napralo. V Sloveniji pa 30°C in brez oblačka. Res sem zadel vreme v nulo. No vsaj v nedeljo me ni napralo, ko sem se prek Avstrije vračal domov in namesto po avtocesti zapeljal še čez Tauernpass in Twenger Talpass, ki pa itak nista bohvekaj, ampak definitivno bolje kot Tauerntunnel. Popravljeno Julij 11, 2011. Popravil krucymucy Nikii 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pubi1 Objavljeno Julij 12, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Slike so na: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2242877715212.136497.1346184697&l=08c74e55c2 Nikii in krucymucy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se