gogi5 Objavljeno Julij 17, 2011 Opozori Objavljeno Julij 17, 2011 Pozdravljeni Lepo prosim,če kdo ve za privat serviserja v okolici Celja da bi na mojem R1100RT malo pogledal mašino -nastavil ventile,naredil sinhronizacijo cilindrov ...pa še kaj malega,ostalo bom sam -lahko tudi okolica Ptuja za vsak nasvet se iskreno zahvaljujem lp special749 in ninjaxx 1 1
PERO58 Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Pozdravljeni Lepo prosim,če kdo ve za privat serviserja v okolici Celja da bi na mojem R1100RT malo pogledal mašino -nastavil ventile,naredil sinhronizacijo cilindrov ...pa še kaj malega,ostalo bom sam -lahko tudi okolica Ptuja za vsak nasvet se iskreno zahvaljujem lp BMW samo v GROSUPLJE Bremzer 1
bmwslo Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Ne pretiravat. Ni to spejsšatl. Tudi kdo v domači garaži zna prav lepo pošraufat ta stroj pa še kterga drugega tudi, je pa res, da če hočeš na pooblaščen servis, je Valentinčič pravi naslov.
gogi5 Objavljeno Julij 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Ne bi na pooblaščen servis,samo ventile pa cilindre naštelat, velja tudi v domači garaži,samo da ve kaj dela.Saj tudi sam zamenjam olje in filtre pa jermen, celo kompletnega sem mel narazen-abs,računalnik,kesel ker mi je crknila gas zajla itd., samo ventilov pa cilindrov še nisem štelal niti nimam s čim.Mislim, da za cilindre sinhronizirat rabiš neko aparaturo(sicer sem jih sam naštelal od oka po posluhu-in naredil cca.4000km,sam ni to to,zato pa bi rabil enga stručkota za kako urco.
PERO58 Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Ne bi na pooblaščen servis,samo ventile pa cilindre naštelat, velja tudi v domači garaži,samo da ve kaj dela.Saj tudi sam zamenjam olje in filtre pa jermen, celo kompletnega sem mel narazen-abs,računalnik,kesel ker mi je crknila gas zajla itd., samo ventilov pa cilindrov še nisem štelal niti nimam s čim.Mislim, da za cilindre sinhronizirat rabiš neko aparaturo(sicer sem jih sam naštelal od oka po posluhu-in naredil cca.4000km,sam ni to to,zato pa bi rabil enga stručkota za kako urco. Kot sem že rekel Grosuplje! Kolega ga je vozil že povsod,ampak samo v Grosuplju so mu ga nastavili kot je treba! Vse drugo narediš sam,ventile in sinhronizacijo motorja pa prepustiš njim! Ne bo ti žal!
Bremzer Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Hvala, fantje, hvala. lp Če te je lušt lahko en popoldan prideš k meni in to narediva samo najdi koliko se nastavljajo ventili in ali se štelajo vroči ali hladni.Sicer pa vse orodje kot tudi za sinhronizirat imam !! Prej pokliči na GSM 040/702370 šraufal boš sam, nastavil ti bom jaz za pir daš ti v R-baru LP Peter halls, rdeci_vragec, trebor in 1 other 4
bmw Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Če te je lušt lahko en popoldan prideš k meni in to narediva samo najdi koliko se nastavljajo ventili in ali se štelajo vroči ali hladni.Sicer pa vse orodje kot tudi za sinhronizirat imam !! Prej pokliči na GSM 040/702370 šraufal boš sam, nastavil ti bom jaz za pir daš ti v R-baru LP Peter ventili se štelajo hladni (pod 25 stopinj) in če se ne motim, je na vseh bokserjih enako sesalni - 0,15 izpušni - 0,30 Bremzer in Gabry18 2
Kremenčkovi Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 od znane gostilne medved proti etolu za levim ovinkom se nahaja pravi strokovnjak za BMW, trenutno ne najdem št. sem pa prepričan ,da boš zadovoljen z storjenim in z ugodno ceno.
SF Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 Na tem traktorju se lahko v duhu boljšega poznavanja svojega motockila, seveda ob souporabi primernega service manuala, tudi sam naučiš opravit vse potrebno... trebor in Bremzer 1 1
Bremzer Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 Na tem traktorju se lahko v duhu boljšega poznavanja svojega motockila, seveda ob souporabi primernega service manuala, tudi sam naučiš opravit vse potrebno... Lahko bi vedel,da benzinskih traktorjev že zdavnaj ni več mogoče kaka enocilindrična freza !!!
jami65 Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 Danes peljal na servis motor na 30 000, Avto Select Nova Gorica mehanik Tomi super prijazen dober mojster,use naj,priporočam.Pa tudi cena ni pretirana,128.00€. lp.
dizajner Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 Ob 17. 7. 2011 ob 10:09, gogi5 pravi: Pozdravljeni Lepo prosim,če kdo ve za privat serviserja v okolici Celja da bi na mojem R1100RT malo pogledal mašino -nastavil ventile,naredil sinhronizacijo cilindrov ...pa še kaj malega,ostalo bom sam -lahko tudi okolica Ptuja za vsak nasvet se iskreno zahvaljujem lp 031 824363 Zivnorc 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 ? @dizajner Bravo. Deset let si zamudil. Upam, da še Gogi5 ima motor??? Tedybear, MARE 65, Zivnorc in 4 others 7
mladench Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 Im dead ? Zivnorc, MARE 65 in Erikcslo 3
Buschi Objavljeno November 9, 2021 Opozori Objavljeno November 9, 2021 A BMW je treba servisirat. Tak kot ga eni hvalte, je to vsaj UberMotorad, ki nikoli ne crkne ! Erikcslo, MiNa in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno November 9, 2021 Opozori Objavljeno November 9, 2021 ... ja kaj no... fant ni pogledal datuma.... ... slabš bi bilo, da bi na eno babnco zapel, pa bi šele pol zvedu, da je 10 let starejša.... Erikcslo, vandrovec in mladench 3
vandrovec Objavljeno November 9, 2021 Opozori Objavljeno November 9, 2021 Tel. št. je verjetno aktualna in verjetno ne išče privat servisa le avtor teme. Pač ponudba v pravo temo in to je to
DAMI34 Objavljeno November 9, 2021 Opozori Objavljeno November 9, 2021 ma ni, prava tema je BMW servisi v sklopu BMW, al pa popravimo naslov v kdo šraufa bmweje
Dainese Objavljeno Januar 25, 2022 Opozori Objavljeno Januar 25, 2022 Če mogoče še kdo ne ve, po novem je baje pooblaščen servis za BMW tudi Paigaz iz Kranja. Endlich 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se