SiR Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 Ker sem v motorističnem smislu nerazgledan, me je prijateljica opozorila na tole spodaj. Pa me zanima, ali ima kdo še kje kakšno informacijo o podobnih podvigih? PS: o Šerugi mi je vse jasno 8) http://www.vega444.it/vega444/index.html Daljnega leta 1990... -------------------- "The Guinness record THE INCREDIBLE JOURNEY of Moniika Vega, that in 444 days went around the world by motorcycle covering 83.500 Km and 53 countries. She started in Milan, continued to North Africa, Middle East, Asia, Australia, all American continent from the north to the extreme south "Tierra del Fuego", finishing in Europe (ex Soviet Union included). " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedo Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 A si hotu s tem na kej namignit? :roll: Koker si brihten mislim, da ti o taksnih in podobnih "podvigih" ne bi bil noben problem malo pobrskati po internetu - pa mogoce celo izbrskas se kaksno zanimivost in nas ponovno osupnes... :arrow: :idea: :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 Ne vidim kakšen motor ima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 21, 2002 Deli Objavljeno December 21, 2002 :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 21, 2002 A si hotu s tem na kej namignit? :roll: Koker si brihten mislim, da ti o taksnih in podobnih "podvigih" ne bi bil noben problem malo pobrskati po internetu - pa mogoce celo izbrskas se kaksno zanimivost in nas ponovno osupnes... :arrow: :idea: :) :D Ne - nisem hotel provocirati. Ampak Benka je dala idealno iztočnico za to, da se malo konkretno informiram v tej smeri :D Najlažje je, če ima kdo v glavi kaj, da kar napiše, pa si jaz potem to védenje izposodim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 Še ena junakinja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 22, 2002 Deli Objavljeno December 22, 2002 Ne vidim kakšen motor ima. (MTX 125 c.c. Honda) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MAČKON Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Ker sem v motorističnem smislu nerazgledan, me je prijateljica opozorila na tole spodaj. Pa me zanima, ali ima kdo še kje kakšno informacijo o podobnih podvigih? PS: o Šerugi mi je vse jasno 8) http://www.vega444.it/vega444/index.html Daljnega leta 1990... -------------------- "The Guinness record THE INCREDIBLE JOURNEY of Moniika Vega, that in 444 days went around the world by motorcycle covering 83.500 Km and 53 countries. She started in Milan, continued to North Africa, Middle East, Asia, Australia, all American continent from the north to the extreme south "Tierra del Fuego", finishing in Europe (ex Soviet Union included). " Kaj ni okrog sveta samo 40000 km? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Ker sem v motorističnem smislu nerazgledan, me je prijateljica opozorila na tole spodaj. Pa me zanima, ali ima kdo še kje kakšno informacijo o podobnih podvigih? PS: o Šerugi mi je vse jasno 8) http://www.vega444.it/vega444/index.html Daljnega leta 1990... -------------------- "The Guinness record THE INCREDIBLE JOURNEY of Moniika Vega, that in 444 days went around the world by motorcycle covering 83.500 Km and 53 countries. She started in Milan, continued to North Africa, Middle East, Asia, Australia, all American continent from the north to the extreme south "Tierra del Fuego", finishing in Europe (ex Soviet Union included). " Kaj ni okrog sveta samo 40000 km? Kako pa tako linijo lahko prevoziš ? Saj imaš zračne linije do šole ali službe tudi pol manj, narediš pa več. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Kakor je videti po njeni karti, se je nekaterih delov sveta le dotaknila... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Dotaknila ali ne dotaknila, okoli je pa le prišla. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Kaj ni okrog sveta samo 40000 km? Je v ravni črti po ekvatorju. Samo ne moreš vseh 40 k km točno po njemu vozit, včasih ti malo ravno težja sfali 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2002 Kaj ni okrog sveta samo 40000 km? Stari, Benka jih je okoli celo 190.000 naštepala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 25, 2002 Deli Objavljeno December 25, 2002 Verjetno ni bil cilj Benki km štepat.Punca je šla in do dobra spoznala,svet,kulturo in običaje.Verjetno bi bila doma dosti prej če bi ji bil v interesu samo obkrožiti svet in vpis v knjigo rekordev.Tak nebi na dan delala v povprečju po 100 km ampak verjetno dosti več.Sploh pa od tega dirkanja in nabijanja km nimaš nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se