Skoči na vsebino

Moniica Vega : 444 dni, 83.500 km

SiR

Priporočene objave

Ker sem v motorističnem smislu nerazgledan, me je prijateljica opozorila na tole spodaj. Pa me zanima, ali ima kdo še kje kakšno informacijo o podobnih podvigih? PS: o Šerugi mi je vse jasno 8)

http://www.vega444.it/vega444/index.html

Daljnega leta 1990...

--------------------

"The Guinness record

THE INCREDIBLE JOURNEY of Moniika Vega, that in 444 days went around the world by motorcycle covering 83.500 Km and 53 countries. She started in Milan, continued to North Africa, Middle East, Asia, Australia, all American continent from the north to the extreme south "Tierra del Fuego", finishing in Europe (ex Soviet Union included). "

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A si hotu s tem na kej namignit? :roll:

Koker si brihten mislim, da ti o taksnih in podobnih "podvigih" ne bi bil noben problem malo pobrskati po internetu - pa mogoce celo izbrskas se kaksno zanimivost in nas ponovno osupnes... :arrow: :idea: :) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A si hotu s tem na kej namignit?   :roll:  

Koker si brihten mislim, da ti o taksnih in podobnih "podvigih" ne bi bil noben problem malo pobrskati po internetu - pa mogoce celo izbrskas se kaksno zanimivost in nas ponovno osupnes...   :arrow: :idea:  :)  :D

Ne - nisem hotel provocirati. Ampak Benka je dala idealno iztočnico za to, da se malo konkretno informiram v tej smeri :D

Najlažje je, če ima kdo v glavi kaj, da kar napiše, pa si jaz potem to védenje izposodim :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker sem v motorističnem smislu nerazgledan, me je prijateljica opozorila na tole spodaj. Pa me zanima, ali ima kdo še kje kakšno informacijo o podobnih podvigih? PS: o Šerugi mi je vse jasno 8)

Daljnega leta 1990...

--------------------

"The Guinness record

THE INCREDIBLE JOURNEY of Moniika Vega, that in 444 days went around the world by motorcycle covering 83.500 Km and 53 countries. She started in Milan, continued to North Africa, Middle East, Asia, Australia, all American continent from the north to the extreme south "Tierra del Fuego", finishing in Europe (ex Soviet Union included). "

Kaj ni okrog sveta samo 40000 km?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Daljnega leta 1990...

--------------------

"The Guinness record

Kako pa tako linijo lahko prevoziš ?

Saj imaš zračne linije do šole ali službe tudi pol manj, narediš pa več.

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je v ravni črti po ekvatorju. Samo ne moreš vseh 40 k km točno po njemu vozit, včasih ti malo ravno težja sfali 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Verjetno ni bil cilj Benki km štepat.Punca je šla in do dobra spoznala,svet,kulturo in običaje.Verjetno bi bila doma dosti prej če bi ji bil v interesu samo obkrožiti svet in vpis v knjigo rekordev.Tak nebi na dan delala v povprečju po 100 km ampak verjetno dosti več.Sploh pa od tega dirkanja in nabijanja km nimaš nič.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!