nordkap Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 lp, sprašujem ali mogoče kateri planira kakšen izlet v dolomite ali na grossglockner ali kam drugam, da bi se , če je mogoče pridružil zraven, da se ne vozim sam kot kakšen volk samotar. Schultz in Dadi 1 1
Sorty Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Forum - On the Road & Off-Road - Iščem/iščeš družbo za na pot..tu je tema namenjena pacientom kot si ti Markko, pajkica, Lowrenc in 3 others 3 3
Kölm Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 lp, sprašujem ali mogoče kateri planira kakšen izlet v dolomite ali na grossglockner ali kam drugam, da bi se , če je mogoče pridružil zraven, da se ne vozim sam kot kakšen volk samotar. Pa sanke s sabo vzem. ironbeeper 1
musaschi64 Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Pa sanke s sabo vzem. Pa ogrevane gate. ironbeeper 1
krucymucy Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Jst mam namen it en tak krog in sicer: Prvi dan do dolomitov prek Passo Mauria ali prek Sappade, čez prelaz Tre Croci v Cortino in prek Passo Falzarego ali Passo Giau do Arrabe in nato krog čez Passo Pordoi, Passo Sella, Passo Gardena prot severu in bi prenočil pred mejo, tam kjer sem pred 14 dnevi. Drugi dan pa prek Passo Giovo in Passo Rombo v Avstrijo in tam do Zell am See. Pot do tam še nimam naštudirano čisto. Tretji dan pa čez Grossglockner domov v Slovenijo.
nordkap Objavljeno Julij 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Jst mam namen it en tak krog in sicer: Prvi dan do dolomitov prek Passo Mauria ali prek Sappade, čez prelaz Tre Croci v Cortino in prek Passo Falzarego ali Passo Giau do Arrabe in nato krog čez Passo Pordoi, Passo Sella, Passo Gardena prot severu in bi prenočil pred mejo, tam kjer sem pred 14 dnevi. Drugi dan pa prek Passo Giovo in Passo Rombo v Avstrijo in tam do Zell am See. Pot do tam še nimam naštudirano čisto. Tretji dan pa čez Grossglockner domov v Slovenijo. A imaš že predviden datum kdaj bi šel.
Bremzer Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Na nemškem forumu sem bral,da je bil v soboto na Dolomitih tak snežni metež,da so se motoristi komaj nazaj domov v Nemčijo vrnili.Baje je zapadlo do 1/2 metra snega kot na naši Kredarici.Bolje bo počakati malo boljšega vremena,kajti če je samo oblačno nimaš od gorskih prelazov nič drugega razen da boš dobro premražen !! krucymucy, trebor in dotem 3
krucymucy Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 A imaš že predviden datum kdaj bi šel. V drugi polovici avgusta, ko se italjani spravijo nazaj delat
Bremzer Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 V drugi polovici avgusta, ko se italjani spravijo nazaj delat FERA GOSTA traja cel mesec !!
buel Objavljeno Avgust 2, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2011 pozdravljeni v planu mam Dolomite in sicer od 13ga do 15ga avgusta gre kdo zraven tura po dogovoru. Lp
krucymucy Objavljeno Avgust 2, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2011 FERA GOSTA traja cel mesec !! Hja, niti ne, vsaj kar jaz vem. Glavnina je na dopustu sedaj, manjši del pa tudi v drugi polovici meseca.
nordkap Objavljeno Avgust 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2011 pozdravljeni v planu mam Dolomite in sicer od 13ga do 15ga avgusta gre kdo zraven tura po dogovoru. Lp živijo, a misliš 13,14 in vključno 15 ali kako. načelno bi bil jaz za akcijo, pa verjetno še krucymucy kot je povedal, termin pa itak ustreza. Ali se lahko slišiva po zs ali po e-pošti za fiksen dogovor oziroma da vidimo kako in kaj.
dore Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Hja, niti ne, vsaj kar jaz vem. Glavnina je na dopustu sedaj, manjši del pa tudi v drugi polovici meseca. Dolomiti prve tri dni avgusta skoraj prazni-preverjeno. Lp
RSTDRIVER Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Dolomiti prve tri dni avgusta skoraj prazni-preverjeno. Lp ne pretiravat.... kolona od rampe za plačilo na tre cime do jezera na messini čakajočih vrjetno ni 'skoraj prazno'? (3.8.2011 ob 11:00)
suhi Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 (popravljeno) Bo kr držalo ja (da ni blo gužve prve tri dni avgusta) Blo luštno da že dolgo ne tako, idila, ljudi pa skorajda nič! ajd Popravljeno Avgust 4, 2011. Popravil suhi
buel Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 živijo, a misliš 13,14 in vključno 15 ali kako. načelno bi bil jaz za akcijo, pa verjetno še krucymucy kot je povedal, termin pa itak ustreza. Ali se lahko slišiva po zs ali po e-pošti za fiksen dogovor oziroma da vidimo kako in kaj. imaš zs
krucymucy Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 Moj predlog ... pač vmes se da še kaj pogledat, odvisno od časa. 1. dan 2. dan 3. dan
krucymucy Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Sem malo popravil in na hitro spacal še tole s par povezavami.
1over0 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Zanimiva tura. A pa je Glossglockner sploh odprt - na njihovi strani nekaj piše, da je cesta zaprta.
Fazer03 Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Danes: Wintersperre bis Anfang Mai 2012 trebor 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se