stigmata Objavljeno Julij 30, 2011 Deli Objavljeno Julij 30, 2011 Ludo i nezaboravno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mipros Objavljeno Julij 30, 2011 Deli Objavljeno Julij 30, 2011 Ludo i nezaboravno! Mi gremo že v četrtek dol. Se vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 30, 2011 Deli Objavljeno Julij 30, 2011 (popravljeno) Velika šteta što nemogu u Livno na motosusret jer poznajem jednu ljepu ženu iz Livna. Popravljeno Julij 30, 2011. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Julij 31, 2011 Deli Objavljeno Julij 31, 2011 (popravljeno) jaz bi, pa ne morem, ker sem na morju... :naughty: Popravljeno Julij 31, 2011. Popravil njofra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 31, 2011 Deli Objavljeno Julij 31, 2011 gremo v petek :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 1, 2011 Deli Objavljeno Avgust 1, 2011 Vapo vam bo ves pir požrl......fajn se mejte.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 1, 2011 Deli Objavljeno Avgust 1, 2011 a je v nedeljo bikoborba "na livadi" ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno Avgust 3, 2011 Deli Objavljeno Avgust 3, 2011 Prosim za informacijo,kje v Livnu poteka ta motozbor?Ali je v kraju samem ali kje izven?Gremo dol,pa me zanima zaradi prenočišča. :beer1: :wacko: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 5, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2011 Prosim za informacijo,kje v Livnu poteka ta motozbor?Ali je v kraju samem ali kje izven?Gremo dol,pa me zanima zaradi prenočišča. :beer1: :wacko: LP Malo pozno sicer ampak je zbor par km ven iz mesta, kamping plac je fajn urejen, v mestu pa je ta čas težko najt prenočišče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Avgust 5, 2011 Deli Objavljeno Avgust 5, 2011 Pozdrav vsem bosancem v livno (mali mesar ktm) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno Avgust 7, 2011 Deli Objavljeno Avgust 7, 2011 Bil sem prvič dol in lahko samo rečem da drugo leto gremo spet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2011 Bil sem prvič dol in lahko samo rečem da drugo leto gremo spet. Sem vedla kaj bo upam, da s prenočiščem ni blo problemov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 8, 2011 Deli Objavljeno Avgust 8, 2011 fajn je blo :beer1: Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crnski Objavljeno Avgust 10, 2011 Deli Objavljeno Avgust 10, 2011 Mene zanima kje se odvijajo bikoborbe v Bosni? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se