IKE Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Sodeč po zadnjih postih se bo treba z lovci povezat ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...
BlazS Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Jaz sem se tud z mojo krosko enkrat mal po gmajn vozu pa sm sel po eni poti ocitno preveckrat.Poj pa hocm zavit na asfaltirano cesto pa tam stoji en kmet z grablam v rokah.Jaz pa seveda kar hitr obrnem pa gasa nazaj. Drgac gotov res ni lepo ce naenkrat prirpota ene 110 db 80 km/h, ampak uzitek je pa uzitek, kar nej se navadjo. Zdej bova kmal s capiromzyjam v duetu ropotala po gmajn.
MotoRossi Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Pisal ste da more bit za udeležbo izpravn motor, reg. pa vse to. Ampak neki mene zanima. Mogoče je odgovor samoumnevem pa vseejen. Ali rabiš met izpit za ta motor? Sej ubistvu ne voziš v cestnem prometu..pa ziher tudi kir v MotoGP nima izpita za neomejen pa lohk furajo :D :wink:
CAPIROMZY Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 Jaz sem se tud z mojo krosko enkrat mal po gmajn vozu pa sm sel po eni poti ocitno preveckrat.Poj pa hocm zavit na asfaltirano cesto pa tam stoji en kmet z grablam v rokah.Jaz pa seveda kar hitr obrnem pa gasa nazaj. Drgac gotov res ni lepo ce naenkrat prirpota ene 110 db 80 km/h, ampak uzitek je pa uzitek, kar nej se navadjo. Zdej bova kmal s capiromzyjam v duetu ropotala po gmajn. Še mal ja :lol: :lol: :lol: (4-5 dni)
CAPIROMZY Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Evo novga hard enduraša med vami :lol: :lol: :lol:
Filip111 Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Če je kej slik nove mašine kar gor z njimi!
D.J. Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 Evo novga hard enduraša med vami :lol: :lol: :lol: kaj maš, kolk € in podobni nujni podatki...
jhribar1 Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 take direktne grožnje in imena ti priporočam da zadržiš zase...ker nikol ne veš kdo še to bere... D.J:a ves de se prov mav skeram,ker ta clovk je pa teka ku..ba :twisted: de je vse res in nej kr vsi vejo ce ga srecajo aja,pa K69mj al, kdorkol nej mi pove ke nej se pozanimam glede tega zakona ke se lahko furas ke ne,pa ke je državna lastnina,recmo uno budalo mi je sitnaru de se furam po njegov zemlj sam ker je bla pa proga okol transformatorja je to čista laž,tko de je zemlja od elektro ali pa državna,ke bi lohk dobil te podatke de bi mu jih vrgu pod nos CAPIROMZY u kerih gmajnah vidva furata??
k69mj Objavljeno Februar 22, 2003 Opozori Objavljeno Februar 22, 2003 http://members.lycos.co.uk/mfs905/misc/uredba.html Vsebino si pa interpretiraj sam.
Filip111 Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Kako je že s prepelavanjem krosk čez mejo (a je treba dobit dovoljenje???) k se spomnem da je blo enkrat govora o tem, pa sem iskau po forumu in mi je vrglo par mio zadetkov :oops: HELP!
Lunč Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 :D A so že kaj znani rezultati prve :P HARD ENDURO :P tekme,ki je bila 22-23.3 na Rabu....
Husky Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Kdaj so zej kej naslednji termini enduro tekem na hrvaskem?? Da se vemo mal nastimat pa kondicijsko prpravt!!!! :D
Lunč Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Kdaj so zej kej naslednji termini enduro tekem na hrvaskem?? Da se vemo mal nastimat pa kondicijsko prpravt!!!! :D 8) LABIN 19/20.4
Husky Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 U to je pa prehitr se je treba tapru se mal bl na nov motor prvadt!!! So sele ene dve fure za mano pa ni se glih najbol!!! Me vcash se kr mal on pele ne pa jest nega!! :oops: Kaj pa pol naprej??
5ER Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 evo husky, to so ostale dirke za slovensko prvenstvo 8) 10./11.05 Hrvaška – Požega 07./08.06. Hrvaška -Šušnjari 13.07. Italija - Dolegna- Gorizia 18.10. Italija - Trst a ma kdo razpored vseh ostalih hard enduro dirk na hrvaškem :? :?:
5ER Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 U to je pa prehitr se je treba tapru se mal bl na nov motor prvadt!!! So sele ene dve fure za mano pa ni se glih najbol!!! Me vcash se kr mal on pele ne pa jest nega!! :oops: še eni dve konkretni furi, pa boš stari husky na husy :D 8) :wink:
Husky Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 Ja muc ce bi pa jest to vedu ta ti vse to ves pol bi pa kr direkt tebe prasu! Ja ja se ene dve furi pa bo filing spet nazaj pol pa sam gas do konca :twisted: Pa da strgamo vse!!! Muc a pol gremo 10.5 to je kr fajn datum cez pru maj mal natreniramo bomo pa tapravi da gremo koncno mal pogledat!!!! Da mal vidmo ke smo :lol:
5ER Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 Ti kr vpraš :wink: Bomo še rekl kakšno glede dirk :P :wink:
Husky Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 Ja bomo rekl sam men se zdi da je datum kr taprav pa bi se res lahko zmenil, da se gre!! Ce ne drucga se en vikend kvalitetno vozs pa da mal vidmo ko kej to vse laufa!! Sam ne vem ko bomo kej natreniral ce bo kr sneg padov :x to ni nc!!! Hocno soncek!!!!
MOTOVILC Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 kaj zdej sn čeu de so fantje s Krškega vozili tekmo v Labinu ve k`du kej :wink: je biu k`du dol :?: jest vem sam da so se ustauli u Lipi n drink :!:D nejsm pozabu bi s`kuoču pa res pogljt sz 7AK-am
hard Objavljeno Maj 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 A bo sploh kej u SLO dirka?? :huh: Ja k bo kdo sploh prišel vozet. (pol bojo pa izovori saj bi pršu pa ....)
gas gas Objavljeno Maj 21, 2003 Opozori Objavljeno Maj 21, 2003 Ja name loh računaš! Js bom sigurn pršu pa še ene 8 sam če bo!! :D :D
rak rakovico zig zag Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 lp mene pa zanima ce ma namen it kdona endura dirko na hrvask 26 2 2006 :OK: :D lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se