rendorzek Objavljeno Avgust 4, 2011 Deli Objavljeno Avgust 4, 2011 Pozdrav! Imam namen v dolomite, pa sem v dvomih zaradi dveh stvari!!! Kot prvo me zanima, kako se maxi obnaša na teh poteh (sam imam SW 600), glede na to, da bom imel sopotnico in nekaj prtljage, kot drugo pa sem prebral, da avgusta ni primeren čas za pot v dolomite. Ali ima kdo izkušnje glede navedenega<??? revival, dlicen in Schultz 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Avgust 4, 2011 Deli Objavljeno Avgust 4, 2011 Pozdrav! Imam namen v dolomite, pa sem v dvomih zaradi dveh stvari!!! Kot prvo me zanima, kako se maxi obnaša na teh poteh (sam imam SW 600), glede na to, da bom imel sopotnico in nekaj prtljage, kot drugo pa sem prebral, da avgusta ni primeren čas za pot v dolomite. Ali ima kdo izkušnje glede navedenega<??? 1. 2. tema dolomiti že obstaja 3. brezveze ti pisat namige, izkušnje, če pa ne znaš brati :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rendorzek Objavljeno Avgust 4, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2011 1. 2. tema dolomiti že obstaja 3. brezveze ti pisat namige, izkušnje, če pa ne znaš brati :angry: Ja super car si!! Pol mi pa najdi odgovor glede maxija. Vsi majo neke rakete, men pa zanima izključno MAXI SCOOTER. LP :surrender: dlicen in Nikii 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 4, 2011 Deli Objavljeno Avgust 4, 2011 au, sem najprej mislil, da mislis s givi maxijem v dolomite. potem sem pomislil na 50 ccm skuter. strasno lepi bi bilo: 1. vsaj okvirno za vse razumljivo pisati. ne samo slovnicno tudi pomensko. 2. prebrati najprej navodila, smernice foruma 3. postavljati vprasanja v ze odprtih temah. BTW in zakaj ne bi mogel z maxi skuterjem v dolomite? (meje postavlja samo tvoja domislija) klonk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 7, 2011 Deli Objavljeno Avgust 7, 2011 BTW ce pridejo na grossglockner in cez ne vidim razloga zakaj ne bi slo cez dolomite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave