Skoči na vsebino

Dubai

S57CQ

Priporočene objave

Lp vsem

Ze skoraj dva meseca delam tu doli v teh arabskih drzavah in imel sem kar nekaj priloznisti srecat motoriste tu doli. V Dubaju je scena kar dobra samo zaenkrat sem samo en klub nasel in se nisem uspel navezati stikov. Govoril sem z tipi iz Abu Dhabija in pravijo, da se samo furajo skupaj, brez kakrsnih koli srecanj. V Bahrainu in Qatarju nisem srecal nikogar na dveh kolesih. V Saudi arabiji sem viedel nekaj mopedov nic resnega, trenutno pa sem v Kuwaitu. Tu pa vsak vecer zagrmijo mopedi po obalni cesti. Veliko tipov se prevaza okloli samo zato, da bi bili vidni. Semafor dirke so nekaj normalnega. Zelo se pozna vpliv Amerikancev, ki jih je tu mnogo. Govoril sem s par tipi pa nobeden ne ve za kaksen klub ali zdruzenje.

Sam sem sicer brez mopeda tu dol ampak razmisljam, da bi ga privleku sem. Ima morda kdo kaksno idejo kako je najceneje spravit BMW650GS v Dubai. :?:

Lp de Dane

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res sem tu. In lahko recem, da sem imel podobna razmisljanja tudi sam pred dobrimi tremi mesci. Pa grem v stacuno v LJ in preberem nekje : If you don"t go you do not have story! Pa je dec pustil redno sluzbo po 10 letih in odjeb.. vse ter odsel. Morda sem malo odbit ampak samo tako se uspe danes. Sem se pa kar precej vozil letos doma. Nekaj sem celo napisal ampak je na forumu MK kamnik. Lahko pogledas.

Zal ze danes zvecer odhajam v Dubaj nazaj. Tako, da je Kuwaita za sedaj konec.

LP Dane

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motoristična turistična agencija Edelweiss organizira potovanja z njihovimi motorji skoraj po vseh koncih sveta. V oktobrski številki revije Touren fahrer je članek, o organiziranem potovanju, štart iz Dubai-a, in naprej po Omnu. Poskusi priti z njimi v kontakt, morda se dobi tudi na rento kaj.

evo, tukaj je naslov :www.edelweissbike.com

Aja, kaj pa delaš dol ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!